Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Splatoon

JTahti

Well-Known Member
  • Ammuskelupeli
  • 4 vs. 4 nettipeli sun muita moodeja
  • Julkaisupäivä: 29.5.2015
  • Amiibo tuki
  • Konsolifin pelisivu

#Splatoon has amiibo support! It arrives on 29/05 alongside Inkling Girl & Inkling Boy #amiibo.
CBigriKXIAEEnVM.png:large

NoE Twitter

The Special Edition #Splatoon bundle also arrives on 29/05 and includes an exclusive Inkling Squid #amiibo!
CBig5j5WAAA_wRp.png:large

NoE Twitter

Traileri viime marraskuulta:
 
Viimeksi muokattu:
Vastaus: Splatoon

Mihin aikaan Suomessa on nuo demot?

8/5 8pm - 9pm (pt)
9/5 4am - 5am (pt) ja keskipäivä - 1pm
 
Vastaus: Splatoon

Ensimmäinen virallinen mainos.

[video=youtube;oynGf9-T1UA]https://www.youtube.com/watch?v=oynGf9-T1UA[/video]
 
Vastaus: Splatoon

No nyt on Splatoon korkattu, demohan tuolta tuli jota sai nyt vissiin klo. 6-7 välillä pelata ja kerkesinkin hyvin mukaan kun yövuorosta pääsin.

Aluksi oli tutoriaali tarjolla. Ensimmäinen pelko oli tuo gyro-tähtäys (elä huoli, tämän saa pois päältä jos haluaa) mutta se toimi hyvin. Ei siis pelkoa. Myös "normaali" tähtäystä koitin ja se toimi myös kuten pitää. Pelattavuus oli kohdallaan.

Meno oli aika nopeaa, maalia lentää ja ukkoa (tai naista) kaatuu. Kentät sopivan kokoisia joista löytyy hyvin reittejä kierrellä selustaan ja maalaamaan omaa väriä ja yllättämään vihut. Gamepadin kartalla voi hypätä kaverin viereen joten turhan kauaa ei välttämättä tarvitse odotella apuvoimia, tämä myös näkyy omalla ruudulla onko joku tulossa vierelle. Ulkoasu pieni pettymys mutta ei missään nimessä ruma peli. Ruudunpäivitys rautainen 60, ei droppeja missään vaiheessa. Serverit pelitti itsellä ainakin hyvin, aina löytyi sakkia nopeasti ja ei yhteysongelmia.

Mukava pelihän tuo oli, jopa niin mukava että ennakkotilattuna pysyy Splatoon + inkling ja inkling poika ja tyttö :)
 
Vastaus: Splatoon

Nintendo näytti taas nintendomaisesti olevansa ajan hermolla.

splatoon-pre-purchase-bonus.png


Ennakkotilausetuna saat hahmollesi erikoisasun...

...jota voit käyttää vain ja ainoastaan pelin demossa...

...jota voit pelata vain tiettyinä päivinä ja tiettyinä kellonaikoina.
 
Vastaus: Splatoon

Kaksi sessiota tuli testattua. Ei niin kauheasti itseäni kiinnostava peli, mutta pikatestailut oli hauskoja ja peli toimi hyvin.
 
Vastaus: Splatoon

Itse ehdin tätä testailemaan semmottiset 40min ja pirun hauskaa menoa tuo omaan makuun oli. Mukavan erilaisia olivat nuo kaikki käytettävissä olleet aseet sekä niiden mukana tulleet erikoisvarustukset, joita pääsi tarpeeksi maalattuaan käyttämään. Kyllä tuota jäi haluamaan lisää. Pitää joskus ehtiessä selvitellä, että minkälaista paikallista moninpeliä tähän lupailtiin.
 
Vastaus: Splatoon

Viimeinen mahdollisuus osallistua Splatoonin Global Testfireen! Harmittavasti serverit ovat auki vasta myöhään: Suomen aikaa klo 01-02 ensi yönä (eli la-su yönä).
 
Vastaus: Splatoon

Arvosteluja pukkaa, pääosin positiivisia, mutta kritiikkiä saanut nettipuolen sisällön niukkuudesta ja puuttuvista ominaisuuksista. Sisältöön on luvassa korjausta ainakin tulevissa DLC -paketeissa.

Postin seurannan mukaan huomenna roiskitaan mustetta. 

Eurogamer Italy: 9/10
http://www.eurogamer.it/articles/201...ndo-recensione

"Not only Splatoon is fun, colorful and addictive, but is one of the best games available for Wii U and a good reason to buy Nintendo's console."

Polygon: 8.5/10
http://www.polygon.com/2015/5/27/858...nintendo-wii-u

"As of launch, though, Splatoon has enough going for it between the single-player and multiplayer to keep me happy. Nintendo has built two separate gameplay tracks that use the same mechanic yet feel discrete. They’re both a ton of fun, and they both have some obvious areas ripe for improvement. I can’t say whether Splatoon will become the next big franchise for Nintendo, with sequels every generation and spin-offs and endless fanboy buzz. But after this strong debut, it certainly deserves some attention."

GameTrailers: 8.4/10
http://www.gametrailers.com/reviews/...platoon-review

"Splatoon is a great game, that may be outstanding in a few months time. If Nintendo delivers in a big way with the planned free update it could absolutely be a must-have for the system. As it stands Splatoon is a mechanically solid shooter set in a delightful world but just doesn't have enough to it, to truly make it exceptionally."

Metascore 81.
www.metacritic.com/game/wii-u/splatoon
 
Vastaus: Splatoon

Toi 40 euron hintalappu kyllä antaa mahdollisia puutteita anteeksi. Ostoon menee kunhan kesästä on selvitty.
 
Vastaus: Splatoon

Splatoon korkattu ja hyvältähän tuo tuntui. Sopivan kepeä vastapaino näin Witcherin synkkyydelle.

Ei vaan millään meinaa tottua tuohon liikkeentunnistus ohjaukseen. Pakko vetää perinteisellä tyylillä.

Nettipuoli toimi ainakin nyt ilman mitään erroreita. Saas nähdä miten huomenna.
 
Vastaus: Splatoon

Vähän toista tuntia tänä aamuna kuudennelle tasolle. Järkyttävän hauskaa. Yhteys kyllä katkesi muutaman kerran, mutta pelaamaan pääsee niin nopeasti uudestaan ettei haittaa. Ainakaan toistaiseksi kenttien toisto ei ole häirinnyt yhtään.
 
Vastaus: Splatoon

Mikähän pointti tuossa että kaupasta ei saa ostaa tavaroita missä olisi useampi ability-slotti? Nyt pitää ilmeisesti odotella useampi päivä että saa muiden avatareja bongailemalla tilattua takakujalle kunnollisia varusteita.

Hyvältä maistuu kyllä peli edelleen.
 
Vastaus: Splatoon

Tänään ostin pelin enkä ole päässyt nettipeliin kertaakaan, aina tulee error code: 118-0502. Hohhoijakkaa.
 
Vastaus: Splatoon

Tänään ostin pelin enkä ole päässyt nettipeliin kertaakaan, aina tulee error code: 118-0502. Hohhoijakkaa.

Minulla ei ole ollut mitään ongelmia, pari kertaa matchmaking-ruudulla on tullut connection erroria, mutta muuten on toiminut hyvin. Et näköjään silti ole yksin ongelman kanssa: https://www.reddit.com/r/splatoon/comments/37p62i/cant_join_a_match_error_code_1180502/. Joskus japanilaisten kanssa pelatessa kyllä lagi iskee naamalle, musteet ei tartu ja kuolemat tulee yllättäen. Tätäkään ei onneksi liian usein ole tapahtunut.

Aiempaan ihmettelyyni viitaten useamman abilityn tavaroita tulee kauppoihinkin kunhan level kasvaa riittävästi, ilmeisesti kymppilevelistä alkaen alkaa ainakin 2* tavaroita näkyä. Spikelle saa tilattua jo paljon aiemmin 3* tavaraa, mutta niistä joutuu maksamaan enemmän.
 
Vastaus: Splatoon

Näköjään mikään peli ei toimi mulla enää netissä WiiUlla. Pari viikkoa sitten toimi vielä. Ongelma on näköjään ihan tunnettu soneran paskamodeemilla thomson TG789vn. Ei auttanut porttien räplääminen eikä mikään. Ilmeisesti soneralle soittamalla voisi jonkun portin aukaista toimimaan mutta sitten pitäisi ostaa tuo lan-adapteri mikä maksaa taas kolmekymppiä. On tää perkele vaikeeta :(
 
Vastaus: Splatoon

Splatoonin yksinpeli läpi ja olihan tuo loppupomo mukava yllätys.

Muutenkin kivan pirteetä menoa, toki muutama kenttä lisää olisi yksinpeliin mahtunut, mutta en valita.
 
Ylös Bottom