Star Wars: Battlefront - uusi konsolisukupolvi, uusi toivo

#22
Vastaus: Star Wars Battlefront 3 [PS3 Hype]

Ykköstä tuli pelattua melko paljon, ja kakkosen ostin innoissani, kuitenkin pettyen sen takia että peli ei tarjonnut juurikaan mitään uutta ja peli oli samaa toistoa ilman mitään unlockattavaa contenttiä tms. ja peli kävi nopeasti tylsäksi. Jos näin on kolmannenkin kanssa jää kyllä kaupan hyllylle.
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
#23
#25
Vastaus: Star Wars Battlefront 3 [PS3 Hype]

Aikoinaan tuli pelattua sitä kakkos versiota ja ihan pelattava ja mukava peli oli.
Peliä pystyi pelaamaan silloin myös jotain kamppanjaa jaetulta ruudultaja ja kaverin kanssa oli mukavaa pelata sitten jäin jopa jatkoakin odottelemaan.

Onlinessä pelaaminen olisi hyvää vaihtelua ja varmaankin myös hauskaakin, kun aseet ja "kulkuneuvot" olisivat ihan toista kuin perinteisissä "räiskintä" peleissä.
 

Gimble

Well-Known Member
#26
Vastaus: Star Wars Battlefront 3 [PS3 Hype]

Harmi jos on kuopattu :( Muistelen laserpyssysotia wanhalla Xboxilla ihan lämmöllä. Ja siis nimenomaan moninpelin osalta, se pelitti ihan jees ja oli Starwars tunnelmaa. Yksiköt ja ajoneuvot oli siistejä. Muistaakseni Nisukin kansa tuli aikoinaan vedettyä, voi että siitäkin on kyllä aikaa!? Kyllä jotain vastaavaa näkisin mielelläni tälläkin konsolisukupolvella.

Tietty nyt kun on nähnyt Slant Sixin hölmöilyt Socom Confron kanssa, niin pessimistinä odotukset ei todellakaan olleet alunperinkään katossa. Itseasiassa ei ole minkään valtakunnan yllätys jos canceli käy, eiväthän ne ole Confroakaan vielä saaneet valmiiksi niin voihan se tiukkaa tehdä pyöräyttää tällanen tostanoin kädenkäänteessä?
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
#27
Vastaus: Star Wars Battlefront 3 [PS3 Hype]

Kuiskuttelu jatkuu. Slant Six hakee pääsuunnittelijaa "AAA-luokan action franchise:lle". Kyse ei välttämättä ole otsikon pelistä, mutta fanit on jo melkein varmoja asiasta..

"Slant Six Games is seeking a Lead Designer to be the creative drive behind the making of one of the most exciting AAA franchise console action titles in the industry."
Lähde: Connected Consoles - PS3 : Slant Six Hiring Again, SW: Battlefront Online Still In Development?
 
#28
Vastaus: Star Wars Battlefront 3 [PS3 Hype]

Uuh, voi sitä ilon määrää jos Battlefront 3 joskus vielä saapuu. Molempia aikaisempia battlefrontjea tullut viännettyä monen monituista tuntia ja tulipahan joulukuussa ostettua Battlefront 2 pleikkarille.

Alpha versio video näytti aivan timantilta.
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
#31
Vastaus: Star Wars Battlefront 3 [PS3 Hype]

Toivo elää. Domaini on ainakin valmiina.

So some info on the starwarsbattlefront3.com domain, which has been updated and renewed for another year. The domain name currently redirects to starwars.com

Domain Name: starwarsbattlefront3.com

Created on…………..: Tue, Oct 19, 2004
Expires on…………..: Wed, Oct 19, 2011
Record last updated on..: Sat, Oct 16, 2010
Lähde: Little Battlefront 3 Tidbit... Plus Some Inspiration... | Star Wars: Battlefront 3
 

echou

New Member
#32
Vastaus: Star Wars Battlefront 3 [PS3 Hype]

Tää ku vahvistettais että tulee 2011-2012 ni lentäis kalsarit kattoon. Ykönen ja kakonen oli jotain möyheetä ni jos kolmosessa saatais otettua seuraava askel eikä mitään takapakkia ni ostoon menis.
 

Traddash

Active Member
#33
Vastaus: Star Wars Battlefront 3 [PS3 Hype]

Toivottavasti droidekat olis vähän ketterämpiä ja nopeampia pallomuodossaan jotta pääsisi vähän nopeammin ja helpommin paikasta toiseen. PC:llä kaverin kanssa oli aivan pirun siistiä kun molemmat otettiin droidekat ja sisätiloissa suojakentät päällä tyhjennetään kaikki käytävät.
Ja toivon myös että luokat eroaisivat huomattavasti kuten SWBF1 sillä oli mukavaa että muutamalla hahmolla oli täysin erilainen lähestymis tapa taistelussa kuin toisella esim. Jetpack miehelle (kloonisotien aikaan) oli se tehokas EMP-ase käytössä joka oli erikoistunut droidekoiden suojien tiputtamiseen.
 
#36
Kyllä se sieltä tulee...
Eiku, pakkohan sen nyt on joskus tultava. Kakkos osa oli mimulle se josta koko peliharrastus sai viimeisen sysäyksensä, toki olin pelannut pelejä jo pitkään ennen sitä mutta se oli SE juttu. Itse vielä suurena sw fanina toivon tätä kolmososaa älyttömän paljon. Sormet ristissä siis.

Sent from my Desire HD using Tapatalk
 
#37
Vastaus: Star Wars Battlefront 3 [PS3 Hype]

Tätä peliä odottanut monia vuosia enemmän, kuin mitään muuta, mutta kun ei niin ei sitten :(.Lempipelini kautta aikojen on selvästi Battlefront <3.
 
#38
Vastaus: Star Wars Battlefront 3 [PS3 Hype]

Se oli viimeks 3 vuotta sit ku luin ettei sitä tuukkaa. Ois kyl tosi hienoo jos ne nyt sais sen valmiiks, jos sitä edes tehdään.

Tekun olette pelanneet jonsolilla niin oliko se siinä 1st person kuvakulmalla vai myös 3rd person?
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
#40
Vastaus: Star Wars Battlefront 3 [PS3 Hype]

Gamescomissa tuleva The Old Republic oli näkyvästi esillä. Darth Vaderin koneen vahvistaman hengityksen ääntä sai kuulla aina naapuriosastoille asti, kuten myös nähdä aitoa pelikuvaa mainitusta nettiropesta. Kaiken aikaa taustalla oli kuitenkin ajatus; Missä on Battlefront III? Syksyllä ilmestyy molemmat trilogiat yhtenä Blu-ray pakettina, joka luonnollisesti on meidän Tähtien Sota-fanien pakkohankinta, vaikka mokomat jossain muodossa hyllystä jo löytyisivätkin. Yksi on vain poissa. Jatko eräälle kaikkien aikojen hauskimmalle ja fanien täysin allekirjoittamalle pelisarjalle. Miksi säästelet hittejäsi, oi Lucas.

Innoitus ajatelmaan lähti jutusta: Volatile Mode: Star Wars: Battlefront 3, Where Art Thou?
 
Ylös Bottom