Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Star Wars: Battlefront - uusi konsolisukupolvi, uusi toivo

Vastaus: Star Wars: Battlefront - uusi konsolisukupolvi, uusi toivo

Täällä ainakin toimii hyvin partyssa pelaaminen tälläkin hetkellä.
Xboxonella tämä siis. Ihan hauskaa menoa ainakin näin ensialkuun.
 
Vastaus: Star Wars: Battlefront - uusi konsolisukupolvi, uusi toivo

Kuinkas moni on päässy pelaan samas partys olevien kanssa?

Päässyt? Tässä oli illalla hetken aikaa Chat Partyt pois päältä, mutta pian taas mentiin tuttuun malliin. Eli Battlefrontin porukat kootaan PSN:n Chat Partyyn. Peli nappaa tämän porukan automaattisesti ryhmäksi peliin.

Kavereiden peleihin voi myös liittyä (ilman chattia) kaverilistan kautta. Mikään ei ole sen hauskempaa kuin kammeta heidät varman voiton tieltä. :D
 
Vastaus: Star Wars: Battlefront - uusi konsolisukupolvi, uusi toivo

Pelasin jonkin aikaa että sain kaikki avattua ja melkein kaikkia kulkuneuvoja tuli testattua ja Luke Skywalkerina temmellettyä.

Ampumisessa ei mielestäni ole mitään vikaa ja itselle ei tullut mieleen että jotkin aseet olisivat parempia kuin muut. Viimeisenä aseena käytin kk tyyppistä asetta ja se voisi kaivata ehkä tarkkuuden pudotusta pidemmällä matkalla jotta siitä ei tulisi juuri sitä pelin parasta asetta kun sitä sain myös pidemmällä matkalla hyödynnettyä joihin ne peruskiväärit olisi ehkä enemmän suunniteltu. Lataus/jäähtymismekaniikka on kiva ja tuo omasta mielestäni hyvän lisän aseiden käyttöön taisteluissa ja epäonnistumisen riskin kasvaessa pitkittyneessä taistelussa pakottaa pelaajan tekemään nopean valinnan että vetäytyykö vai ottaako mokaamisen riskin vaikka vetäytyminen meinaisi sitä että vastustajat pääsevät etenemään.

Taistelupoimittavat on ihan kivoja mutta jäi mietittyttämään että onko ne muka satunnaisesti saatavissa vai onko ne siellä ihan tarkoituksella eri paikkoihin sijoitettuna. Kuitenkin tuntui siltä että tietyistä paikoista sain aina sen mitä olin aikaisemmin saanut käsiin.
-Raketinheitintä en päässyt laukaisemaan AT-ST:tä kohti kun kapinallisilla sitä ei liiemmin tullu löydettyä ja imperiumin puolella siitä ei ollut hyötyä muuta kuin tykkien tuhoamisessa. Kertalaukaistava ja lukkiumaton, melko hyödytön ilmaherruuden murtamiseen.
-Suojakupla kestää kivasti osumaa ja on hyödyllinen pisteiden valtauksessa mutta täytyy muistaa että pelissä on kuitenkin sen kuplan läpäiseviä erikoiskykyjä eli kannattaa liikkua kuplan sisällä.
-Erikoiskranaatti on päivitetty versio normaalista kranaatista. Isompi räjähdysalue ja enemmän tehoa. Saa hyvin tyhjennettyä ahtaat paikat.
-Automatisoitu jalkaväkitykki, kaipa se teki tapon. Itse kuollut siihen muutaman kerran kun ei tullut sitä huomattua. Pitää vaan löytää sille hyvä paikka.
-Automatisoitu kulkuneuvotykki, en saanut hyödynnettyä sitä missään vaiheessa oikeastaan jotta olisin sen toimintaa voinnut tarkkailla. En tiedä hyökkääkö se ilmakulkuneuvoja vastaan tai AT-AT:n kimppuun.
-Manuaali jalkaväkitykki, näitä löytyy Hothista muutamat kappaleet normaaleina tykkeinä. Tehokas kuin mikä ja hyvin nopeasti pistää viholliset maihin. Sopii hyvin yllätyshyökkäyksiin sivustasta. Tulinopeus ei ole kova mutta sen teho korvaa sen kyllä kokonaan. Ei voi poimia mukaan asennuksen jälkeen.
-Liiketunnistinräjähde, miina kuin miina. Jalkaväkeä vastaan tehokkuudesta en tiedä kun en päässyt sitä hyödyntämään kunnolla mutta AT-ST:tä se ei ainakaan tiputa yhdellä.
-Tykistökiikarit, vastaa AT-AT:n tykistökutsua, olisi pitänyt tähdätä AT-AT:tä päin jotta tietäisi että olisiko se hyvä niitä vastaan. Isohko alue pommitetaan ja sen sisällä olevat tippuvat pois.

Kulkuneuvoista paras tunne jäi AT-ST:stä. Itse en päässyt dominoimaan sillä mutta kivasti siinä on tulivoimaa. Perustykin käyttämistä pitää opetella.
Snowspeeder oli mielestäni aivan kauhea lennettävä. Se ei ollut ketterä ja sillä ei voinut hyökätä jyrkistä kulmista. Snowspeeder kyllä tuntuu pakolliselta käyttää jos mielii voittaa Walker Assaultin kapinallisina.
X-Wing ja Tie Fighter toimii samalla tavalla. Turbot ja ohjukset molemmilla ja tähtäys tuntuu ihan pimeeltä ja tuntuu siltä että ei voi tähdätä vastustajan lentoradan ennakointia varten vaan automaattitähtäys estää tämän kun se vaatii että lennät perässä osuakseen perustykillä. Väistöliikkeitä voi tehdä nuolinäppäimillä mutta enpä niitä päässyt hyödyntämään kunnolla. Mielestäni ilmatappelut olisivat verrattavissa Warhawkiin mutta Warhawkin ilmataistelut on parempia.
Tie Interceptorista en nyt hoksannut eroa Tie Fighteriin muuta kuin että sen tykit olisivat tehottomia jalkaväkeä vastaan mielestäni. A-wingia en päässyt testaamaan.
AT-AT on taas yksi turhake mielestäni. Onhan siinä tulitehoa mutta Hothin ensimmäisen etapin aikana siitä ei ole mitään hyötyä muuta kuin loppumetreillä. AT-AT:n sisällä ei voi edes odottaa pääsy sopivampaan kohtaan vaan se potkii tykittäjän pois tietyn ajan päästä. Raskaampien tykkien tähtäin on kyllä yksi älyttömimmistä toteutuksista ikinä. Iso miinus että AT-AT:tä ei voi liikuttaa itse. Muutaman kerran olisi tullut tarpeeseen kun vastustajat olivat juuri ja juuri menneet tähtäysalueen ulkopuolelle.
Raskaammat kapinallisten tykit on tehokkaita. Sateellittitykki kulkuneuvoja vastaan ja tornijalkaväkeä vastaan. Tornilla saa helposti paljon tappoja oli kumpi puoli siinä tykittämässä.

Pelasin koko ajan Hoth-karttaa ja en tykkää pelimuodosta laisinkaan monesta syystä. Kapinalliset voittavat jos käyttävät Snowspeedereita kun AT-AT:den ampuminen tuntuu hullun hommalta. Hyökkäysikkuna Y-wingien avulla saaminen on vaikea hyödyntää. Kapinallisina en voittanut kertaakaan ja imperiumin joukoilla en hävinnyt kertaakaan. Pieni karttakoko ja maaston muotojenmonipuolisuuden vuoksi ilmataistelut on tylsiä ja ohjusten ampumiseksi se menee suurimmaksi osaksi, ei siis muutosta BF4 verrattuna.

Äänipuoli erittäin hyvää ja grafiikkassa ei valittamista omasta puolesta.

Olisi mahdollisesti ollut ostettavissa oleva peli mutta kloonisotien, avaruustaistelujen ja ohjattavien AT-AT:den uupumisien vuoksi tuskin tulee ostettua. Hukkaan meni mielestäni tämä peli.

Jospa Sony innostuu teettämään PS3:sen Warhawkille jatkoa ottamalla hieman mallia tästä ja soveltamalla sitä. Olisi kyllä loistava peli mielestäni tiedossa sen jälkeen.
 
Vastaus: Star Wars: Battlefront - uusi konsolisukupolvi, uusi toivo

Olisi mahdollisesti ollut ostettavissa oleva peli mutta kloonisotien, avaruustaistelujen ja ohjattavien AT-AT:den uupumisien vuoksi tuskin tulee ostettua.

Peli tulee sisältämään lentotaistelumoodin Fighter Squadron, jossa 40 lentolaitteesta puolet bottien ohjaamia. Planeetan pinnalta käydään vauhdissa noukkimassa Power Upit, jotka voivat olla esimerkiksi aluksen korjaus tai lukittuva ohjus. Sankarin virkaa toimittaa mm. Millenium Falcon. Lentoalue on riittävä korkeus- ja leveyssuunnassa, jotta nauttimaan pääsee lentotaisteluista toden teolla.

Mitä tulee noihin muihin mainitsemiisi puutteisiin. Imperium ei voittaisi koskaan mikäli AT-AT olisi pelaajien ohjattavana. Pelin atmosfääri on haettu Episodeista IV-VI ja hyvä niin.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Star Wars: Battlefront - uusi konsolisukupolvi, uusi toivo

Yhden ainoan kerran on tosiaan käynyt minunkin pelaamisen aikana niin, että Walker assaultin on pystynyt kapinalliset voittamaan. Aika hankalaa se on, kaippa noita AT-AT:eiden kaatamisia helpotetaan sitten julkaistavaan versioon. Muita ongelmia on nuo partyongelmat. Kaverin kanssa todettiin, että parempi olla edes tekemättä sitä partyä vaan mielummin hyppää vaan toisen peliin mukaan, niin on edes se mahdollisuus, että tuo saattaa toimia.

Edelleen kuitenkin maistuu tämä beta erittäin hyvälle. Voi vaan kuvitella mitä se on sitten, kun annetaan kapinallisillekin vähän siimaa voittaa tuo walker assault ja saa tuon partytoiminnan kuntoon! :)
 
Vastaus: Star Wars: Battlefront - uusi konsolisukupolvi, uusi toivo

Tulihan tuota testattua molempia modeja pari rundia ja käteen jäi hyvin toimiva eeppinen star wars multiplayer joka vaatisi kuitenkin paljon vaihtelua tai kampanjan mukaan jotta peli lähtisi kaupasta. Grafiikat oli ihan nätit mutta kamala motion blur oksetti. Kaikkein eniten pidin AT-AT ja AT-ST kanssa leikkimisestä, ei sen takia että niillä oli helppo tappaa vaan se oli niin mahtipontista ammuskella kerrostalon korkusella kävelijällä. En näe kuitenkaan että tuota jaksaisi kovin kauaa tahkota jos ei vaihtelua ole yhtään. Ehkä alelaarista joskus.
 
Vastaus: Star Wars: Battlefront - uusi konsolisukupolvi, uusi toivo

On hyvä beta. Ei pääse pelaamaan vaikka miten yrittää. You have lost connection to ea servers, tms tulee koko ajan. Muilla sama ongelma?
 
Vastaus: Star Wars: Battlefront - uusi konsolisukupolvi, uusi toivo

On hyvä beta. Ei pääse pelaamaan vaikka miten yrittää. You have lost connection to ea servers, tms tulee koko ajan. Muilla sama ongelma?

Siis kyseessä on beta-testiversio, jolla pyritään rasittamaan servereitä ja tätä kautta löytämään parametrit parhaimpaan lopputulokseen. Siinä välissä varmasti on huoltoikkunoita.
 
Vastaus: Star Wars: Battlefront - uusi konsolisukupolvi, uusi toivo

Mitähän versioita tästä pelistä rantautuu Suomeen? Kovasti esim. steelbox kiinnostaisi. Miten muut ajattelitte pelin hankkia, fyysisenä vai diginä?
 
Vastaus: Star Wars: Battlefront - uusi konsolisukupolvi, uusi toivo

Diginä voisi tämän hommata, tämmöinen peli on mukava kun saa nopeasti päälle ja käydä parit matsit ottaan. Vaikka eipä fyysinenkään ole pois suljettu kokonaan.
Eilen tuli taas muutamat matsit vedettyä ja osaa olla kyllä viihdyttävä moninpeli, kai kokoversiossa on enemmän aseita kun noi neljä mitä Betasta löytyy?
Myös jännä nähdä kuinka tuhoutuva ympäristö tässä pelissä on, survial kentässä kiven lohkareet näyttävästi hajoilevat kun isolla tykillä ampuu, mutta muissa kentissä en oo taas ympäristön tuhoutumista havainnut.
 
Vastaus: Star Wars: Battlefront - uusi konsolisukupolvi, uusi toivo

Mitähän versioita tästä pelistä rantautuu Suomeen? Kovasti esim. steelbox kiinnostaisi. Miten muut ajattelitte pelin hankkia, fyysisenä vai diginä?
Levyversiona ehdottomasti, todennäköisesti ostan premiumversion suorilta. Nyt, kun on oppinut pelaamaan ainakin noita kahta pelimuotoa ja tajuaa (tai ainakin luulee tajuavansa) noiden idean, niin tuntuu kyllä mahtavalta :) Äskeisessä matsissa meinattiin rebelsillä voittaa Walker assault, kun saatiin toinen AT-AT aika hyvissä ajoin kumoon, mutta toisen tuhoaminen jäi ihan hilkulle.
 
Vastaus: Star Wars: Battlefront - uusi konsolisukupolvi, uusi toivo

Siis kyseessä on beta-testiversio, jolla pyritään rasittamaan servereitä ja tätä kautta löytämään parametrit parhaimpaan lopputulokseen. Siinä välissä varmasti on huoltoikkunoita.

Näköjää huono tuuri, ku eilen ku olin pelailemassa illalla ku duunista pääsin, ni ei toiminu, eikä toimi edelleenkään
:rolleyes:
 
Vastaus: Star Wars: Battlefront - uusi konsolisukupolvi, uusi toivo

Itse tykkään tässä siitä, että ampuminen on tosi helppoa ja voi melkeinpä painella vaan nappi pohjassa. Sopii hyvin tämmöselle vähän huonommallekkin pelaajalle. Isona miinuksena se että enhän mie tiä mitä siä kentällä pitää tehdä ja mikä on mitäkin :) Kyllähän tämä nyt siltä näyttää että menee ostoon.
 
Vastaus: Star Wars: Battlefront - uusi konsolisukupolvi, uusi toivo

Näköjää huono tuuri, ku eilen ku olin pelailemassa illalla ku duunista pääsin, ni ei toiminu, eikä toimi edelleenkään
:rolleyes:

Vaatii monta yritystä toimiakseen. Välillä pääsee iisisti sisään, välillä ei. Myös sisäänkirjautumisongelmia ilmaantuu ajoittain, mutta korjaantuu sulkemalla ja käynnistämällä peli uudestaan.

Itse beta on maistunut, joskin itseääntoistavaa kamaa. Olen lähinnä pelannut vain podien kaappaus -muotoa. Tykkään kyllä tunnelmasta, grafiikasta ja äänistä. Pelattavuuskin tuntuu hyvältä ja powerupit on kiva lisä. Tässä vaiheessa fiilikset on enemmän puolesta kuin vastaan, mutta tämäkin vaatisi varmasti hyvän poppoon, että kiinnostus pysyisi yllä pidempään. Hyvä nettiräiskintä maistuu aina, ja Destinyyn tuskin jaksaa enää panostaa.
 
Vastaus: Star Wars: Battlefront - uusi konsolisukupolvi, uusi toivo

Mitäs nämä samana päivänä tämän kanssa ilmestyvät Star Wars pelit ovat?

November 17th Star Wars Battlefront PS4
November 17th Star Wars Bounty Hunter PS4
November 17th Star Wars Jedi Starfighter PS4
November 17th Star Wars Racer Revenge PS4
November 17th Super Star Wars PS4

http://www.psnstores.com/upcoming/
 
Vastaus: Star Wars: Battlefront - uusi konsolisukupolvi, uusi toivo

Star Wars Jedi Starfighter oli ensimmäinen peli, minkä ostin PS2:lle. En kyllä ymmärrä, miksi sekin pitää PS4:lle kääntää. Ei muistaakseni ollut mitään klassikkoainesta, vaikkei kyllä mikään surkeakaan.
 
Vastaus: Star Wars: Battlefront - uusi konsolisukupolvi, uusi toivo

Eipä kapinalliset mitään lisäjuttuja kaipaa walkereiden tuhoamiseksi

Tiedossa on tuo Orbital Strike ja myös perinteinen lassotus. Kun jengi oppii nuo molemmat tavat ja mihin kyseiset Power Upit ilmestyvät, alkaa peli tasoittua. Tällöin Uplinkkien hallinta tulee korostumaan TDM:n sijaan.
 
Ylös Bottom