Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

State of Play - Sonyn peliuutisia web-lähetyksenä

JTahti

Well-Known Member
Sony tekee oman versionsa Nintendo Directistä! Ilmoituskin on kuin Nintendo Directissä, Twitteriin viesti pari päivää aiemmin.

Announcing State of Play: https://play.st/2UODlYD Tune in to our first episode Monday, 25th March at 9pm GMT / 10pm CET for new PS4 and PS VR software updates and announcements.
D2QufZrWkAITa_6.jpg

PS Europe Twitter
 
Harmillisesti Sonyn lähetys on taas epämieluisan myöhään aikaan.
 
Tänään arviolta klo 23 esittelee Sony uusia pelejä ja pelikuvaa.

State of Play will give you updates and announcements from the world of PlayStation. Our first episode will showcase upcoming PS4 and PS VR software, including new trailers, new game announcements and new gameplay footage.

You can watch live on Twitch, YouTube, Twitter or Facebook worldwide, and we’ll be offering up the VOD edition shortly after the episode airs.
 
Viimeksi muokattu:
Odotukset kannattaa pitää maltillisena:
Don’t expect much.

Luultavasti Sid Shuman & kumppanit esittelevät kourallisen indie ja AA-pelejä joiden julkaisupäivä on lähestymässä. Helmikuussa uutisoitiin, että Sony Lontoo studion Blood and Truth PSVR-peli on saanut ikäluokituksen, joten tuo on mahdollisesti yksi esillä olevista peleistä:
Jos Spelunky 2:lle annetaan vihdoin konkreettinen julkaisupäivä, niin olen tyytyväinen ohjelman antiin. Itselle tuo on yksi tämän vuoden odotuimpia julkaisuja.
 
Sonyn viimeisimmät aamuyön pressit ovat olleet aika meh-kamaa, ja sen vuoksi en kyllä ajatellut tänä iltana valvoa yli nukkumaanmenoajan. Huomenna voi kuitenkin lukea eri sivustoilta pääkohdat ja reaktiot. Kai täälläkin joku päivystää, vai?
 
Ainakaan Sonyn esitys ei voi aiheuttaa enempää haukotuksia kuin aiemmin illalla ollut Applen unettava esitys. Kyllähän tämä pitää katsoa, kun ei sentään aamuyöllä tule.
 
Marvel Iron Man VR, julkaisu 2019
Hauskannäköinen Mario Kartia mukaileva Crash Team Racing, mukana myös 4-pelaajan jaetun ruudun skaba!
No Man´s Sky Beyond, saa myös PlayStation VR-tuen!
ReadySet Heroes, neljän pelaajan online-peli.
Blood & Truth PSVR, ennakkotilattavissa nyt.
+ Joukko muita uusia PSVR-pelejä pikaisessa esittelyssä.
Observation, olet yksin avaruusasemalla ja alkaa tapahtumaan. Julkaisu toukokuussa.
Five Night at Freddys VR, kauhua ja se toimii aina lasit naamalla.
Concrete Genie, visuaalisesti erittäin näyttävä seinien maailailu. Ollut aiemmin esillä viime vuoden E3:lla?
Days Gone, tarinaa tuodaan lisää esille. Näyttää paljon paremmalta kuin pelkältä zombie-mätöltä. Julkaisu 26.4.
Mortal Kombat 11, hahmovalikoima täydentyy.

Näin 20 minuuttinen meni nopeasti ohi. Parasta olivat nuo monet VR-pelit. Formaattina tämä on tiiviin hyvä.
 
Viimeksi muokattu:
Siinäkö se sitten oli? Täysin turhaa settiä itselle, mutta ehkä joku tosta jotain sai irti jos ei seuraile pelimaailman uutisia ym..

Mortal Kombat näytti edelleen hyvältä, mutta jumankauta sitä paskaa musiikkia.
 
Siinäkö se sitten oli? Täysin turhaa settiä itselle, mutta ehkä joku tosta jotain sai irti jos ei seuraile pelimaailman uutisia ym..

Mortal Kombat näytti edelleen hyvältä, mutta jumankauta sitä paskaa musiikkia.

Oli kyllä melkoisen heikko esitys.
 
Suora kopio Nintendo Directistä ja se on oikein hyvä ratkaisu Sonylta. Kiva ja lyhyt tiivistelmä, että mitä on tulossa lähiaikoina. Näen tämän hyvänä uudistuksena Sonyn leirille. Ei tarvitse olla yhtään pidempi ja sisältää joka kerta jotain huikea "get hyped"-tilannetta.

VR:lle varsinkin tämä oli lähes täydellinen tapa tavoittaa pelaajia, kun pelkät yksittäin tiputetut trailerit ei tavoita välttämättä riittävästi huomiota.

Concrete Genie ja No Man Sky olivat itselleni tärkeimmät. Days Gone ja Mortal Kombat vetivät taas aika hienot trailerit.
 
Itse salaa toivoin, että Ghost of Tsushimasta olisi nähty jotain lisää. Ei tosiaan mitään järisyttävää, mutta sellaiset eivät tämän formaatin tarkoituksena taida ollakaan, vaan nostaa esiin lähitulevaisuuden julkaisuja.

VRn osalta olen edelleen ns. aidalla istumassa. Investoidako jo nyt vai odottaako suosiolla PS5 ja VR2 komboa. Sisältöä ainakin tuntuu tulevan varsin hyvin.
 
Luvassa vain n. 10 minuutin videopätkä, ja kun esitysaika on yhdeltä yöllä Suomen aikaa, katselen annin mieluusti vasta perjantaina herättyäni. En siis lähtisi tästäkään State Of Play'sta hirveästi innostumaan. Lisäksi Sony vahvisti, ettei esityksessä ole mitään seuraavan sukupolven konsolista, eli ihan PS4-peliasiaa tulossa.
 
Viime yön lähetys.

Final Fantasy 7 Remake
Riverbond
AVAY: The Survival Series
Monster Hunter World: Iceborne
MediEvil
Predaros: Hunting Grounds
+ PS4 Day of Play -erikoismalli

 
Viimeksi muokattu:
Onkohan Medievil remaster vai kokonaan uusi peli? Liito orava simulaattori näytti hauskalta.
 
Olisi tuo Sony voinut laittaa vaikka State of Play videon soimaan E3:ssa. Vai onko se niin että E3:ssa ollaan mukana joko täysillä tai sitten ei lainkaan?
 
Ylös Bottom