State of Play - Sonyn peliuutisia web-lähetyksenä

Playstationilla alkaa olla kovat paineet tuoda jokaiseen esitykseen jotain tajunnanräjäyttävää. Ja onhan joidenkin pelaajien odotukset ovat täysin kohtuuttomia.

Kuten Bloodborne 60fps. Aivan mahdoton.
 
Kiinnittikö muut muuten huomiota että nyt tulossa viimeinkin kunnon starship trooppers peli...oli nimittäin niin kopsattu kaikki siitä :) ...niin olikin sit nimi joku ihan ihme niin latistu tunnelma samantien :d

Oli kyllä ihan tarkotuksella haettu ST fibat siihen traileriin. Eka osa ei mun tietääkseni ollut 3rd person ammunta.
 
Project Q. Aluksi nauroin, sitten iski vasten kasvoja se märkä rätti, että Sony oikeasti julkaisee mieluummin pienen näytön mille striimata PS5:n pelejä kuin PS Vitalle seuraajan.

Itse missasin koko laitteen esittelyn. Tästähän huhuiltiin jo aikaisemmin. No onhan se sinällään kiva idea että jos telkku on varattu niin voi jatkaa peliä muualla.
 
Project Q. Aluksi nauroin, sitten iski vasten kasvoja se märkä rätti, että Sony oikeasti julkaisee mieluummin pienen näytön mille striimata PS5:n pelejä kuin PS Vitalle seuraajan.

Tämä oli ehdottomasti suurin pettymys, että huhut pitivät kutinsa. Vita 2 olisi mennyt ostoslistalle heti, mutta yhden tempun tabletilla en näe mitään käyttöä.

Muuten vähän meh show omaan makuun, muutama mielenkiintoinen peli ja paljon ei tunteita herättävää matskua. Squaren Splatoon kopio näytti harvinaisen huonolta.
 
Alan wake 2 oli ainoa kiinnostava ja sen perusteella pelissä ei edes pelata Alanilla joten traikku jätti kylmäksi.
Kaksi päähahmoa, joten Alanillakin pääsee pelailemaan. Alla ote Remedyn tiedotteesta:

"Alan Wake 2 kiskaisee pelaajat psykologiseen kauhutarinaan kahden pelattavan hahmon näkökulmista. Saga Anderson asettaa henkensä alttiiksi ratkaistakseen tappavan murhamysteerin Yhdysvaltain luoteisosissa, kun taas Alan Wake yrittää kirjoittaa todellisuuttaan uusiksi päästäkseen pakenemaan Dark Placesta, joka on New York Cityn painajaismainen versio."
 
MGS 1,2,3 PS5 syksyllä tänä vuonna, menee heti ostoon kuten Snake Eater Remake heti kun julkaistaan. Alan Wake 2 näytti hyvältä. Turhan lähekkäin julkaisut alan wakella ja ac miragella viiden päivän erolla lokakuussa. AC MIragen saa 45€ coolshopista ainakin. Ei hinnalla pilattu kun uusi julkaisu kyseessä.

Joo kyllä sitä vita 2 olis ottanut sata kertaa ennemmin kuin tollasen striimaus näytön. Noista korvanapeista tuli heti mieleen, että voisikohan niitä käyttää autolla ajaessa handfree nappeina. MGS pelejä odotan noista eniten.
 
Viimeksi muokattu:
Ihan jees show. MGS, Alan Wake 2 ja Spider-man 2 parasta antia itelle. Spider-man näytti muuten ihan törkeen hyvältä! Tuo symbiootti tarina kiinnostaa kovasti, Venom kuitenkin imo paras Spidey pahis. Alan Wake näyttä paljon enemmän kauhupainotteiselta tällä kertaa mikä kyllä maistuu meikäläiselle enemmän, ku hyvin! :)
 
Nyt vähän mietityttää, mikä siinä Dragon's Dogma 2:ssa yllätti. En ole siis ehtinyt katsoa esitystä, mutta siitähän on puhuttu aika pitkään, että olisi kehitteillä.
 
Tulipa tuosta 8'' näytöstä mieleen, että mitä jos olet esim mökillä tämän laitteen kanssa ja kotona on levyasemallinen ps5 konsoli. Niin pitääkö kotona laittaa sen pelin levy konsoliin lähtiessä mitä haluaa mökillä näytöltä pelata ja jättää konsoli päälle? Eli siis toimiiko tuolla laitteella vai digi pelit ja se yksi levyasemaan laitettu peli? Entäs näkeekö joku muu kotona telkkarista samalla peliä kun pelaat muualla näytöltä? Laite herättää paljon kysymyksiä.
 
Spider Man 2 näytti yhtä tykiltä kuten odotin. Alan Wake 2:n trailerin perusteella joudun pelaan jossain vaiheessa Remasteredin loppuun.
 
Tulipa tuosta 8'' näytöstä mieleen, että mitä jos olet esim mökillä tämän laitteen kanssa ja kotona on levyasemallinen ps5 konsoli. Niin pitääkö kotona laittaa sen pelin levy konsoliin lähtiessä mitä haluaa mökillä näytöltä pelata ja jättää konsoli päälle? Eli siis toimiiko tuolla laitteella vai digi pelit ja se yksi levyasemaan laitettu peli? Entäs näkeekö joku muu kotona telkkarista samalla peliä kun pelaat muualla näytöltä? Laite herättää paljon kysymyksiä.
Oletettavasti laitteen pitää olla päällä, jos sitä kautta streamataan. Oletettavasti myöskin pelin lisenssi pitää olla käytettävissä, eli pelilevy asemassa sisällä. Uskoisin, että tuo on toteutettu niin, että sama pelikuva ei pyöri telkkarista tai ainakin sen saa pois päältä halutessaan.
 
Phantom Blade toi alussa niin Bloodborne vibat, että olin varma, että sieltä se kauan kaivattu remake tulee, mutta ketut! :D Ei siinä, peli näytti noin muuten mielenkiintoiselta.
 
Niin pitääkö kotona laittaa sen pelin levy konsoliin lähtiessä mitä haluaa mökillä näytöltä pelata ja jättää konsoli päälle?
Riittänee, että jättää rest modeen, niin sen voi sitten herätellä siitä. Levy on varmasti oltava sisässä. Ainakin Polygonin mukaan tuon pikkuhärvelin pitäisi olla samassa wifissä kuin PS5, mutta tuo tuskin pitää paikkaansa, eli se toimii mistä vain.

Olisi nyt voinut sellainen laite tulla, että sillä voisi striimata sitten suoraan plussan striimattavia pelejä, mutta varmaan sitten hintakysymys. Jännä nähdä, mitä tuolle tulee hintaa. Vita 2 olisi lähtenyt ostoon, tälle taas ei kyllä heti käyttöä keksi.
 
Kun mietin oman Switchin handheld-käyttöä niin mun täytyy myöntää että ison osan siitä hoitaisi kyllä tuollainen streamauslaitekin. Usein handheld on kuitenkin käytössä lähinnä, jos haluankin ison ruudun sijaan pelata parvekkeella tai sängyssä. Kyllä käytän handheld moodia tietysti myös esim. matkustellessa tai julkisissa istuessa, mutta se on harvinaisempaa kuin nuo aiemmin mainitut tilanteet.

Siitä huolimatta en nyt näe ainakaan heti ostavani tuota stream-laitetta PS5:n kaveriksi. Vaikka se ajaisi asian tuossa kotona handheldillä pelaamisessa, niin ei sillä voisi pelata esim. junassa tai lentokoneessa verkkoyhteyksien ollessa niin huonoja. Vaikka nämä tilanteet on harvinaisempia, niin niissä mulla ei ole mitään muuta mahdollisuuttakaan pelata kuin handheldina, jos ylipäätänsä haluan pelata (ja yleensä haluan koska pelaaminen on juuri noissa tilanteissa ihan paras ajanviete). Kotona voin kuitenkin aina pelata isolta ruudulta, vaikka joskus voisikin olla kiva siirtyä kauniilla säällä parvekkeelle tai illalla sängyn puolelle.

Vaikea uskoa, että tuosta mikään hittilaite on tulossa tämän vuoksi. Kannettava laite, jota käytännössä ei voi kuitenkaan käyttää kuten kannettavaa, koska vaatii hyvän verkkoyhteyden aina käyttöä varten.
 
Täällä oli kova odotus, että Firewall Ultra saa julkaisupäivän. No ei nähty koko peliä SoP. Olisi tuollekin studiolle ollut hyvää näkyvyyttä, jos peli oltaisi eilen nähty. First Contact Entarteiment on kuitenkin pari kuukautta sitten antanut signaaleja, että kohta peli tulee ennakkotilattavaksiNo onneksi Beat Saber saapui taloon.
 
The Talos Principle 2?! o_O Menee kyllä ehdottomasti pelitykseen heti kun julkaistaan, koska hyviä pulmapelejä ei mitenkään liikaa ole.:)
 
Ylös Bottom