Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Street Fighter IV [X360]

Vastaus: Street Fighter IV [X360]

Löytyykö tämän foorumin tappelupeliguruilta mitään neuvoja Akuman ykkösultran tekemiseen? Yritän saada jonkin luodinkestävän tavan toteuttaa ultra saamatta shoryukenista, mutta koko systeemi on täysin haavoittuvainen.

Ei auta, vaikka pistäisi eteen HK-bufferin; vastustaja kerkeää palautua juuri lyödäkseen wakeuppia. Olen lähinnä tehnyt toistaiseksi niin, että puijaan vastustajaa tekemään wakeuppinsa tai vaikka ultransa ensin, jolloin hyödynnän ikkunaa. Tuolloinkin saa harmillisen usein kuonoon.
 
Vastaus: Street Fighter IV [X360]

Jooh, whiffien kalastelu ja sen jälkeinen on aika poroa hommaa, allekirjoittanut yhtyy tuohon.

Eikös Focuksen jälkeisessä crumble -animoinnissa vastustaja ole täysin auki kaikelle? Tuo Ultra 1 ainakin menee siihen het sen jälkeen... mutta se tuskin oli mitään uutta.

EventHubsista jotain infopläjäystä, jos yhtään avun jyvästä tuopi.
Akuma Super Street Fighter 4 Moves, Combos, Strategy Guide : EventHubs.com
One of the most important facts that is overlooked about Akuma is that he can cancel all of his normals on whiff or contact into his Raging Demon. The reason why this is normally harmless is because the Ultra is a command grab meaning that you can't combo into it from any attack that causes hit or block stun. The reason why this isn't so harmless after all is because you can use normals to extend the range of your Ultra or to trick your opponent into counterattacking when they shouldn't. You'll want your opponent to commit to a move that has a decent amount of recovery, and slide straight through it with the invincibility frames of the Raging Demon.

The most popular use of the Ultra is as an anti-air. To do this properly, it's best to cancel the Ultra from a sweep as your opponent is descending from their jump since performing a sweep decreases the size of Akuma's hitbox considerably, making him harder to hit. The sweep also gives Akuma added range on his Raging Demon and the startup invincibility frames will help you blow through whatever aerial attack your opponent is using.

Eli sweepistä ainakin saa tehtyä tuon, ja toimii vielä anti-airina? Hiano homma. :hmm:

Niin ja sittenhän on tämä...
 
Vastaus: Street Fighter IV [X360]

Ilmeisesti Focus on tosiaan paras veto tuon ultran alustukseksi. Anti-airina en oikein viitsi käyttää, kun noita voittamattomuusfreimejä on niin vähän, että saan joka tapauksessa naamalleni.
 
Vastaus: Street Fighter IV [X360]

Aivan tajuttoman vaikee peli!

En oo päässy yksinpeliä läpi muilla, kun vanhoilla SNES suosikeilla Ruy:lla, Blancalla ja Zangiefilla!
 
Vastaus: Street Fighter IV [X360]

@Muggshotter: Näyttää siltä että kesäkuussa (oma arvaus oli kesällä) pitää kuin pitääkin kutinsa tuosta päivityksestä. Nyt vielä jännittämään ketkä kaksi lisähahmoa saattaisi vielä osua plakkariin (varmasti tulossa siis veljekset Yun/Yang sekä Satsui Ryu sekä Oni-Akuma).
Toivon itse ainakin jonkun seuraavista: R.Mika, Karin, Rolento, Q, Elena, Remy.

@Joohanh: Kuten taisi joku jo sanoa niin U1 (kuten myös super) ovat "grabeja" eli crumple tila tai stun ovat ainoat oikeat paikat saada näitä kombottua.
Anit-airina se ei ole kovi tehokas, MUTTA voit suhteellisen näppärästi tehdä Ultra-trapin.

Paiskaat vaikkapa Ex-Hadokenin, katsot että vastustaja lähtee hyppäämään sinua päin ja yrittää mennä tulipallon yli. Tähän väliin teet Ultran ja vastustaja tippuu suoraan Raging Demonin syleilyyn.

Myös on muitakin hyviä paikkoja tehdä tämä ultra, counterin kalastelu wiffaavalla sweepillä (normaalit canceloituvat ultraan, eli vastustajan yrittäessä kostaa ohi mennyttä iskuasi syövätkin ultrasi. Reset - demon - flip -ultra on kätevä tai muuten vain tyhjän hypyn jälkeen jos oletat vastustajasi yrittävän heittoa. Paikkoja on.

@bonitoz: Mitä tarkoitat sillä että vaikea peli? Tappelupeli mittakaavalla helpohkosti ymmärrettävä mutta silti syvällinen ja vaikea hallita mestarin elkein. Vaatii nöyrää harjoittelua.

Se "yksinpeli" nyt on sellainen ihan kiva, mutta itse käytän sitä kun odotan haasteita muilta pelaajilta, laiskuuttani kun en viitsi itse alkaa tuhlata aikaa kakan nettikoodin kanssa pelaajien metsästykseen.

Jos haluat vähän haasteita niin suosittelen tekemään/harjoittelemaan vähintään käyttämilläsi hahmoilla (mieluiten kaikilla tietty) trial-haasteita. Yleensä jokaiselta hahmolta pitäisi löytyä muutama vaikeampikin kappale näitä (paitsi ehkä T.Hawk/Hakan joilla olivat ehdottomasti pelin helpoimmat.).
 
Ylös Bottom