Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Suosikkisi "lopulliseksi" joukoksi?

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja hartzu
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Vastaus: Suosikkisi "lopulliseksi" joukoksi?

Kunhan pääsee bunkkerilinjoista ohi ja kottonilla alueelle, niin kyllä ne kottonit alas heti ammutaan edelleen... eli juokset ja juokset alusta aina vaan.
Samanlaista säätöähän toi Ravenia vastaan on domissa. Suurin syy on, että hekot tippuu alas ihan liian helposti. Ennen tarvittiin yhden miehen koko tuliannos ja hyvin tähdättyjä osumia, kun nykyään tipahtaa jo kahdella raketilla joille riittää että roiskaisee sinnepäin. SVER:n domissa tuo on vain GH-sektorilla tehty vielä helpommaksi, kun parhaalla ammuntapaikalla on myös ammuslaatikoita. Saisivat siirtää lootat alakertaan. RPG on muutenkin ihan liian tarkka. Pientä hajontaa, niin paljon parempi.

Osa syy on kyllä vastapuolessakin. Eräässäkin matsissa sain ihan rauhassa ampua alas 35 ajoneuvoa, joista korkeintaan kaksi oli APC:ta. Tuliasemana oli GH-sektorin kirjainten välinen silta. Koska peli tippui hyvinkin nopeasti kirjaimille, niin yli 20 minuuttia sai pudotella kuulaa ja kukaan, siis ei kukaan, tehnyt yhtään mitään mulle. Ei yhtään snipua, kopterin turrettia tai ilmaiskua suunnattu paikkaan, joka pitäisi jokaisella kokeneella MAGin pelaajalla olla tiedossa. Hoitelin molemmat kopterit yksin.

KFP/KFS-porukalla jos hyökätään Ravenin domiin ja kohteena on GH tai CD, niin viimeistään kirjainten avauduttua mulla on tapana kaivaa snipu-loadout ja alkaa paukuttelemaan laivan kannelta RPG-miehiä alas, riippumatta siitä onko oma ryhmä jalan vai pirssillä. Koska ei sitä kukaan muukaan ikinä tee. Vaikka oma ryhmä on vajaa kohteella, niin siellä on kaverina se toinen ryhmä joka tulee kopterilla. Ja jos itse ollaan kopterilla, niin tehtävä on vielä tärkeämpää.

Luulisin kyllä, että 7/10 pelistä on edelleen bunkkereilla puolustamista ja se käy todella pitkästyttäväksi. Tämä siis domissa.
Pelin jumimisessa bunkkereille syyttävä sormi osoittaa myös vastapuolta. Myönnän kyllä, että SVER:n linjasto on helppo pitää pystyssä aika passiivisellakin puolustuksella, varsinkin tasaväkistä tai heikompaa vastustajaa vastaan, mutta ei sekään ainoa syy ole. Suurin osa matseista noudattaa kaavaa, jossa vihollinen puskee pelin ensimmäisen 7-8 minuuttia kovalla ryminällä. Bunkkereita pläntätään ja tuhotaan, burnout-tornit menee ja usein jopa IT. Mutta sitten kun linjasto saadaan korjattua, niin vastapuolella tippuu hanskat viimeistään 12-13 minuutin pelin jälkeen.

Jos heti ei tule tulosta, niin ei kiinnosta enää. Jäädää respalle sniputtelemaan tai poistutaan pelistä. Raven on melkein pahin sniputtelussa ja Valor menee kotiin. Tosin enemmän tämäntyylistä peliä on sabossa, kuin domissa. Ja SVER harrastaa sitä sabossa nykyään ihan yhtä paljon. Johtunee muiden factioiden "vahvistuksista", joista Traj puhui.

Tulipa pitkä ja menipä syyttelyksi. Ottasko Phoenix Wright duuniin? OBJECTION! Mutta tässä mun näkemyksiä.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Suosikkisi "lopulliseksi" joukoksi?

Toi luovuttaminen on MAGissa myös iso ongelma, valitettavasti.
 
Vastaus: Suosikkisi "lopulliseksi" joukoksi?

Tulikohan toi päivitys juuri eilen missä tuohon hahmon valinta tilaan tuli A, B ja C Ja B:ssä ja C:ssä lukee:
B: Playstation store Osta hahmon tallennuspaikka B
C: Playstation store Osta hahmon tallennuspaikka C

Eli tämä tarkottaa varmaan että ensi Store päivityksessä taitaa tulla nuo tallennuspaikat storeen että saat hahmosi vaikka jokaiseen joukkueeseen. Tätä on odotettu jo liankin kauan!

EDIT: elikkä 0,95e maksaa tuo tallennuspaikka harmi vaan etä ite käytin just rahani eikä tililtäkään löydy 5euroa :(
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Ylös Bottom