Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Tämän sukupolven ikimuistoisin pelihetki?

Tube

Member
Nyt kun uutta konsolia pukkaa pikku hiljaan, niin ajattelin että tällainen ketju voisi olla ihan mukava. Kerätään siis porukan ikimuistoisimmat pelihetket tältä sukupolvelta ja tiivistetään ne samaan ketjuun! Mikä on teidän ikimuistoisin pelihetki seitsemännellä sukupolvella, eli Xbox360/PS3-nykyhetki välisellä ajalla? Käyttäkää tarvittaessa spoilereita. Käyttäkää mielellään hieman aikaa miettimiseen ja kertokaa monia hetkiä. :rolleyes: Itelleni tulee mieleen muun muassa seuraavat hetket:

Fallout 3
Vault 101 aukeaminen ensimmäistä kertaa ja samalla jättimäiseen, avoimeen maailmaan astuminen. Garden of Edenin mielipuolisuus.

Resistance 2
Kerrostalon kokoinen vihollinen heti alkukohtauksessa. Kuudenkymmenen pelaajan viihdyttävä multiplayeri.

Uncharted 2
Alkukohtaus junassa sekä lumimyrskyssä vaeltaminen. Tiibetin kylästä herääminen.

Far Cry 2
Savannin ja eläinten hämmästeleminen avoimessa maailmassa, jossa yö muuttuu vähitellen aamuksi.

Call of Duty 2 : Modern Warfare 2
Mahtipontinen tunne chopper gunilla räiskiessä multiplayerissä. Lentokenttäkohtaus single playerissä.

The Elder Scrolls V : Skyrim
Ensiaskeleet upeaan, avoimeen fantasymaailmaan alkukohtauksen jälkeen.

The Walking Dead (Telltale Games)
Best story ever.

Red Dead Redemption
Tunteita herättävä loppukohtaus.

Dead Space
Necromorphin näkeminen ensimmäistä kertaa. 'Kuolemattomalta' necromorphilta pakeneminen.

L.A Noire
Murhapaikalle saapuminen ja johtolankojen etsimisen aloittaminen.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Tämän sukupolven ikimuistoisin pelihetki?

Paljonhan näitä on osunu kohdalle ja vaikea näitä on mihinkään järjestykseen laittaa eli pistetään sekasin.

Heavy Rain:
- Origami-murhaajan paljastuminen.

The Walking Dead (Telltale Games):
- Pakko se on spoileriin laittaa (älä lue, jos TWD vielä pelaamatta!):
Loppu.
Uncharted:
- En oikeastaan koskaan ollut kiinnostunut tästä pelisarjasta, mutta sitten päätin ykkösosaa kokeilla ja mukana mentiin. Olisiko kolmosessa ollut tämä autiomaassa vaellus(?), joka jäi kyllä vahvasti mieleen.

The Last of Us:
- Prologi.

Red Dead Redemption:
- Tämän sukupolven eittämättä parhaita pelejä. Joku viitisen kertaa tullut tämä läpäistyä ja tästäkin pakko vääntää spoileri:
Rajan ylitys Meksikoon "Far Away":n soidessa taustalla. Myös Johnin jälleennäkeminen perheensä kanssa ja erityisesti ratsastus Tall Trees:tä "Compass":n soidessa. Kylmät väreet.
Täydennän, jos jotain muuta tulee mieleen.
 
Vastaus: Tämän sukupolven ikimuistoisin pelihetki?

Paljon hienoja pelejä on PS3:lle julkaistu (Uncharted-sarja, Batman Arkham Asylum ja City, Last of Us, Heavy Rain noin muutaman mainitakseni) mutta yksi ylivertainen kaikkeen muuhun verrattuna: MAG.

Tuohon on tullut käytettyä enemmän pelitunteja kuin mihinkään muuhun peliin ikinä ja sitä muistellessa nousee kaksi matsia ylitse muiden.


1. KFS vs. KFR Domination-matsi Absheron Refinerylla.

Videot kertoo oman tarinansa. Samoin eräs MAG-viestiketju alkaen tästä viestistä.

[video=youtube;prREZqO5xNA]http://www.youtube.com/watch?v=prREZqO5xNA[/video]
[video=youtube;7E-97HCpAIg]http://www.youtube.com/watch?v=7E-97HCpAIg[/video]
[video=youtube;wBLOWq86Qxg]http://www.youtube.com/watch?v=wBLOWq86Qxg[/video]


2. The Three Kings

Iskuryhmä: RJ ltUrban, Ramtoi, Ukkosenjumala
Paikka ja tehtävä: Hyökkäys Darien Networks (Raven Sabotage)
Tapahtumat: Kellossa 10 minuuttia, omat hakkaa päätä seinään A:lla, B hallussa koko ajan tähän mennessä meidän kolmen toimesta. Päätetään, että haetaan ensin A, sitten B uudestaan ja katsotaan mitä tapahtuu.

Meni kuin elokuvissa, A haltuun alle minuutissa, koska pääsimme sivustasta sisään vihollisen ollessa rintamana melkein A-päädyn respalla. Hirveää munaravia B-paneelille, jossa ohimennen kuulen proxy chatista vain päivittelyä "Where the hell they came? We're losing B!" ja "There's only three of them!". B haltuun, C auki. Taas kauheata munaravia C:lle, tässä kohtaa en muista enää ottiko meidän tst-ryhmä sen haltuun vai ei. Muistaakseni tässä oli asialla Urban, mutta ei voi olla varma. Pelkästään fiilis siitä, että vietiin A ja B kolmestaan oli niin mahtava, että siitä jutellaan Urbanin kanssa vieläkin kun tulee MAG puheeksi Traject0ryn kanssa kaljaa juodessa.

Ihmiset ja pelaajat voi olla montaa mieltä siitä mikä on maailman paras FPS-peli. Jos vastaus on jotain muuta kuin MAG, ollaan väärillä jäljillä.

Terveisiä komentobunkkerista. Pakatkaa hupparit ja ilmastoititeipit mukaan reissuun.
 
Vastaus: Tämän sukupolven ikimuistoisin pelihetki?

Mä oon varmaan jotenkin tunnevammanen ihminen ku en mä osaa vastata tähän sinällään mitään.

Toki mul oli monta hetkeä jossa pelatessa tuli tosi hyvä fiilis. Sai änärissä, pessissä tms hienon maalin. Tai RDR:ssä raahas jotain ukkoa lassossa junan alle tms. Mutta sitten kun pelaaminen loppuu niin ne vaipuu täysin unholaan enkä koe niitä enää mitenkään erikoisina tapauksina.
 
Vastaus: Tämän sukupolven ikimuistoisin pelihetki?

Itellä ykkönen täytyy olla Metal gear solid 4:ssa paluu shadow moses islandille. Pikkunen nostalgia fiilis ja tunnekuohu kun muksuna tuli pelattua niin paljon mgs1:stä ja nyt kun sinne palatessa paikka on rapistunut ja flashbäckejä tulee. Muutenkin Snaken näkeminen kärsimässä vanhuuden vaivoista oli kyllä Hideo Kojimalta hyvä veto, harvemmin näkee pääsankaria noin vanhana.

Bf3:sta on myös monia hyviä hetkiä muistossa, jotkun ihan hyvistä matseista, jotkut taas pelin bugaamisesta johtuvat huutonaurut. Bf3:sta tekee myös itelle yhden ikimuistoisimmista peleistä meidän smurffisquadi (bäfää pelanneet varmaan tietää), ei sitä ois jaksanu nii kauaa pelata ilman tuttuja smurffeja. Spoilereissa deviljoun kuvaama pätkä jolle on kyllä saanut nauraa

Rayman Origins on myös eräänlainen nostalgia fiilis, muksuna rayman 1:stä paljon hakanneena. Peli, joka innosti tyttöystävänkin pelaamaan :D
 
Vastaus: Tämän sukupolven ikimuistoisin pelihetki?

Ylivoimainen ykkönen:

Journey:
Loppukohtaus jonkun tuntemattoman kanssa yhdessä kokien.

Muita, ei minkäänlaisessa järjestyksessä:

Spec Ops: The Line: No SE kohtaus, pelin läpäisseet tietävät, muille en spoilaa. Ensimmäinen kerta kun videopeli sai voimaan fyysisesti pahoin. Fun fun fun.

Skyrim: Muutama pelitunti takana, pitäisi mennä paikkaan a mutta höpöhöpö, meikä painuu tutkimaan jotain luolaa. Vedän luolan läpi, saan sieltä tapetulta hengeltä esineen, ja lähden kohti alkuperäistä määränpäätä. Tapaan siellä henkilön, joka kehoittaisi minua menemään jo vierailemaani luolaan, koska hän tarvitsee jo keräämäni esineen. Annan sen hänelle kertoen että tehty jo. Tämä näytti jo heti alkuun, että onpas mahtavaa pelata peliä joka antaa sun mennä käytännössä ihan mihin haluat. Pidän siis myös Zelda/Metroid-pelityylistä, jossa pääset aina uusiin paikkoihin uusien esineiden ja kykyjen myötä, mutta tämä oli erinomaisen raikasta vaihtelua.

Uncharted 2: Kerrostalossa taistelu samalla kun helikopteri pommittaa rakennusta ulkopuolelta. Ei välttämättä omaperäistä, mutta popcorn-viihdettä parhaimmillaan.

BioShock: Andrew Ryanin tapaaminen. Ja moni muukin kohtaus, mutta erityisesti tuo.

Assassin's Creed 2: Ensimmäinen päivä pelin parissa menossa ja löytää ensimmäiset Subject 16 jättämät arvoitukset. Vetivät meikäläisen samantien mukaansa, erinomaista tunnelmanluontia.

Super Mario Galaxy:
Tässä sukupolven parhaassa pelissä ei vaikuttanut niinkään mikään yksittäinen juttu ylitse muiden, mutta muistan tämän hetken: olin tätäkin jo parit ekat tunnit ihastellut, sitten lävähtää esiin erikoiskenttä jossa soi mukava päivitetty versio jostain vanhasta SMB3 / Super Mario World -biisistä ja fiilikset on ihan katossa, muistaen samalla mitä Mario-pelit ovat aina parhaimmillaan olleet: puhdasta tasoloikkaparhautta.

Legend of Zelda: Skyward Sword: Loppupomo, time stoneilla puuhastelu (etenkin hiekkamerellä).

Portal 2: En nyt spoilaa tarkemmin, mutta co-op oli parasta ikinä samalla sohvalla, erityisesti jäi mieleen eräs kenttä missä on pystyttävä lyhentämään molempien pelaajien lentorantaa runsaasti. Hakattiin päätä seinään tämän tiimoilta vaikka kuinka kauan ja kun ratkaisu lopulta löytyi olivat fiilis ja nauru katossa.

Nuo nyt alkuun, editoin lisää jos jotain tulee mieleen.
 
Vastaus: Tämän sukupolven ikimuistoisin pelihetki?

Ikimuistoisia hetkiä on vaikka kuin paljon. Kuitenkin sellaisia, joihin on aina hauska palata ovat yhteiset hetket suomalaisten pelikavereiden kanssa. Sieltä voisi poimia esimerkkinä Jamppin ja TommiR:n. Heidän kanssaan on ollut ilo jakaa lukuisat verkkopelit ja toivottavasti sama tahti jatkuu myös uusilla konsoleilla. Luotettuja taistelutovereina ja hankalia vastustajina. Kiitos myös Miklulle, Appicelle, decodersnakelle, Gimblelle ja monille muille. Pelikokemus nousee korkeuksiin osaavan porukan ryhmätyöskentelyn tuloksena.

Esimerkki.

[MEDIA]3211[/MEDIA]
 
Vastaus: Tämän sukupolven ikimuistoisin pelihetki?

Viikonloppujen täydet RS: Vegas Suomi servut, joihin oikein jonotettiin jos ei heti päässyt.

Forza Motorsport 2 sessiot/kilpasarjat hyvän porukan kanssa.

Nykypelit eivät yllä lähellekään.
 
Vastaus: Tämän sukupolven ikimuistoisin pelihetki?

Kyllä tänne voisi laittaa Battlefield Bad Company 2 online hetkiä Konsolifin porukoissa :))

Myös Arkham Cityn loppu oli aika shokki, mutta melkeen isompi shokki oli, kun seuraava Batman olikin prequel...
 
Vastaus: Tämän sukupolven ikimuistoisin pelihetki?

The Elder Scrolls IV: Oblivion
Ensimmäinen kerta yöaikaan tähtitaivaan alla, kuun loisteessa ratsastaen omaan rauhalliseen tahtiin, sinfonia-orkesterin säestäessä taustalla.
Aivan uskomaton tunne.

Heavenly Sword
Tuhansien ja taas tuhansien vihollisten vyöryminen tasangolla linnoitusta kohti.
Se jos mikä, toi tässä sukupolvessa laitteiden 'tehon' mielikuvasta näköhavainnoksi.

Heavy Rain
Ethaniin samaistuminen esimerkiksi tunnelia ryömiessä.
Ensimmäinen peli, jossa allekirjoittanutta paikoin jopa ahdisti.

Gears of War
Ensimmäinen kohtaaminen locustien kanssa.
Erittäin rumia, hyvällä tavalla, pahiksia.

Call of Duty 3
Verkkosotiminen Livessä.
Se tunne, kun verkkopelissä tiimityöskentelyn tulosta voi ihailla palavana tankkina..

Sleeping Dogs
Tarinankerronta oli mainiota, vaikka paikoin peli jättikin kylmäksi.

Mafia II
Ensimmäinen hetki lumisateessa, aikakausi on lähellä sydäntä.

PlayStation Move
Liikkeentunnistuksen vastustajakin joutui vaihtamaan mielipidettään.
Monia, monia tunteja pelkkien Starter Discin demojen pelailua takana.

Onhan näitä, lisäilen kunhan pelihylly on kahlattu läpi..
 
Vastaus: Tämän sukupolven ikimuistoisin pelihetki?

Journey
nuffsaid

Batman Arkham City
Loppu oli loppupelissä aika koskettava
 
Vastaus: Tämän sukupolven ikimuistoisin pelihetki?

Nisu mäkin rakastan suo... pusi pusi ;)

Itte asiaan...

-Sinkuloista päällimmäisenä on mieleen jäänyt RDR, se vain oli mahtava. Lisäksi GTA V sinkula ja Trevor oli parhautta. Oikeastaan ainoat jotka pelasin iloiten loppuun. Ei pahemmin sinkuloita tule harrastettua.

-Ghost Reconin kamppanja neljän pelaajan tiiminä, on se vaan hienoa. Pitäisi olla cooppi-mahdollisuus jokaisen FPS ja TPS pelin kamppanjassa niin jaksaisin minäkin ne pelata ja ostaisin ehkä jopa CoD.t .

-Ghost Reconin Guerilla. Aah sitä tunnetta kun monen tunnin session jälkeen sai sen 50:nen aallon selätettyä tuhannen päissään pari kertaa matkalla sammuneena... Oli se hieno!

Nisun video 50.stä aallosta :

[video=youtube_share;i_v2a-9y04k]http://youtu.be/i_v2a-9y04k[/video]

-Payday. Aivan liian vähän hypeä aikaansaanut peli. Loistavaa mättöä cooppina.

Green Bridge :

[video=youtube_share;OfSu9VWPbH0]http://youtu.be/OfSu9VWPbH0[/video]

-Moninpeleistä täytyy mainita MAG ainutlaatuisena pelinä genressään. Siitä on jo vidoita ja muuta ketjussa ja varmasti lisää tulee joten ei siitä sen enempää.

Publapalloilussa BC2 vie ylivoimaisen voiton. Seittemän päivää viikossa täydet suomi-hipat. Armoa ei annettu eikä pyydetty vaikka välillä ehkä jostain likaisesta pelistä respan lähistöllä huhuina kuuluikin :) "tsih"

Kuvaa Vietnamista By: Nisu :

[video=youtube_share;56MRyrY-ElY]http://youtu.be/56MRyrY-ElY[/video]

-Kokonaisvaltaisena moninpelinä BF3 vie ylivoimaisen voiton. Klaanitoimintaa ja jumalaton määrä otteluita. Varmaan yli 2000 tuntia. Kaks accoa tappiin ja erinäköisiä trolli accoja. Ei paremmasta tietoa ainakaan ennen kuin BF4.stä loppuu maksullinen alpha testi...

-Monipeleistä aliarvostetuinpana pidän Homefronttia. Loistava peli jossa kaikki oli tasapainossa ja ukot kippas kun niitä ampui. Hootersia ei tietenkään sovi unohtaa... Harmi että alun kankeuksien jälkeen porukat hylkäsivät pelin.
Pari nimeltämainitsematonta pelisarjaa olisivat saaneet moiset kankeudet anteeksi mutta tämä peli ei valitettavasti saanut.

-Pelkästään moninpelenä tahkoavana on tämän sukupolven hyvästeissä tietenkin kiitettävä myös niitä lukuisia yhteisöjä klaanien ohella joissa toiminut (FPH ja ZfS) BC2.sen "saunakerho", MAG.n väki, kaikki apinat jotka joka yö on huutamassa voippiin rivouksia ja erityiset terveiset OGS.n käpykaartille. Hienoja hetkiä ja tapahtumia on ollut paljon niin peleissä,livenä kuin eri foorumeillakin.

OGS.n "Old Farts Brawl" @BF3:

[video=youtube_share;hhbrl0ZvcAM]http://youtu.be/hhbrl0ZvcAM[/video]
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Tämän sukupolven ikimuistoisin pelihetki?

Tässä sukupolvessa on tullut enemmän vastaan umpisurkeita hetkiä (Red Dead, Mass Effect 3 ja Heavy Rain päälimmäisinä mielessä), mutta muutama upea on myös nähty:

1) The Last of Us
Koko prologi ennen alkutekstejä sekä pelin viimeinen kohtaus olivat upeita ja helposti vetivät vertoja useille ison budjetin elokuvatuotannoille.

2) Uncharted trilogia
Ensimmäisen osan sukellusveneen löytäminen, toisen osan junataistelu ja tiibetin vuoristokylä, kolmannen osan lentokonekohtaus ja autiomaa. Kaiken huipuksi upeat hahmot ja nokkela käsikirjoitus sekä erinomainen näyttelijätyö.

3) Grand Theft Auto 5
Ensimmäistä kertaa Los Santosin halki ajaminen ja yön muuttuminen aamuksi. Tarinan loppu, joka oli ensimmäistä kertaa Rockstarilta hyvin kirjoitettu.

4) Minecraft
Kun ensimmäistä kertaa ihasteli valtavaa rakennustaan ja tajusi, että tässä on uuden ajan digitaalinen lego setti käsissä.
 
Vastaus: Tämän sukupolven ikimuistoisin pelihetki?

Ikimuistoisia tietenkin NHL 11, kaikkien aikojen paras lätkäpeli. Seuraavana tulee Driver San Francisco, joka palautti pelisarjan uskottavuuden. BF3 ja muista hienoista peleistä on myös hyviä muistoja.
 
Vastaus: Tämän sukupolven ikimuistoisin pelihetki?

Ehdottomasti parhaat muistot ovat Call of Duty: Modern Warfare:sta eli CoD4:sta. Ensimmäinen PS3:n nettiräiskintäpeli, mitä pelasin ja vei kyllä samantien mukanaan. Ajan myötä tutustui loistaviin pelikavereihin, kenen kanssa tullut pelattua muitakin CoD:a ja pelejä. Parhaimpana jäänyt mieleen CoD4:n turnaus, mikä voitettiin loistavalla ryhmällä. :)

Uncharted -pelisarja: PS3:n parhaita pelejä millä mittarilla tahansa mitattuna. Naughty Dog näytti minkälaiseen grafiikkaan tällä raudalla parhaimmillaan pystyy.

Red Dead Redemption: Valtava pelialue ja loistava tunnelma.

Onhan noita paljon muitakin hienoja hetkiä tullut pelaamisen parissa, mutta tuossa nyt mitkä ekana tuli mieleen.
 
Vastaus: Tämän sukupolven ikimuistoisin pelihetki?

Nämä menevät järjestyksessä.

DIRT2: Hankittiin talouteen alkuvuonna 2010 pleikkari, ja tämä ostettiin pleikkarin mukana muutamien muiden pelien kanssa. Pelistä jäi muistoihin mahtava online, johon ei kyllästynyt parin vuoden aktiivisen pelaamisen aikana.

DIRT3: Opin autojen säätämisen jalon taidon. Mahtavaa oli huomata, että onlinessa sen myötä alkoi pärjäämään ja leaderboardseissa sijoitus nousi.

BFBC2: Ensimmäinen FPS-pelini. Muistoihin jäi hieno yksinpeli. Moninpelistä se, kun vasta-alkajana aseilla sohin ympäriinsä, eikä vihuihin osunut millään :D
 
Vastaus: Tämän sukupolven ikimuistoisin pelihetki?

Yksittäistä hetkeä on vaikea sanoa kun niitä on niin monta ja yllätys yllätys miltei kaikki on koettu MAGin parissa. Koitan silti lyhyesti kuvailla muutaman.

-Miltei jokainen KFS vs KFR vs KFV matsi oli uskomatonta vääntöä alusta loppuun, ilman että annettiin vastustajalle tuumaakaan periksi. Toverillinen kuittailu/huutelu proxy chatin kautta toi vain lisää tunnelmaa.

-Peli-illat jolloin lähdettiin hassuttelemaan ja keksittiin mitä erikoisempia tapoja pelata seuraava matsi. Esimerkkinä pelkillä pistooleilla pelaaminen, kaikki vetää veteraaniksi (hahmot 1 tasolle) ja munat multaan kaltaiset kokeilut.
[video=youtube;ZDV2MvtUFck]http://www.youtube.com/watch?v=ZDV2MvtUFck[/video]

-Mainitsemisen arvoinen hetki on myös se, kun meitä oli miltei 90 saman klaanin jäsentä samaan aikaan linjoilla ja lähdettiin pelaamaan parasta pelimuotoa dominationia!

-Viimeaikaisista hetkistä voisin sanoa MAG miitti 3:n pyörteissä pelattu peli, jossa Simosetä veti tuttuun tyyliinsä Arnold Schwarzenegger imitaatiota one linereineen kaikille joukkueen johtajille. Platoon leader lähti sitten tähän leikkiin mukaan ja näin meillä oli kaksi Arnoldia nostamassa joukkueen moraalia samalla kun he keskustelivat toisilleen huutaen arnold äänellä, ei tullut pelaamisesta yhtään mitään kun piti nauraa kyseiselle keskustelun laadulle.

Itselleni koko konsolisukupolven paras peli, jolle toivon hartaasti jatkoa. Serverithän sammuu tammikuussa, mutta kyllä tässä vielä muutamat peli-illat keretään vetämään vielä :)
 
Vastaus: Tämän sukupolven ikimuistoisin pelihetki?

Mass Effect 2:
Pelin loppu hetket, loistava musa kuuluu taustalla kun Shepard vetää isoa scifi mörökölliä turpaan. Siinä oli meininkiä.

Red Dead Redemption:
Loistava open world peli ja loppukohtaus joka veti kylmäksi.
Myöskin Undead Nightmare lisäri joka pystyi tarjoamaan zombi kokemuksen joka ei ollut liian geneerinen vakava zombi räiskintä.

fps peleistä: Killzone 2, Bad Company 2 ja Battlefield 3 moninpeleissä tuli vietettyä monta sataa tuntia soolona sekä jonkin suomi klaani kanssa.

"Humble mention": Blur:
Arcade kaahailun ystävillä täydellinen peli, mutta harmi vain että pelin tekijä tiimiä ei ole enään olemassa.

Uncharted 2:
Ehkä paras Ps3 peli joka on (ainakin minulle), täydellinen peli sekä kokemus.
 
Vastaus: Tämän sukupolven ikimuistoisin pelihetki?

Uncharted 2: Tiibet-kohtaus. Myös koko Uncharted-trilogia oli kyllä huikea.

The Walking Dead: tarina kokonaisuudessaan

Heavy Rain: Ostoskeskus-kohtaus pelin alkupuolella ja juurikin tuo Origami-murhaajan ratkeaminen, minkä joku mainitsikin jo.

The Last of Us: Mielestäni tämän sukupolven paras peli.

Trials Evolution: Arcade-peliksi todella monipuolinen ja pitkäikäinen - kenttäeditori ja muiden pelaajien kentät pitivät otteessaan pitkään.

Journey: Lopun vuorelle kiipeäminen

Tony Hawk Pro Skater HD: Vaikka itse peli oli lievä pettymys, palasi siitä kuitenkin hienot muistot edeltäneen sukupolven yhdestä parhaimmista peleistä.
 
Vastaus: Tämän sukupolven ikimuistoisin pelihetki?

Nämä ovat aina vaikeita kysymyksiä, mutta joihin on kuitenkin hauska yrittää vastata. :)

Halo 3
Se hetki kun pääsin ensimmäistä kertaa Chiefin saappaisiin, juoksemaan afrikan sademetsissä Martyn Released-kappaleen soidessa taustalla. Taistelu Scarabeja vastaan sekä sodan ratkaisuhetket The Covenantissa.

Halo 3: ODST
Vaeltelu pimeässä kaupungissa. Lukuisat tunnit Firefightia jaetulla ruudulla kaverin kanssa armeijan lomaviikonloppuina. Musiikkifiilistelyä.

Halo Reach
Moninpelikokemukset ja Forgella leikkiminen. Walking Away...

Mass Effect
Loppuhuipennus, varsinkin kävely Citadelin ulkopuolella - "Suit up, we're going outside" . Ja ne lopputekstit. Myös jatko-osissa monia ikimuistoisia kohtauksia kaikista vioista huolimatta.

Unharted 2
Upeat maisemat Tiibetissä.

Battlefield-pelit
Lukemattomat battlefield(tm)-hetket nettipelissä hyvässä seurassa, mm. nämä:

[video=youtube;eAd9QmqH1AY]http://www.youtube.com/watch?v=eAd9QmqH1AY[/video]

Moninpelisotiin osallistuin vasta melko myöhään. Killzone 2 taisi olla ensimmäinen enemmän pelaamani nettipeli, sen jälkeen MW2, BC2 ja Reach. Eniten tunteja kertyi PS3:n Battlefield 3:ssa, jossa pääasiassa hyvän peliseuran ansiosta pelikelloon kertyi melkein 700 tuntia. Uudelle konsolisukupolvelle siirtymä viipyy kohdallani vähintään ensi vuoteen ja Bungien Destinyn julkaisuun, sillä muita kiinnostavia konsolipelejä ei ole näköpiirissä.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Ylös Bottom