Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Tanssimattopelit

Re: Re: Tanssimattopelit?

Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Tom Cody
Mahtaako tuota Jungle book´s groove party peliä löytää enää mistään, mattoja kyllä tuntuu olevan joka paikassa?

VPD näyttää tuota myyvän, hintaa on tosin 49,50 ... :p Löytyiskö jostain halvemmalla?
 
Re: Re: Re: Tanssimattopelit?

Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Jay
VPD näyttää tuota myyvän, hintaa on tosin 49,50 ... :p Löytyiskö jostain halvemmalla?
Ennen möivät Citymarketeissa Groove Partya mattoineen 30 eurolla. Harmittaa kun ei tullut ostettua :(
 
Dancing Stage euromix2 löytyy tennispalatsista. DDRMAX:ii en ole päässy pelaan kun ei ole piiriä vielä koneessa... Tosin DDRMAX2 löytyy puuceelta paketteina jo, PAKKO SAADA PIIRI NOPEESTI!
toivottavasti toi euromix julkastaa täällä tuolloin 28.5(osuu synttäreihin ja tilipäivään :D)

tulis nyt nopeesti joku _kunnon_ DDR/dancing stage peli pal versiona. alkaa puuduttaa jo pelaa noita samoja psx versioita.

BTW itiksen anttilasta löytyy Dancing Stage Disney mix pal versiona.
 
Voi ***** tuo Dancing stage megamix on _huono_
Missä kaikki konami orginal biisit? innoisssani kävin ostaa ja ajattelin että "jees uusia biisejä" mutta lisenssibiisit (kylie,elvis jne..) expert taso on vain 4/10... freez arrowt ihan mukavia mutta ei ne korvaa 40 biisiä.

No onneksi Kone modaukseen ja DDRMAX ja DDRMAX2:sta mättämään. Sille ketä ei ole ennen pelannu kyseisiä pelejä niin Dancing Stage voi olla ihan hyvä sillä suurin osa biiseistä (20/28) on hitaita. no onneksi on MAX300 niin edes jotain haastetta kuitenkin löytyy pelistä.
 
Eurooppaa ollaan kyllä tässä suhteessa törkeesti syrjitty, kun täällä päin maailmaa pitää julkasta tommonen 20 biisin tynkäversio. En oo kyllä ennen tanssimattopelejä pelannu hirveästi ja tuo tuntui jo jollainen vaikeemmilla biiseillä aivan hullulta. Noh, kaipa sitä kaikkeen tottuu. :)

Nyt pitää vaan alkaa harjottelemaan.
 
NewsFlash

Dance:UK tanssii pian Darudenkin tahtiin 02.03.2004

BigBen Interctive julkaisee huhtikuussa lisälevyn Dance:UK-tanssipelilleen. Molemmille Pleikkareille ilmestyvä Dance:UK eXtra Trax lisää peliin mm. uuden tason aloittelijoille, parannellut grafiikat sekä tietysti seuraavat uudet kappaleet:
  • Atomic Kitten - Whole Again
  • Blue - Fly By
  • Darude Sandstorm
  • Girls Aloud No Good Advice
  • Ian Van Dahl Castles In The Sky
  • Jamelia Superstar
  • Jamiroquai - Cosmic Girl
  • Javine Real Things
  • Liberty X - Just A Little
  • Livin' Joy - Dreamer
  • Rachel Stevens Sweet Dreams My LA Ex
  • So Solid Crew 21 Seconds
PS2-version hinnaksi ilmoitetaan 14,99 puntaa (n. 22 euroa) ja vanhemmalle PlayStationiolle 12,99£ (n. 19). Dance:UK eXtra Trax vaatii alkuperäisen Dance:UK:n toimiakseen.
 
Moi!

Olen ostamassa tanssimattoa ja jotain tanssimatto-peliä - tietysti mahdollisimman huokeaan hintaan, joten olisin kysellytkin apua teiltä enemmän asiasta tietäviltä. Mikä on paras tanssimatto-peli hintalaatu-suhteeltaan tällä hetkellä PS- ja PS2-peleistä? Osaatteko suositella jotain erityistä tanssimattoa?

Play.comissa on tällä hetkellä tarjous, joka kattaa tanssimaton + Dance UK:n/Dancing Stage Feverin/Dancing Stage Megamixin hintaan 49 euroa. Mikä olisi paras näistä vaihtoehdoista?

Olen myös valmistautunut ostamaan tanssimaton erikseen (huuto.netistä saa hintaan 15 euroa) ja ostamaan myös jonkun pelin erikseen (esim. PS1:lle Dancing Stage Party Mix 29,50 euroa).

/Jussi
 
Hardcore-joraajien mielestä nuo Konamin tanssipelien *) euroversiot on ryssitty pahasti, mutta kyllä ne varmasti tuon Dance:UK:n pieksee.
Marraskuussa on tulossa lisäksi Dancing Stage Fusion.

Tanssimattoa ei kannata ostaa käytettynä, ellet ole ihan varma sen vähäisestä käytöstä. Matot ovat kuitenkin enemmän tai vähemmän kulutustavaraa, eivätkä yleensä kestä käytössä vuosikausia.
Logic 3:n mattoa myydään melkein joka paikassa ja sitä on pidetty ihan hyvänä perusmattona.

*) Euroopassa Dancing Stage, muualla Dance Dance Revolution
 
Vastaus: Tanssimattopelit?

Oliver sanoi:
Hardcore-joraajien mielestä nuo Konamin tanssipelien *) euroversiot on ryssitty pahasti, mutta kyllä ne varmasti tuon Dance:UK:n pieksee.

Ei eurokäännöksissä muuta vikaa ole kuin biisivalikoima, joka jää reippaasti jenkki- ja japsiversioiden määristä. Haastetta riittää silti varmasti pitkään, kiitos usean vaikeustason. Konamin pelien vahvuus on konstailematon pelattavuus ja se, että ne todella sopivat kaiken tasoisille pelaajille. Eli myös Dancing Stage -nimeen voi luottaa.
 
Vastaus: Tanssimattopelit?

Kiitti vastauksista, mutta oonko ymmärtänyt että PS1:n Dancing Stage Party Mix sisältää parhaan biisivalikoiman tällä hetkellä ja siten on hinta/laatusuhteeltaan paras tällä hetkellä?
 
Vastaus: Tanssimattopelit?

Varmaankin näin euroopassa. Osta tuo party mix aluksi, pääset alkuun ja näet kiiinnostavatko tämän tyyppiset pelit enemmänkin.

Japsipelit ovat sitten asia erikseen, valikoimaa on paljon ja paljon myös samoja kappaleita...kannattaa vaan huomioida että ainakin ensimmäiset DDR pelien JAP versiot vaativat patchin ennen kuin musiikki on paremmin synkassa PAL alueella.
 
Vastaus: Tanssimattopelit?

Väänsin eilisen illan tuota Dancing Stage Megamix:ä
Loistava peli.
Varsinkin tuolla mun 2 pelaajan matolla. (playstä tilasin puoli ilmaiseksi)
 
Vastaus: Tanssimattopelit?

Hankin viime viikolla ensimmäiseksi tanssimattopeliksi Dancing Stage Fusionin. Hauskaahan tuo on. Naisenikin innostui hankkimaan toisen maton vaikkei yleensä peleistä innostu. Biisejä pelissä on yli 50 joka ainakin minulle riittää vähäksi aikaa. Hetken tahkoamisen jälkeen harmittaavaan että kaikki ansaittavat hahmot ja biisit oli liian helppo ja nopea hankkia. Lisäksi harmittaa ettei pelissä ole (ainakaan itse en ole löytänyt) mahdollista nimetä ennätyksiä itselleen. Ainoastaan parhaan tuloksen kirjainluokka näkyy biisilistassa, muttei kuka sen on tanssinut :(
 
NewsFlash

Dancing Stage Max marraskuussa 17.08.2005

Pölyttymään päässeet tanssimatot saavat taas kyytiä marraskuussa, kun Konamin Dancing Stage Max saapuu kauppoihin. Tällä kertaa jorattavaksi löytyy kaksikymmentä lisensoitua raitaa popklassikoista päivän hitteihin. Tuoreen materiaalin joukosta löytyvät mm. Natasha Beddingfield - 'These Words', Franz Ferninand - 'Michael' ja Sugababes - 'In the Middle'. Vanhempaa polvea edustavat mm. Adam and the Ants - 'Goody Two Shoes' sekä Hot Chocolate - 'Sexy Thing'.

Luvassa on myös uusia pelimuotoja, joista löytyy haastetta kokeneillekin muovimattojen partaveitsille. Peli tukee myös EyeToy-kameraa, jonka avulla saa itsensä tv-ruutuun tai voi napata uusia kuvia pelin taustalle. Kameraa käytetään myös pelin Hands & Feet -muodossa, jossa jalkojen lisäksi heilutellaan myös käsiä.


Eli taas vain 20 biisiä ja veikkaan ettei J-popin ystäviäkään juuri hemmotella.
 
Vastaus: Tanssimattopelit

prkle lisää kunnon nopeeta japsi poppia, ei ihme että moni pelaa stepmaniaa pc:llä.
itseä ainakin kyrsii kaikki turhat eurobiisit.
 
Vastaus: Tanssimattopelit

Konamin tanssipeli voitti MTV:n palkintogaalassa 30.08.2005

Konamin Dance Dance Revolution Extreme sai parhaan peliääniraidan palkinnon viime viikonloppuna järjestetyssä MTV Video Music Awards -palkintogaalassa. Kansallistunnetta voi kohottaa sillä tiedolla, että mukana tanssipelissä on myös Daruden kappale 'Music'.

Eurooppalaiset tuskin pääsevät palkitusta ääniraidasta paljoa nauttimaan, sillä Konami on perinteisesti muuttanut ja supistanut pelien biisivalikoimaa, kun tänne saapuvat Dancing Stage -nimisenä.
 
NewsFlash

Codemasters mullistaa tanssimattopelit? 31.08.2005

Codemasters valmistautuu mullistamaan PS2-tanssimattopelit Dance Factory -pelillään. Dance Factoryssä voit soittaa mitä tahansa CD-levyä kokoelmastasi ja peli tuottaa tanssikuviot ruudulle automaattisesti. Enää ei siis olla sidottuja pelien usein suppeaan musiikkivalikoimaan, vaan tanssia voi minkä tahansa biisin tahdissa.

Dance Factoryn rytmintunnistusta ja pelimekaniikkaa kehittää Broadsword Interactive, jonka aikaisempaa tuotantoa on Dance UK -tanssipelisarja. Säätämiseen ja hiomiseen on vielä hyvin aikaa, sillä Dance Factory julkaistaan vasta keväällä 2006.
 
Vastaus: Tanssimattopelit

Kovasti kiinnostaisi joku tanssimattopeli. Onko tämä pelkkä peli, vai tuleeko matto mukaan? Dance Factory täytyy sitten napata mukaan kun se ilmestyy. Hienolta vaikuttaa. :cool:
 
Ylös Bottom