The Last Of Us Part II

janneus

Well-Known Member
Huomen aamulla Gigantin ovien edessä ainakin yksi henkilö odottaa aukeamista :cool: Sain alkuviikosta tietää että ekassa Last of Usissa on story DLC Left Behind. Mukava välipala ennen tätä kakkosta. Eilen vetäsin läpi.
 

Pedrou112

New Member
Huomen aamulla Gigantin ovien edessä ainakin yksi henkilö odottaa aukeamista :cool: Sain alkuviikosta tietää että ekassa Last of Usissa on story DLC Left Behind. Mukava välipala ennen tätä kakkosta. Eilen vetäsin läpi.
Samoin täällä. Special Edition ennakkotilattu Verkkokaupasta mutta menee ensi viikkoon toimitus, joten pakko hakea Gigantista normiversio jo huomenna.
 
Millos tätä nyt uskaltaa odottaa postilaatikkoon? Vpd:ltä tilattu tosiaan, ja ei ole ainakaan vielä lähetetty. Ens viikon tiistai?
Itsekin ennakkotilasin Vpd:stä, ja tiistaina tuli ilmoitus, että tilaus lähetetty. Toivotaan että tulisi maanantaina, tosin en luota postiin kyllä pätkääkään. Joskus mennyt viikkokin matkalla. Vähän harmittaa etten varannut Gigantista, mutta ei jaksa ruveta palauttamaan tilausta, joten kestetään sitten muutama lisäpäivä. Peliä tullut kuitenkin odotettua jo useampi vuosi, joten jokunen päivä sinne tänne ei enää tunnu missään. :D
 

Fabre#4

Well-Known Member
Selvästi odotettu peli, kun julkaisua edellisenä iltana mennään ketjussa jo viestin #700 paremmalla puolella ja foorumin perusasettelulla sivulla 36. Mikähän mahtaa olla tämän foorumin ennätys? Paljonko on suurin viestimäärä jonkun pelin ketjuun ennen virallista julkaisua? Onko tämä ennätys, vai onko joku GTA V tai vastaava päässyt pidemmälle?

Huomenna lähtee Prismasta mukaan. Juhannuksen ruokaostokset ja peli kainaloon, sitten voikin linnoittautua kotiin :D
 

Che Guevara

New Member
Twitch katellu muutaman hetken tätä peliä ja en käsitä mistä tulee 10/10 arvostelut. Näyttää FPS olevan alle 30 selvästi nykivää menoa.
 

Carloff

New Member
Melkoinen hype menossa toivottavasti ette pety. Todennäköisesti monet pettyy, mutta elämä jatkuu PS5:lla;)
 

shamaniac

Well-Known Member
Resident Evil -janassa sulava, mutta ei ne kontrollit ole pelkästään räiskintään keskittyvään peliin verrattuna kovinkaan ketterät.
Sekin on survival horror eikä "räiskintään keskittyvä", joten jotain selitystä voi löytyä siitä. Ei sen miltään Call of Dutylta, Halolta tai vastaavilta pidäkään tuntua.

Minun mielestäni peli oli yksi ilmestymisvuotensa virkistävimpiä kokemuksia nimenomaan pelimekaniikoiltaan. Sitä oli yksinkertaisesti ilo pelata. The Last of Us on myös oikein toimiva.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Ensikosketus otettu.

Grafiikat upeat mutta ei mitään tajunnanräjäyttävää jota ei ennen oltais nähty. Animaatiot on upeita suurimmaksi osaksi, mutta esim. hevosella ratsastus näyttää edelleen aika surkuhupaisalta.

Äänet ovatkin sitten ihan eri planeetalta, ääninäyttely on viety ihan uudelle tasolle cutsceneissä ja jokainen hahmo tuntuu elävältä ihmiseltä. Ympäristön äänet ovat upeat ja kammottavat.

pelattavuus puolesta ei voi vielä sanoa suuremmin mitään kun ehtinyt hirveästi tehdä mitäänmutta tuntuu olevan sitä samaa kuin edellisessäkin osassa.

Tunnelmasta täytyy sanoa sen verran että ekan kerran kun kohtaat infected mötöjä niin vaikka se ei ollut edes mikään kummoinen tilanne, tunnelma on niin loistava että ihokarvat nousi pystyyn kyllä.

Ensikosketuksesta jäi hyvin positiivinen fiilis, huomenna lisää.

Ekan vartin vietin asetuksia säätäessä kun niitä on niin paljon.

Ainiin ja ekan kerran kun käynnistin pelin luulin että plese räjähtää, se meteli oli aivan hirvittävä. Kyllä se siitä sitten tasoittua vähän ajan päästä, tai sitten vaan totuin siihen.
 
Viimeksi muokattu:

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Pelit-lehden arvostelu luettavissa netissä.

Upean näköinen pelimaailma on aiempaa suurempi, avoimempi ja yksityiskohtaisempi – ja siihen tutustuminen onnistuu aiempaa monipuolisemmin. Pelaajat voivat hyppiä, kiipeillä ja heijata köysiä pitkin löytääkseen vaihtoehtoisia reittejä joko vihollisten kimppuun hyökkäämiseksi tai tarvikkeita, joilla voi paikata haavojaan tai parantaa aseitaan. Maailmaan kannattaa tutustua ajan kanssa muistakin syistä. Siellä vaeltaessaan voi törmätä useisiin pieniin, mutta pelikokemusta kohentaviin hetkiin, jotka jäävät suorinta reittiä kulkevilta kokematta.

Loppuyhteenveto:

The Last of Usin jatko-osa on visuaalisesti upea, pelattavuudeltaan vakaa ja laadukkaasti kirjoitetun sekä monitasoisen tarinan omaava peli. Se on vuoroin veret kuohauttavan väkivaltainen, henkeäsalpaavan jännittävä ja sydäntä särkevän koskettava. Vaikka kokonaisuus tuntuu monella tapaa tutulta, on kyseessä silti omilla jaloillaan seisova teos.

94

 

Juri

Active Member
Metacritin numerot tällä hetkellä ei ole mitenkään kaunista katseltavaa. Mutta kaipa tuo tuosta vielä muuttuu.
 

vilsson

Member
Metacritin numerot tällä hetkellä ei ole mitenkään kaunista katseltavaa. Mutta kaipa tuo tuosta vielä muuttuu.
Yleistäen metacriticin käyttäjen arvioihin ei voi antaa nykyään enää mitään painoarvoa, kun arvosteluasteikko tuntuu olevan joko 0 tai 10 (tai mikä ikinä se huonoin arvio onkaan). Tuotoksia ei arvostella muutenkaan kokonaisuutena, vaan kun siellä on joku juttu joka omasta mielestä hiertää niin saman tien huonointa arvosanaa (jota tuskin mikään peli missään tilanteessa tosi asiassa ansaitsee). Tässäkin vaiheessa julkaisun jälkeen kun käyttäjäarvosteluita jo tulee, niin suurin osa näistä arvioijistakaan ei ole peliä varmastikaan itse edes pelannutkaan vielä läpi ja tuskin edes kokeillutkaan vielä.

Ja tämä siis yleistettynä muihinkin peleihin. Yleensä nämä jutut muutenkin ihan lapsellisia eikä välttämättä edes niinkään "pelillisiä". Esim. jossain Battlefieldin kannessa nainen niin käyttäjäarviot voi olla ihan paskaa, vaikka ei itse peliin ja sen "hyvyyteen" liity mitenkään. Surullista nykyajan menoa.

Toki tuokin arvosana sarake tuolta tämänkin pelin kanssa aikanaan tasoittuu ja nousee aivan varmasti hyvälle tasolle.
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Keräililjänversio puretaan paketista. En yleensä näistä muovista puristetuista välitä, mutta tämä on kyllä komea.

 
Ylös Bottom