Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

The Legend Of Zelda: Link’s Awakening Remaster

  • Viestiketjun aloittaja Poistettu jäsen 16872
  • Aloituspäivämäärä
Tuli hommattua tämä viikko sitten ja pari ekaa luolaa koluttu. En ole koskaan tätä junnuna pelannut, joten kyllähän tämä maistuu, mutta vähän ihmetyttää miten paljon framedroppailusta peli kärsii, käytännössä kaikkiin kaupunkeihin tullessa. Edellinen peli oli Astral Chain ja vaikka se ei ole avoimen maailman peli niin silti siinä oli huomattavasti enemmän menoa ja melskettä jatkuvasti ruudulla taisteluissa ja silti peli ei kärsinyt koko aikana droppailusta. Tai jos verrataan botw niin siinäkään en koskaan huomannut tämänkaltaista droppailua.

Mutta pelataan pari luolaa taas ja palataan sitten kommentoimaan
 
Peli meni viime yönä läpi. Viimeistä vastusta joutui jopa yrittämään muutamaan kertaan, vaikka ennen sitä luolien loppupomot olivat kaatuneet melkein kaikki kertayrityksellä. Hyvä viimeinen vastus, jossa joutui käyttämään useampia erilaisia taktiikoita, eikä haitannut yhtään vaikka vaikeustaso selvästi nousi.

Pelissä oli koko läpipeluun ajan todella hyvä seikkailun tuntu. Vaikka pelin kartta ei ollut järin iso, tuntui että kokoajan tarjoiltiin uutta nähtävää Linkin kykyjen mahdollistaessa pääsyn uusiin paikkoihin. Luolastot tuntuivat niin ikään kekseliäiltä. Ne eivät olleet toistensa kopioita, vaan jokaisessa oli joku oma juttunsa ja omat pulmansa ratkaistavaksi.

En löytänyt kaikkia sydämiä enkä myöskään kaikkia kotiloita, mutta en näitä nurkkia koluammalla yrittänyt etsiäkään. Nautin vain seikkailusta. Tuskin jaksan palata peliin pariin kovinkaan piakkoin. Tämä oli juuri hyvä noin 14 tunnin kertakokemus, sillä nyt kun pulmat on nähty ja seikkailu koettu, en näe pelillä hirveän suurta uudelleenpeluuarvoa.

Remakejen helmasynti on tietysti se, että pelin sisältö on sama kuin alkuperäisessä. En usko, että olisin nauttinut pelistä ihan näin paljon, jos olisin sen joskus GameBoylla pelannut läpi. Silloin alueet, kyvyt ja pulmat eivät olisi tuntuneet uusilta. Tämä on toki ongelma kaikissa remakeissa. Tässä pelissä onneksi graafinen hyppäys alkuperäiseen on suuri ja varsin onnistunut. Pienestä reunojen rosoisuudesta huolimatta peli näyttää satumaisen hyvältä.

Isot suositukset ja peukku ylös.
 
Noin puolessa välissä peliä mennään ja toistaiseksi ollut hyvää Nintendo-laatua. Itse en ole alkuperäisiä koskaan pelaillut, joten ihan mukava uusi seikkailu.
Vanha pelidesign paistaa läpi muutamassa kohtaa, mutta ei pahasti.
Heitetään spoilereihin pieni hämmennys omalla kohdalla liittyen vanhahtavaan designiin:
Jos luolastossa annetaan mahdollisuus dashille ja sitä kautta "pituushypylle", ei pelialueella voi olla kapeaa kohtaa josta ei voi hypätä yli. Turhaa pelaajan hämmentämistä ja kahlitsemista. Hookshotillahan noista lopuksi mennään yli
 
Läpi tuli pelattua :D Ihan viihdyttävä kokemus oli, mutta erittäin helppo sellainen. 7v pojallakaan ei ole mitään ongelmia ollut ja melkein hänelläkin jo läpi. Muutama simpukka jäi löytämättä, mutta en niiden takia taida enää jaksaa jatkaa.
 
Ylös Bottom