Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

The Talos Principle II

Dark3

Well-Known Member
IMG_0491.jpeg

Nimi: The Talos Principle II
Kehittäjä: Croteam
Julkaisija: Devolver Digital
Alustat: PS5, Series X ja PC
Lajityyppi: Puzzle, Pulmapeli
Julkaisu: 2.11.2023
Kotisivut: https://www.thetalosprinciple.com/
KonsoliFIN Pelisivu: https://www.konsolifin.net/peli/talos-principle-2

The Talos Principle 2 greatly expands on the beloved original with more mind-bending puzzles to solve, new puzzle mechanics, a richer storyline, more secrets to uncover, and the biggest, weirdest world Croteam has ever built.

Set in a distant future where humankind has long been extinct, human culture lives on through interminable robots made in our image. Embarking on a quest to investigate a mysterious megastructure, you will be confronted with questions about the nature of the cosmos, faith versus reason, and the fear of repeating humankind's mistakes.

Familiar puzzles will return in The Talos Principle 2, accompanied by unique new gameplay including mind transference and gravity manipulation. There's also a deep character-driven story with multiple endings to lose yourself in, and a series of strange, stunningly beautiful environments to explore—including a city on the brink of a paradigm shift and an island holding the keys to the future.

The Talos Principle 2 is the biggest, most ambitious, most thought-provoking game Croteam has made yet, and you can play it on November 2.

Jatkoa The Talos Principlelle on odotettu. Erittäin todennäköisesti pääsee aivot nyrjäyttäviä pulmia selvittämään. Odotettu peli itselle, onkohan tähtien etsiminen tässäkin mukana? The Talos Principlessä sai kyllä vähän aikaa niitä tähtiä etsiä. :)

 
Viimeksi muokattu:
Tätä on odotettu aika pitkään, kutakuinkin siitä lähtien kun eka osa tuli ekan kerran pelattua. Saattaapi olla kanssa sellainen harvinainen peli että tulee ostettua heti jos ei ilmesty game pass/psn+ valikoimaan hetimiten.
 
PS5: 29.95e! PS+ preorder 26.95e. Enpä olisi uskonut näinä päivinä.
XSX: 29.99e, preorder -10% 26.99e. Preorder sisältää ekan pelin, jos sitä jostain syystä (!!!!) ei vielä ole.
 
Viimeksi muokattu:
Muistakaahan että peli julkaistaan jo alle viikon päästä. o_O Laittakaahan ennakkotilaukseen, niin saatte 10% alennuksen pelin hinnasta, eli jopa kolme (3) euroa säästätte. :oops:

Pelejähän on niin perkuleesti kesken, mutta tämä menee niiden kaikkien edelle, kunhan torstaina julkaistaan Xboxin mielestä klo 18.00.
 
Pitää vaan vielä arpoa että kummalle konsolille tuon hommaa. Ajattelin odotella jotain DF:n tekniikkavertailua, se kun on tällläisissä peleissä niin kauhean oleellista! ....
 
Pelejähän on niin perkuleesti kesken, mutta tämä menee niiden kaikkien edelle, kunhan torstaina julkaistaan Xboxin mielestä klo 18.00.

Näyttää olevan sama aika PS Storen puolella, joten siihen asti aikaa arpoa preorderinkin kanssa. Eikä aamulla pääse pelailemaan.
 
Kohta lähtee. En meinannut ensin saada ostettua kun olin unohtanut päivittää paypaliin uuden pankkikortin tiedot. Ehti kuitenkin latautua PS5:lle 10 minuuttia ennen h-hetkeä. 70.97G oli PS5:llä tuo.
 
Nyt kun on tasan 16h0m peliaikaa käytetty tuohon niin voi kyllä todeta tuon olevan oikein kiva peli. Arvoisensa jatko-osan sai eka peli.
Sellainen 'jos vielä vähän' ...

Pulmat sopivan haastavia, pari oli sellaista joita ei hahmottanut mitenkään ekalla kerralla, mutta hetken tauon jälkeen tapahtui 'hoks' ja ratkesi.
Jänskiä variaatioita aiemmista tutuista jutuista ja uusiakin juttuja niin ei mene ihan vanhalla rutiinilla vielä.

Näyttäisi peli olevan aikalailla puolivälissä, statsit sanoo 50%, 50%, 0%, 50%, 50%. 29 trophyakin tuosta jo napsahdellut.
Taitaapi olla henk.koht. GOTY tämä. Ei pahemmin ole kilpailua tällä vuodella.
 
No niin, 40h ja 100%. Tulihan tuota pelattua aika ahkerasti. Kokonaisuudessaan vaikeustaso oli helpompi edelliseen osaan verrattuna. Tosin tämä näin talos-veteraanina.

On se edelleen GOTY.
 
No niin, 40h ja 100%. Tulihan tuota pelattua aika ahkerasti. Kokonaisuudessaan vaikeustaso oli helpompi edelliseen osaan verrattuna. Tosin tämä näin talos-veteraanina.

On se edelleen GOTY.
Vajaa 50% itellä ja sen perusteella vuoden peli. Pakko kehua onnistunutta HDR-toteutusta ja muokattavia näppäinkomentoja. Kyl ne Kroatiassa osaa. :cool:
 
Huh, nyt sitten tuli platinaa. Piti kyllä iteroida vähän turhan monta kertaa viimeistä puuttuvaa trophya (yksi kolmesta joita ei periaattteessa voi saada samalla kertaa). Pelin aikana tehtäviä valintoja jotka vaikuttaa niihin. Saipa sitten vähän harjoiteltua 'speedrunia' pulmien osalta, kun piti alusta ottaa aina.
 
TP2-stats.png
Ekassa kaikki dialogit ja etsiminen yms. Muissa pelkät pulmat ja ne mitä vaaditaan niihin pariin trophyyn. Kolmannessa reilut 5 tuntia meni loppuun (eli 100% ekasta osiosta), loppuaika sitten meni muihin. Osaa piti edelleen vähän pähkäillä kun ei muistanut että miten piti...
 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom