Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

The Walking Dead

Tuli tilattua tuo Fyysinen julkaisu ja samalla fyysinen versio The Walking dead collection.. Saa koko Clementinen tarinan hyllyyn.. Vaikkei ensimmäisen kauden veroisia muut olleetkaan..
IMO season 2 oli ihan yhtä timanttinen kuin season 1.

Huh, pitkä odotus vihdoin takana ja kohta saa nautiskella kokonaisen kauden kerralla. Tuskin olen ainut joka on malttanut venata viimeiseen episodiin asti.
 
IMO season 2 oli ihan yhtä timanttinen kuin season 1.

Huh, pitkä odotus vihdoin takana ja kohta saa nautiskella kokonaisen kauden kerralla. Tuskin olen ainut joka on malttanut venata viimeiseen episodiin asti.
Täällä odoteltu myös. Käyn hakemassa fyysisen kopion toivon mukaan heti julkkaripäivänä ja sitten fiilistellään tarina loppuun.
 
Tarina sai ansaitsemansa lopun. Hieno kokemus kokonaisuudessaan.
Vaikka kirves oli kokoajan läsnä, niin silti jännitti ihan hemmetisti, että voiko telltale(tai mikälie jämäporukka) todellakin kusta homman lopussa pahimmalla mahdollisella tavalla. Näytti olevan liian myöhäistä jalan pilkkomiselle ja lisää epäröintiä aiheutti se miten pelissä nostettiin useasti esille kuoleman jälkeinen elämä. Olihan se musertavaa katsoa Clemin tekevän kuolemaa. Piti saada aikaiseksi jotain mikä järkyttäisi enemmän kuin mikään aiempi kohtaus. Onnistuivat siinä kiitettävästi.
 
Hieno pelisarja sai hienon lopun.. Pitkä vuosia kestänyt matka tuli kuljettua Clementinen mukana.. Kannatti pelata sarja alusta loppuun asti.. Season 1 oli loistava, 2 myös hyvä, 3 mielestäni heikoin ja tämä viimeinen täyttä rautaa..
 
Sanokaa mitä sanotte, oli The Walking Dead aikamoisen ainutlaatuinen elämys ja olen tyytyväinen, että tuli kuljettua. Viiden tähden arvostelukin sen kertoo, täällä. Saa kommentoida, jopa vääriä mielipiteitä :)
 
Viimeksi muokattu:
Olen pelannut täsät seasonit 1 ja 2. Montakos seasonia on yhteensä ja mikä versio storesta kannattaa ostaa vai noi loput yksitellen?
 
Olen pelannut täsät seasonit 1 ja 2. Montakos seasonia on yhteensä ja mikä versio storesta kannattaa ostaa vai noi loput yksitellen?
4 seasonia.. Jos haluaa 1-3 seasonit +lisärit samassa paketissa, niin The Walking dead collection.. Sitten viimeinen 4 season ostettava erikseen..
 
Syksyllä ilmestyy yksinoikeudella Skybound kauppaan The Walking Dead: The Telltale Definitive Series, jossa on kaikki Telltalen Walking Dead pelit, plus krääsää kuten Lee ja Clem patsas. Ennakkotilaus loppuu toukokuun lopulla. Kokeilin lisätä patsaan ostoskoriin ja hinta muuttui euroiksi, joten kai toimittavat Suomeen.

Pelasin viimeisen kauden loppuun. Ihmettelin kohtaa missä piti valita kahdesta kumman pelastaa.
Louisilla ja Violetillä on ihme 360 asteen näkö, kun kommentoivat Clemille miksi valitsi juuri toisen. Joskus voisi olla paikoillaan jos valinnasta selviäisi kuin koira veräjästä.
 
Herätellääs uinunutta ketjua, sillä viimein sain pelattua pitkään backlogilla makoilleen Final Seasonin.

Pitkä matka on kuljettu aina sieltä Xbox 360 arcadepelistä lähtien. Ensimmäinen osa näytti jo silloin että tällaisessa interaktiivisessa elokuvassa ja valintoihin pohjautuvassa pelaamisessa on huikean paljon imua. Asiaa toki auttoi Walking Dead -teema, joka iski jo ensimmäisessä pelissä kuin tuhat volttia. Nyt samat hahmot ovat kulkeneet monivuotisen matkan. Niin pelissä kuin oikean elämän ajassa, ja onkin hienoa kuinka tämä näkyi viimeisen kauden laadussa. Niin kerronnallisesti mutta myös teknisesti. Viimeinen kausi oli ainakin Xbox One X:llä pelatessa selkeästi näyttävin TellTalen peleistä. Ehkä tästä saa kiittää pelin kehityksen haltuun kesken kaiken ottanutta Skyboundia, mutta joka tapauksessa graafisesti oltiin tultu eteenpäin. Peli myös pyöri sulavammin kuin aikaisemmat osat. Ei pätkimisiä, eikä muitakaan nikotteluja.

Tarinassa oltiin kasvettu oppilaan roolista opettajaksi, joten aikuistuminen näkyi myös siellä. Päätöksillä oli tuttuun tapaan oikein kunnolla painoarvoa, ja vähän jäi sellainen fiilis, että ehkä pitäisi pelata uudelleen ja ratkaista muutama kohta eri tavalla. Matka oli myös varsin tunteikas kun ihmisten lopullisista kohtaloista päätettiin ja näitä päätöksiä sai sitten kantaa mukanaan.

Final Season oli arvoinen lopetus hienolle sarjalle. Kolmoskausi ehdottomasti sarjan heikoin lenkki, mutta silti kokonaisuus selvästi plussan puolella. Tämä viimeinen osa oikein kirsikkana kakun päällä, niin teknisesti kuin tarinallisesti. Tälle on helppo antaa 5/5.
 
Ylös Bottom