Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

The Wolf Among Us 2

Mewna

Kalmankatkuinen kauhutoimittaja
Ylläpitäjä
the wolf among us 2.jpg

Nimi: The Wolf Among Us 2
Kehittäjä: Telltale Games, Adhoc Studio
Julkaisija: Telltale Games
Alustat: PC, Xbox One, PS4, PS5, Xbox Series X|S
Lajityyppi: Seikkailupeli
Julkaisu: 2023
Kotisivut: The Wolf Among Us 2

Telltale Gamesin kehittämä jatko-osa vuonna 2013 julkaistulle The Wolf Among Us -seikkailupelille. Fables-sarjakuvaan perustuvassa pelisarjassa seurataan saduista ja kansantaruista tuttujen hahmojen edesottamuksia New Yorkin sydämessä sijaitsevassa Fabletownissa.

9.2.2022 traileri


Teaser trailer
 
Viimeksi muokattu:
Tätä on odotettu! Huomenna keskiviikkona saadaan hiukkasen lisätietoa siitä, missä vaiheessa The Wolf Among Us 2:n kehitys on.


Itse olen ensimmäisen pelin suuri fani, ja odotan huomista jo aivan into pinkeänä. Toivottavasti saadaan ainakin uusi traileri ja ehkä jopa julkaisupäivämäärä :o Iik!
 
Tätä on kyllä odoteltu, vaikka pahalta jo yhdessä vaiheessa näyttikin. Ensimmäinen peli on mielestäni parasta Telltalea, ja alkuperäinen sarjakuva on myös suosituspeukun arvoista kamaa. Katsotaan mitä huominen tuo tullessaan, mutta kyllähän tämä nyt pomppaa taas henk.koht odotuslistalla korkealle.
 
Täydellisesti mennyt ohi tämmöinen uutinen, että jatkoa olisi oikeasti tulossa. Telltalen paras peli ehdottomasti tuo ensimmäinen osa, joten tälle on jonkinlaiset odotukset!
 
Ylös Bottom