Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

THPS3: High Scores

  • Viestiketjun aloittaja juzami
  • Aloituspäivämäärä
J

juzami

Guest
Pistetäänpä tällainen ketju pystyyn.

Siis, mikä on sinun THPS3 (PS2) high scoresi

1. yhdessä runissa (2 min.)
2. yhdellä tempulla?

Kannattaa myös kertoa, missä kentässä, millä hahmolla ja miten.

Ja jos ette tajunneet, lista on tarkoitus muodostaa ilman huijauksia !! Joten xiitterit pysyköön poissa :)


---

Omat high scoreni tällä hetkellä ovat
(EDIT: uudet lukemat)

1. 2 546 682 pistettä.

Airportissa oma tekemällä street-hahmolla. Grindailin siellä baggage claim paikan lähellä ja välillä manuaaliin. Helppoa kuin mikä.

2. 1 325 488 pistettä.

Los Angelesissa oma tekemälläni street-hahmolla. Combo lähtee suihkulähteen vierestä olevasta rampista (siis siitä, mikä on siellä ylhäällä). Siitä erikois-flipillä vasemmalle, grindaamaan sitä reunusta mistä saa ritilät auki. Siitä sitten erikois-grindejä eteenpäin, kunnes tulee pudotus. Siitä manuaalilla edessä olevaan QP:hen, jonka päälle grindaamaan. Grindausta jatkoin paloauton tikkaita ylös ja talon reunalle. Siitä sitten alas rappusia grindaamaan ja porno-teatterin edestä. Kun grindattava loppui, hyppäsin vasemmalle manuaaliin ja siitä keskellä sijaitsevan talon reunustalle grindaamaan. Siitä vielä edessä olevaan kaiteeseen, manuaaliin ja siihen kaarevaan korokkeeseen. Siitä vielä hyppy ja hieman aikaa grindiä suihkulähteen reunalla ja combo on valmis!

Saikohan tuosta selityksestä nyt selvää? :D

Ja nyt teidän temppunne...
 
2. joku 1 300 000 pistettä...hahmona oli wolverine ja kenttä oli cruise ship...eli heti alusta suunnistin suoraan eteenpäin ihan laivan päähän ramppien luo...aloitin tekemällä parit speciaalit niissä rampeissa ja sen jälkeen grindasin tieni sinne raise the ferry paikalle ja loppuun parit manualit...yhteensä 24 temppua..

mitä mieltä ootte kun pelissä on speciaali 900 astetta mut ton 900 voi tehdä ihan tavallisestikin siis tekemällä flippejä ja grabeja samalla eikä oo edes kovin vaikeeta...sama oli thps 2:ssa mutta tässä se on vielä helpompaa...mut huomasin eilen et pystyy vetämään 1080 astetta ihan perusrampilta...esim. oon tehny ton 1080 astetta los angelesin niillä violeteilla rampeilla, cruise shipin tyhjennettävässä poolissa, no sen pystyy tekemään missä vaan siis ton 1080 astetta...siitä saa aika hyvät pisteet ku tekee jonkun 1080 berzerkerin...onks kukaan muu onnistunu tekemään tota? täytyy sanoo et kyllä on realistinen peli, olis pelin tekijät laittanu et 720 on ehdoton maksimi minkä voi pyöriä tavallisesti...
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Neidhart

mitä mieltä ootte kun pelissä on speciaali 900 astetta mut ton 900 voi tehdä ihan tavallisestikin siis tekemällä flippejä ja grabeja samalla eikä oo edes kovin vaikeeta...sama oli thps 2:ssa mutta tässä se on vielä helpompaa...mut huomasin eilen et pystyy vetämään 1080 astetta ihan perusrampilta

No onhan "The 900" kuitenkin yksi pelin parhaiten pisteitä antavista tempuista, joten ei siitä pitäisi valittaa ;) (Tosin salahahmojen temput ovat parempi, Berzerker antaa kuulemma eniten pisteitä). Eihän pelissä ikinä ole mihinkään realismiin tähdättykään, joten jonkinlainen esto olisi varmaan aika turha. Ainakin minun mielestäni olisi hölmön näköistä, jos hahmo vain yhtäkkiä lopettaisi pyörimisen, vaikka kuinka nappuloita painelisi.
 
the 900 ei todellakaan ole yksi pelin eniten antavista tempuista...tuo temppu on aivan turha kun voit vetää vaikka kickflip to indy 900 jos haluat tai crossbone 1080...the 900 temppu on täysin turha tässä pelissä...olisivat pelintekijät tehneet pyörimisestä hiljaisempaa niin sekin ongelma olis saatu korjattua tai ettei rampeista pääse hyppäämään niin korkealle...toi 720 asteen jälkeen pyörimisen pysäytys ei käyny mulla ees mielessä toi on sun oma juttu...
 
En viitsi lesoilla täällä Hawk-taidoillani. 3:ssa olen saanut yhden tempun ennätyksekseni n. 500 000 pojoa. Parasta kokonaispistemäärää en edes muista. (vitut mä niitä kyylään).
Jos vähän useammin kerkeisin peliä pelata niin varmasti nuo lukemat olisivat paaaaljon isommat (Toisin oli silloin kun tahkosin Hawk2:sta ja vertailin netissä scorejani muiden vastaaviin... leso leso...)

Eli en ole mikään hawkmaster kuten Juzami, Capollah ja Neidhart, vaan ehkä juuri ja juuri Pro-arvonimen ansainnut... :p

Jos ja kun ennätyksiäni rikon ----> EDIT.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Peepmaster


Eli en ole mikään hawkmaster kuten Juzami, Capollah ja Neidhart, vaan ehkä juuri ja juuri Pro-arvonimen ansainnut...

Eh, minä tuskin ansaitsen amatööri-arvonimeä, päätellen siitä, mitä isossa maailmassa ihmiset saavat. Katsopa vaikka linkki viestin lopusta. Siinä jotain makua siitä, mitä oikea hawkmaster saa :D. Itse tiedän netistä tällaisia pistemääriä saavia henkilöitä n. 5. Ja eiköhän heidänkin pistemääränsä lähentele jo 30 miljoonaa.

Eli harjoiteltavaa riittää, meillä kaikilla :).

---
EDIT:

Linkki ei toimi :mad: ! Liittäkää tämä selaimen osoiteriville

http://www22.brinkster.com/juzami/20million.jpg

Sen pitäisi toimia.
 
Itselläni ei ole parhaat pisteet yhdestä setistä kuin vaivaiset 780.000(airi setti). Tonkin vedin vaan ku pistin sick scorea cruise shipillä. Kun en oikeen tykkää vedellä sellasia settejä. Mä vedän free skatessa sellasia ns. "aitoja" temppuja, mitä vois oikeest vetää.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan nemesis_1001
Itselläni ei ole parhaat pisteet yhdestä setistä kuin vaivaiset 780.000(airi setti). Tonkin vedin vaan ku pistin sick scorea cruise shipillä. Kun en oikeen tykkää vedellä sellasia settejä. Mä vedän free skatessa sellasia ns. "aitoja" temppuja, mitä vois oikeest vetää.

Totta. Itselläni oli myös kakkosessa silleen, että yleensä free skate-tilassa vaan kruisailin ympäri rataa, hypin pieniä hyppyjä ja grindasin jotain pientä.
 
juzami pelaatko netissä ja mistä sä löydät tommosia sivuja? se ei muuten toiminu ainakaan mulla...tällä hetkellä on armoton läpipeluu prosessi menossa ja kun oon sen saanu loppuun ni aloitan harjottelee kunnon settejä ja ottamaan kunnolla hyötyä tosta 1080 asteen pyörimisestä...en mäkään usko et netissä olis paljon sanansijaa todellisille ammattilaisille...kertokaa joku netissä pelaava et onks suomessa paljon pelaajia, servuja jne...
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Neidhart
juzami pelaatko netissä ja mistä sä löydät tommosia sivuja? se ei muuten toiminu ainakaan mulla...tällä hetkellä on armoton läpipeluu prosessi menossa ja kun oon sen saanu loppuun ni aloitan harjottelee kunnon settejä ja ottamaan kunnolla hyötyä tosta 1080 asteen pyörimisestä...

En pelaa netissä (ei ole adaptoria :( ). Mitkä sivut? Ai tuo kuva vai? Se on ihan oma ottamani kuva eräästä videosta, jonka löysin kun surffailin THPS-foorumeita. Hmm, miksiköhän se ei toimi. Pitää vähän testailla...

En ole tuota 1080 astetta kyllä edes yrittänyt, pitää varmaan vielä tänä iltana tehdä se :cool: .
 
Aikoinaan THPS2:ssa paras combo oli 1 500 000, mutta THPS3:ssa vain joku 675 000, mutta en kyllä ole edes yrittänyt tehdä mitään älytöntä koska olen pyrkinyt pelaamaan pelin läpi joka hahmolla 100%. Sekin on jo kohta hoidettu, kunhan töiltä ja naisystävältä kerkeää.
 
pelasin eilen pari tuntii canadaa ja foundrya...kehittelin noissa kentissä aikani kunnon settiä ja pistin aina pikkusen paremmaks ja loppujen lopuks huomasin et canadan combo ennätys on 2.4 miljoonaa ja foundryn joku 1.4 miljoonaa...muutkin vois lähetellä tänne niitä ennätyksiä oli mitä oli meinaa olis vaan hauska tietää mitä muut saa vaikka ennätys ei oliskaan ku esim 70000 ja se on ihan hyvä kun vaan ite on tyytyväinen...sellasta

tein tässä eilen riossa semmosen 3.4 miljoonan combon...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Äsken vähän kokeilin ennätys comboa tuolla Airportilla niin tuli heti kättelyssä 2.725.000 pistettä. Kyllä sielt lähtee viel lisää ku vähän hioo sitä.
On muuten suht helppoa pyörittää toi 1080... Ois tehny pelin niin että sitä ei sais ollenkaan.
Muokkaus:
No pelasin pari minsaa lisää niin heti combo enkka nousi: 3.336.000!!!!!!
Vielä uusi muokkaus:
Sama kenttä sama mies(Muska) pisteet 4.160.000
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Yhellä runilla riossa 2,100,000 (en muista tarkkaa)
yhellä combolla riossa 1,600,000(en muista tarkkaa)
Muissa maissa oon vaan saanu yhellä runilla jotain 1,100,00 ja combolla 600,000,riossa saa hyvin kun kiertää sitä vaan.
 
Jejee, nyt rikkoontui miltsin raja Losissa. Airportilla baggage claimin ynpärillä grindaillen on mennyt myös vähän yli milli.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Peepmaster
Jejee, nyt rikkoontui miltsin raja Losissa. Airportilla baggage claimin ynpärillä grindaillen on mennyt myös vähän yli milli.
Siinä saa aika hyvin tehtyy comboa, Itselläni ennätys combo on siitä vähän yli 8milj.
Muissa kentissä jotain 2milj. paikkeilla.
 
Itellä on jotain 33 miljoonaa yhellä combolla ja se riippuu vähän käyttääkö cheatteja tosa ennätyksessä käytin perfect manual balancea.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan smaster
Itellä on jotain 33 miljoonaa yhellä combolla ja se riippuu vähän käyttääkö cheatteja tosa ennätyksessä käytin perfect manual balancea.
Siis tämä keskustelu perustui siihen, että cheatteja ei kaytetä. Koska niiden avulla voi saada vaikka kuinka paljon haluaa, riippuen siitä kuinka kauan jaksaa vetää.
 
Ylös Bottom