To the Moon

JTahti

Well-Known Member
  • Seikkailu
  • Steam (Win, Mac, Linux) - 1.11.2011
  • Android, iOS - 12.5.2017
  • Switch - 16.1.2020
Switch julkaisutraileri:

Tämä on kohta vuosikymmenen vanha peli, mutta tätä on kehuttu ihan sikana ja nyt tämä saa konsolidebyyttinsä Switchillä. Ostin tämän jo eilen. Tässä on ensimmäiset kaksi viikkoa 20% alennusta. En ole varma mihin kohtaan tämän laitan pelijonossa.
 

JTahti

Well-Known Member
Switch versiossa oli bugi, joka esti joillain pelaajilla läpipeluun ja peli vedettiin pois Euroopan eShopista, mutta nyt peli on päivittynyt ja se on tullut takaisin kauppaan.
 

JTahti

Well-Known Member
Nyt oli peli pelattu läpi kahdessa illassa Switchillä. Peli ideahan tässä on se, että eletään tulevaisuutta, jossa muistoja pystytään muokaamaan. Pelaaja ohjaa kahta tohtoria, joille on maksettu siitä että he muokkaavat kuolevan miehen muistoja siten, että hän muistaa käyneensä kuussa. Suurin osa pelistä kuluu siihen kun käydään läpi vanhan miehen muistoja. Peli on elämänmakuinen ja sitä säestää asiaankuuluva musiikki. Pidin joistain kommenteista, kun vanhan miehen muistossa oli kun tämän lapsuuden ystävä auttoi häntä kantamaan pianoa, niin tohtorit miettivät että on hyvä että on ystäviä säilynyt noin pitkään kun on jo tukka harmaantunut. Oikein hyvä tarinapeli. Minulla ei tullut vastaan sellaista bugia, että peli olisi kaatunut. Veikkaan että kyseinen bugi on korjattu.

Arvosana: 4/5.
 
Ylös Bottom