Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Top Spin 4

vvvili

Active Member
On muuten uskomattoman loistava tennispeli kyseessä demon perusteella! Yllätti ihan täysin kun muutama ilta sitten latasin PS Storesta, nyt sitä tullut hakattua joka päivä jonkun aikaa. Kerrankin realistinen tennispeli, entiset kaikki olleet niin huonoja, etten ole omistanut kuin yhden tennispelin elämässäni, ja sekin pölyttyi hyllyssä periaatteessa koko ajan.

Onko muita positiivisia yllättyjiä?

Julkaisu (jenkeissä?) 15.maaliskuuta, että reilun viikon päästä jo ilmestyy kauppoihin!
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Top Spin 4 [PS3 Hype]

Julkaisu (jenkeissä?) 15.maaliskuuta, että reilun viikon päästä jo ilmestyy kauppoihin! Itse ainakin taidan tilata netin kautta jostain.

18.3 näkyy olevan Suomen kaupoissa Dischop ja nuo muut Ahvenanmaan kaupat myös.
(Enpäs huomannut demoa EU.storesssa viikolla, pitänee testata vaikka ostaa meinasin jo muutenkin).
 
Vastaus: Top Spin 4 [PS3 Hype]

Gigantissa näyttää muuten olevan hintana 44,95€, joten taidanpa sieltä kipaista hakemaan ensi viikolla jo mahdollisesti.

Tuossa demossa on mukana 4 pelaajaa (Nadal, Federer ja kaksi naista keitä en nyt muista :D). Kaksinpeliä pääsee pelaamaan joko Roland Garrosilla taikka US Openissa. Ja pelissä pääsee pelaamaan yhden Tie-breakin.

Tuolla alustalla muuten näyttää olevan aika paljon merkitystä pelatessa. US Openissa pärjään suhteellisen hyvin, mutta Roland Garrosilla on jo hiukan hankalampaa. :)
 
Vastaus: Top Spin 4 [PS3 Hype]

Onkos joku moven omistaja suunnitellut ostavansa tätä? Toihan tosiaan vaatii myös sen navin normi pallopään lisäksi. Itse kokeilin demoa movella ja ds3:lla. Tolla kokoonpanolla ei ainakaan tällaiselle nakkisormelle soveltunut.
Itseäni kiinnostaisi tietää, että kuinka tarkasti mailan liikkeet ovat toteutettu verrattuna vaikka Sport Championsin pingikseen?
Jos hyvin toteutettu, niin ostoon menee. Ja toki siinä tapauksessa tähän mennessä itselleni tarpeeton navi myös.
 
Vastaus: Top Spin 4 [PS3 Hype]

Kannattaa myös muistaa keväällä ilmestyvä Virtua Tennis 4, jossa riittää pelkkä Move-kapula. Verkolle siirryt lähestymällä televisiota.

Youtube: YouTube - Gamescom 2010 Virtual Tennis 4 PlayStation Move

Itse ehkä enempi ton Virtua Tenniksen perään. Mutta on kyllä toisaalta vaikea valita koska pitäisi saada kerralla hyvä ja jokseenkin pitkäikäinen peli, ettei heti ekan viikon jälkeen jäisi hyllyyn pölyttymään. Pitäis Top Spinin demoa kokeilla. Navi-ohjainta ei kyllä löydy joten se puoltaisi VT:n hankintaa. Noita ohjaimia yms alkaa kummiskin olemaan jo kiitettävän paljon tässä taloudessa (ainakin vaimo-kullan mielestä).

Edit: Lisätään vielä sen verran, että nimenomaan hyvä MOVE:lla pelattava Tennis ois hakusessa.
 
Vastaus: Top Spin 4 [PS3 Hype]

En ole Movea vielä demossa kokeillut, mutta kuulemma sen toteutus on aika puolivillainen - jotain yläkierrettä tai vastaavaa voi antaa, mutta mitään tarkkaa tähtäilyä ei voi kapulalla tehdä.

Padillakin läiskyttely silti kelpaisi jos vaan löytyy tarpeeksi sisältöä. Pelasin kolmosta jonkun aikaa ja tykkäsin kovasti tuntumasta, mutta uramoodin ohuus kävi tökkimään. Riskilyönnit vaati myös aivan järkyttävän tarkkaa ajoitusta eikä niitä käytännössä uskaltanut edes yrittää. Tuntuisi että juuri noita epäkohtia on nelosessa parannettu, eli kieli pitkällä kattellaan.
 
Vastaus: Top Spin 4 [PS3 Hype]

Tämäpäs tuli puskista. Top Spin 3:nen on ollut edelleen suht kovassa käytössä. Mun mielestä edelleen yks parhaista urheilupeleistä mitä polen pelannut. Pitääpäs laittaa demo imutukseen ja kokeilla. Käytännössä vois tilata vaikaa ilman demoakin mutta kokeillaan nyt.
 
Vastaus: Top Spin 4 [PS3 Hype]

No eipä ole ihmeemmin peli muuttunut edellisestä veriosta.

Muutama huomio parin demo tiebreakin jälkeen: stopparit ja lobshotit on tehty huomattavasti helpommiksi kuin mitä 3:ssa oli. Mun mielestä tatilla tehty stoppari tuotti enemmän mielihyvää kuin tässä demossa R2:n kanssa tehty.

Lisäksi syöttäminen on edelleen aivan liian helppoa. Tarkoitan tällä sitä, että samoilla syöttötyyleillä kuin 3:ssakin saat vastustajan siihen tilanteeseen, että palautus jää puolivillaiseksi ja saat lyödä pallon rauhassa tyhjään kenttäpuoliskoon.

Movella en vielä kokeillutkaan. No, joka tapauksessa jossain vaiheessa tulee hankittua tämä peli. Demo ei vaan siihen malliin säväyttänyt että olisi pakko saada julkkarin aikaan.
 
Vastaus: Top Spin 4 [PS3 Hype]

Demo oli hyvä, mutta turhan helppo. Hardillakin parin pelin jälkeen ei oikeastaan tullut enää hävittyä ollenkaan. Onkohan itse pelissä kovemmat vaikeustasot? Muutenhan peli on edelleen erinomainen ja pelaajalistakin hyvä. Pitäisi vaan saada nyt sitten vielä julkaisun jälkeenkin pelaajia, ettei käy niinkuin viime versiossa. Silloinhan kovasti luvattiin, mutta mitään ei tapahtunut. Nyt ei ole tosin kauheasti tullut lupauksia sen suhteen ja suurin osa ns. tärkeistä pelaajista on mukanakin.
 
Vastaus: Top Spin 4 [PS3 Hype]

Demo oli hyvä, mutta turhan helppo. Hardillakin parin pelin jälkeen ei oikeastaan tullut enää hävittyä ollenkaan. Onkohan itse pelissä kovemmat vaikeustasot?

Demo tosiaan on hyvä. Olisin itse vain odottanut jotain "juttua" mikä olisi lyönyt odotukset potenssiin tuhat. Toivottavasti tosiaan tuo vaikeustaso olisi korkeampi valmiissa pelissä. Nyt (ei mitään kehuskelua) voittaa hardilla mennen tullen ja palatessa kummallakin naispelaajalla kummatkin kaksilahkeiset. 3:ssa mulle vaikeimpia olivat Roddickin syöttöjen palautukset sekä Borgin ärstyttävän hyvät haut vaikka kuinka paukutit kulmasta toiseen.

Jospa nettipelinä löytyisi kovaa vääntöä? 3:sta kokeilin muutaman kerran ja silloin oli ylipäätään vaikeuksia löytää muita pelaajia. Kuulin vaan huhua, että silloin kun pelaajia oli, niin kaikki olivat kehittäneet pelaajansa syöttämisen sekä kämmenlyöntinsä tappiin. Sitten vaan pommitettiin vastustaja nurin. Onko muilla kokemuksia tästä asiasta?
 
Vastaus: Top Spin 4 [PS3 Hype]

Sai peliin vähän lisää vaikeutta, kun tajusin poistaa ne kaikki avut pois päältä. Enhän noista muuta oikeastaan katsonutkaan kuin sitä mihin se pallo pompahti. En ollut tajunnut tosiaan että ne saa pois, mikä on hyvä. Nyt sen avulla että poisti nuo avut, niin sai peleistä edes sellaista 7-3 voittoja, eikä ihan nollille voittanut.

Tuntuu että naisten ja miesten tasot ovat sinänsä identtiset, että Serena lyö yhtä kovaa kuin Nadal kämmenensä, jne. Aika älyttömältä kyllä tuntuu ja toivon että olisin väärässä. Oikeastihan kuitenkin naisten ja miesten välillä on niin älytön ero.
 
Vastaus: Top Spin 4 [PS3 Hype]

Pitääpäs kokeilla tuota Jormaaan temppua itsekin. Ja totta toisaan nuo miesten ja naisten fyysiset erot oikeasti tuolla tasolla ovat ihan älyttömän isot. Toki Williams syöttää kovaa ja omaa vahvan kämmenen mutta kuitenkin... Mut onhan tämä vaikea peli saada edes lähelle realistisuutta. Pelituntuma on kuitenkin mun mielestä aika kelpoa tasoa tässä sarjassa joka viehättää suuresti.
 
Vastaus: Top Spin 4 [PS3 Hype]

Muutama demo ottelu takana. Hyvä lisä että voi esim. hakea kämmenelle Rogerilla L2:lla. Lyöntianimaatiot ovat parantuneet. Tulee hyviä fiiliksiä animaatiosta kun todennäköisesti Roogerin ittsensä animoima. Niin lähellä totuutta se on. Mutta oliko näin että R2napilla ei lähde enää super lyöntejä? En ainakaan mitään eroa huomannut? Toivottavasti ne on poissa. Ostoon menee. Millon tää julkaistaan?
 
Vastaus: Top Spin 4 [PS3 Hype]

Ei demon perusteella tosiaan hirveästi poikkea kolmosesta, tuntui hieman helpommalta ja hahmoanimaatiot näytti paremmilta. Ehkäpä tähän tulee kuitenkin kolmonen vaihdettua.
 
Vastaus: Top Spin 4 [PS3 Hype]

PS2:lla tuli TopSpin 2:sta pelattua aika paljon, hyvä peli, mutta liian yksitoikkoinen. Vastustajat ei hirveesti toisistaan eronnu, samanlaisilla ralleilla sai voittoja koko ajan. Kyllästymiseen lopulta loppu sen pelaaminen.

Mutta tätä nelosen demoa ku kokeilin ni paljon on menty eteenpäin! Tämän voisi ostaakin, uutta urheilupeliä olisin muutenkin vailla. Pidin tosta ajotuksen tärkeydestä ja pelaajien liikehdinnästä: hienot lyöntiliikkeet ja pelaajat kentällä oli kankeita, hyvällä tavalla. Kovaan palloon piti ennakoida tai siihen ei kerenny. Toisin kuin kakkosessa, jossa noihin palloihin osu ainakin sen kerran sillä ärsyttävällä skriptatulla kompurointi kurkotuksella.

Career mode tossa erityisesti kiinnostaa. Omalla pelaajalla on kiva lähteä vallottamaan kenttiä. :rolleyes: Pistetään haRkintalistalle!

E: yks juttu mikä ärsytti vähän on ton yleisön reagoinnin ajoitus. Jos lyönnistä on tulossa piste yleisö repeää suosionosoituksiin heti, kun pallo on ylittäny verkon. Siis täh? Noinkin helppo juttu sössitty. Tuleekohan korjaus patchilla sitten..
 
Ylös Bottom