Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Trackmania [Wii Hype]

Vastaus: Trackmania [Wii Hype]

Ainakin play.com myy peliä 35 eurolla ja on kyllä vakuuttavan näköistä pelikuvaa youtubessa ja multiplayer traileri on aivan mahtava. Odotukset ovat korkealla kun tilasin pelin jo viikon alussa, eli odotan jo maanantaiksi peliä! Ensin olin tekemässä vain pelkkiä heräteostoksia ja nimi trackmania sai minut jo ostamaan sen, ja olin ensin hieman varovainen, että saas nähdä millainen peli. Rataeditori on varmaan aivan hyvä lisä peliin ja monipuolisuutta luvassa.Tämä traileri sai odotukseni korkealle pelistä.
[video=youtube;bMtqcHwegb4]http://www.youtube.com/watch?v=bMtqcHwegb4[/video]
 
Vastaus: Trackmania [Wii Hype]

Missähän tää nyt viipyy? Kolmessa pelikaupassa kävin tänään kattomassa eikä ollut yhdessäkään.
 
Vastaus: Trackmania [Wii Hype]

Onko kukaan nyt sitten löytänyt tätä mistään tai onko tilaukset tulleet perille? Mietityttää tän julkaisun pienimuotoisuus. Ei löydy kaupoissa liiemmin täällä kuin briteissäkään kuulemma. Eli siis löytyykö peliseuraa netistä?

Huomenna vissiin saisin omani, mutta jätän kyllä ostamatta jos peliseuraa ei löydy.
 
Vastaus: Trackmania [Wii Hype]

Tuli peliä kokeiltua, ja hyvältä vaikutti. Ralliautoilua hiekkalaatikkoteemalla. Yksinpeli lähinnä pelkkää aika-ajoa, mutta rataeditor tuo oman hauskuutensa lisää. Verkkopeliä en kokeillut, mutta moninpeli jaetulla ruudulla oli ihan OK tasoa. Ohjaukseen soveltui parhaiten remoten ristiohjain. Tulee varmaan hankittua, kun hinta vähän laskee. Kokonaisuus oli jotenkin suppea, mutta pikkuhauskana pelinä toimii varmasti.
 
Vastaus: Trackmania [Wii Hype]

Tämä ilmeisesti ilmestyy Suomessa vasta ensi kuussa. Tällaista infoa ainakin sain läheisestä pelikaupasta. Tilasin sitten pelin play.comista ja on kyllä helposti odotuksen arvoinen ellei parempikin.

Nettipelinä kiilaa suoraan Wiin kärkipaikalle. Vielä kun pelaajia olisi enemmän, monesti kun joutuu pelaamaan vain 1-2 vastustajaa vastaan. Mielenkiintoa pitää yllä tilastot, joista voi tsekata oman maailmansijoituksensa ja ratojen kärkiaikoja. Myös yksinpelissä tehdyt ajat voi latautuvat nettiin aina yhdistettäessä. Eilen aloin hiomaan aikoja yhteen rataan ja kolmisen tuntia kului huomaamatta. Tuloksena oli world rankingissa 9:nneksi nopein aika. Kyllä palakihtee!

Yksi paha ongelma nettipelissä kyllä on. Nimittäin kisailun aloittamisen jälkeen muut pelaavat eivät voi enää liittyä mukaan, eikä itse voi liittyä jo käynnissä oleviin kisoihin. Pelin mekaniikka sallisi tämän kyllä saumattomasti ja näin ei olisi mitään ongelmaa peliseuran löytämisessäkään. Nyt odotellaan se 5 minuuttia, että saadaan muutama pelikaveri ja aloitetaan matsit kunnes pelikaverit häipyvät ja uusia ei mukaan saa. Täytyy vaan toivoa että peli saa ansaitsemansa kaupallisen menestyksen ja peliseuraa tulee lisää, jolloin tämä ongelma ei ole enää niin kriittinen.

Eihän tämä pc-versiosta varmaan juurikaan eroa, mutta eipä sen minun puolesta tarvitsekaan. Mario Kartin ohella ehdottomasti Wiin parasta nettipeliviihdettä. Olen koukussa.
 
Vastaus: Trackmania [Wii Hype]

Ei näy vieläkään kaupoissa ja Metacriticin julkaisupäivälaskuri on korvattu tekstillä "Q2 2011". Mitä lie pelleilevät?

Te jotka olette pelin jostain tilanneet, niin laittakaahan kaverikoodeja tänne. Ois mukava latailla uusia ratoja vaihteeksi ja kenties ottaa kisaakin jos useampia pelinomistajia löytyy.
 
Vastaus: Trackmania [Wii Hype]

Eilen pääsin peliä testailemaan tunnin verran ja täytyy myöntää, että porttaus ylitti odotukset. En uskaltanut odottaa paljoa, kun Nintendon konsoleilla autopelit ovat olleet yleensä surkeasti toteutettu, paria poikkeusta lukuunottamatta.

Ulkoasu on mukavan selkeä ja ihan hyvännäköinen. Alun perusteella osa autoista tuntuu hieman kiikkerältä (testasin classicilla), mutta siihenkin tottui nopeasti. Mielenkiinnolla odotan mitä peli tarjoaa, kunhan pääsen sitä ajan kanssa testailemaan.
 
Vastaus: Trackmania [Wii Hype]

Tänään pääsi jo ottamaan paremman, muutaman tunnin session pelin parissa. Täytyy myöntää, että paranee koko ajan. Eri pelimuodot ovat hauskoja ja sopivan haasteellisia. Haasteiden uudelleen yrittäminen ei tunnu väkinäiseltä, sillä taidot kehittyvät koko ajan ja se myös näkyy. Rataeditoria en ole vielä ehtinyt testata, joten siitä en osaa sanoa mitään.

Tämän perusteella alkaa tuntua, että kyseessä on Wiin paras autopeli, ainakin omasta mielestäni.
 
Vastaus: Trackmania [Wii Hype]

Yhdyn arvosteluun täysin. Pari päivää nyt tullut tahkottua tosissaan Trackmaniaa ja hullun hauskaa vääntöä on ollut. Edelliseltä sivulta itseäni lainaten: Ralliautoilua hiekkalaatikkoteemalla. Nyt kun peliä yrittää tosissaan niitata, niin totesin tehokkaimmaksi/parhaimmaksi "työvälineeksi", eli ohjain valinnaksi classic-controllin, jolloin tarkimmat ohjaukset onnistuvat isolla ristillä oikein mukavasti + ohjaimen Y ja X toimivat pikanäppäiminä retry vaihtoehdoille. Huisin nopeaa korjaussarjaa on mukava käyttää, kun peli on itse asiassa konkreettisesti radan höyläystä, ainakin noissa vaikeamman puoleisissa kentissä. Tosin vielä on paljon pelattavaa, ja meno varmasti myös vaikeentuu tästä, joten jäitä nyt hattuun ja kaasu pohjaan ;). Ehdottomasti suosittelen ostamista ja tutustumista tähän Trackmanian Wii-versioon.
 
Vastaus: Trackmania [Wii Hype]

Varoituksena voisi vielä sanoa, että aiheuttaa pahemman laatuista addiktiota.

Classic-ohjainta päädyin itsekin käyttämään pääasiassa ja tilanteen mukaan tulee käytettyä joko ristiohjainta tai analogitattia. :)

Ainoat varsinaiset valituksen sanat voisin suunnata pelin markkinointiin ja yleiseen häsläykseen julkaisun suhteen (epämääräiset julkaisupäivät, vaikea saatavuus jne.). Risuja antaisin myös Nintendolle, etteivät lähde sen enempää tukemaan tämänlaisia julkaisuja - saivat kuitenkin konsolilleen klassikkokamaa olevan autopelin, vieläpä laadukkaana käännöksenä. Wii kuitenkin tarvitsisi kipeästi enemmän hyviä autopelejä, eikä mitään NFS: Hot Pursuitin kaltaisia räpellyksiä. Edellinen autopeli, jota tuli Wiillä pelattua yhtä antaumuksella, oli Excite Truck ja siitä on jo melko kauan aikaa.

TrackMania onneksi tyydyttää kaahaushaluja oivallisesti. Excite Botsia kun emme taida koskaan saada tänne vanhalle mantereelle ja usko Wiin F-Zeroon on alkanut hiipumaan melkoisesti viimeisen parin vuoden aikana.:(
 
Vastaus: Trackmania [Wii Hype]

oliskohan mitään uusia hyviä wiin nettiajopelejä? Tekis mieli lähtiä netinkin puolelle vähän kaahaamaan kun mario karttikin on jo hinkattu puhki.
 
Ylös Bottom