Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Trials Evolution

Vastaus: Trials Evolution [XBLA @ 2012]

Nyt alkaa hype olemaan huipussaan ja pari päivää pitäs viä jaksaa odottaa :p.

Varmasti tulee vietettyä enemmän aikaa tämän kuin HD:n parissa tuli vietettyä. Multiplayerista on kovat odotukset, joten toivottavasti ei joudu sen suhteen pettymään...
 
Vastaus: Trials Evolution [XBLA @ 2012]

Tänään vihdoinkin, jee! En malta odottaa että pääsen kotiin täältä, pakko kai se on. En tiiä monelta se ilmestyy kaubamajaan mutta ensitunnelmia olis kiva lueskella tässä duunin ohella jos se nyt sitte sieltä tulee.
 
Vastaus: Trials Evolution [XBLA @ 2012]

Kyllähän tää peli on hyvä. Tuntuu ihan samalta kuin trials hd, mutta höystettynä monipuolisimmilla kentillä ja mielettömällä editorilla. Miinuspuolia tähän mennessä on tekstuurien ilmestyminen hitaasti ja ehkä se, että mopoilija tuntuu omissa kätösissä raskaammalta kuin HD:ssä, mutta lopulta se on kyse vain totuttelusta.
Moninpelistä sen verran, että itseäni se ei sytyttänyt vielä liekkeihin ainakaan verkon yli pelattuna.
 
Vastaus: Trials Evolution [XBLA @ 2012]

Kokeilin tuota moninpeliä pelata niin onko ihan oikeasti nuin tahmeata tuo pelin haku? Reilut kaksi minuuttia odottelin ja siihen ilmestynyt latausmittari oli liikkunut noin 5%. Ei onnistunut moninpelli koko iltana. Party-pelaaminenkin tehty hienosti: Ilmeisesti vain yhden kaverin kanssa voi hakea samaan peliin. Tietysti private-peli toimii, mutta pistää kyllä ärsyttämään suuresti. :mad:

Muuten kyseessä sitä samaa herkkua mitä HD:ssakin. Pitänee myöhemmin kirjoitella paremmin omia mietteitä, kun vasta medium ratoihin pääsi. Huomasi myös sen, että oli "taidot" päässyt ruostumaan aika pahasti...
 
Vastaus: Trials Evolution [XBLA @ 2012]

Taitaa olla vähän ns. ruuhkaa linjoilla. Leaderboardit latautuu ihan tautisen hitaasti, ja välillä ei ollenkaan. Kai se on tämä alkuryysis, joka on todellakin melko valtaisa, parin ensimmäisen tunnin jälkeen oli jo 25k pelaajaa leaderboardeilla, paljonko lie nyt.
 
Vastaus: Trials Evolution [XBLA @ 2012]

Mahtavaa meininkiä, tätä on odotettu. Sama vanha Trials, mutta hienomman näköinen ja aika paljon kaikkea on hiottu. MP oli aika hauska, mutta yksinpeli ja kaverilistan tulosten ohittaminen ittelle se suurin koukku.

Pieniä teknisiä nikotuksia, MP level nollautui sessioiden välillä ja pelin haku kesti aika kauan, tekstuurit lataili jossain leveleissä hitaasti ja yksinpelin leaderboardsit takkuili. Toivottavasti saavat nopeesti korjauksia näihin.
 
Vastaus: Trials Evolution [XBLA @ 2012]

Erittäin mukavalta vaikuttaa. Siitä onkin aikaa kun on viimeksi Trialsia pelannut. Taisi olla silloin PC:llä kun peli ilmestyi :D

Medium kentissä menossa ja kaikista kentistä tähän mennessä on kultamitali taskussa. Ymmärsinkö oikein, että tuossa pelissä on mukana myös tuo Trials HD? Ainakin tuolla menuissa se tuli vastaan kun nopeasti selailin valikot läpi ja ei sitä yhtä mopoa taida saada ilman, että pelaa tuota HD:ta myös?
 
Vastaus: Trials Evolution [XBLA @ 2012]

Ei sitä HD:tä tässä kyllä mukana tullut. Ihan se on sen 1200 pojon arvoinen hankinta näin jälkeenkin päin. Tarvii itsekin palata sinne suorittamaan tuo kinkkinen achi niin saan pikku mopedin käyttöön.

Mutta joo, ihan hyvältä kyllä peli tuntuu. Kaikki muut kentät jo läpäisinkin, paitsi viimeisen jossa loppui aika kesken ihan viimeisillä "helpoilla" esteillä :(

Itselle noi extreme kentät on pelin suola. Ensin olin hieman pettynyt vaikeiden kenttien vähäiseen määrään, mutta tuollahan näyttää olevan melkoisesti muiden tekemiä kenttiä jaossa, joten pelattavaa varmasti riittää. :rolleyes:
 
Vastaus: Trials Evolution [XBLA @ 2012]

Nyt on jonkin aikaa peliä ehditty pelata ja kultamitaleja yritetty kerätä. Multiplayeriä vähän olen kokeillut ja tosiaan vähän kankeaa tuo matchmaking vaikuttaisi olevan. Tänään en päässyt edes peleihin mukaan, vaan potki heti ulos. Ja eilen keräämäni multiplayer tasot olivat kadonneet ja olin takaisin taso 1? Ei kai sen näin pitäisi mennä, että ne resetoituu joka päivä? Ilmeisesti kova kuormitus ollut servereillä ja varmaan vähän korjailevat tuota nettipeliä. En tiedä onko sitten suosio jopa yllättänyt ja kapasiteetti ei riitä. En tiedä kuinka paljon peliä on jo myyty, mutta leaderboardeilla taitaa olla jo ainakin 50000+ pelaajaa. Varmaan on enemmänkin.

Olen tässä ihmetellyt, että eikö enää noita platinum mitaleja voi saada? Eikö tässä ole niitä, vai avautuuko kenties vasta myöhemmin? Muutamassa kentässä olen yrittänyt hinkata aikoja niin, että pitäisi tuo platinum jo tulla, mutta eipä ole tullut.

Itsellä vähän huono tilanne kun yhdelläkään live kaverilla ei ole tätä peliä, niin ei voi vertailla ja kilpailla ajoilla. Jos tahdotte yhden vertailtavan lisää kavereihin, niin lisätkääpä gamertag Honksi. Olisi kiva jos saisi edes muutaman nimen sinne listoille :)
 
Vastaus: Trials Evolution [XBLA @ 2012]

Sain myös eilen testattua ja kaksi tai kolme niitä "eventejä" ajoin läpi kultamitaleille. Hauskaahan tuo taas on.

Moninpeliä testasin kerran ja tuo neljän pelaajan samanaikainen rallitus on kyllä huikeaa jopa Liven yli ja voin vain kuvitella, miten hauskaa se on samalta sohvalta.

e. Honksille lähetetty kaveripyyntö. Minuakin voi lisäillä, jos haluaa leaderboardeille yhden helpon nakin ohitettavaksi.
 
Vastaus: Trials Evolution [XBLA @ 2012]

Platinum-tasot aukeaa vasta kun careeri on ajettu läpi. Ihmettelinki että ei voi olla näin hikiset vaatimukset kultamitaliin jos ei edes platinumtasoa ole. Kultaa tulee kyllä melko vaivattomasti ja hard-radatkin tuntus olevan helpompia kun trials HD:ssa. Extremejä en ole vielä testaillut, mutta eiköhän sieltä perinteistä päänseinäänhakkaamista ole jälleen tarjolla :)
peli sinällään on mahtava, kentät on käsittämättömän upeita ja skillsgamet tuo taas mukavaa vaihtelua careeriin.
 
Vastaus: Trials Evolution [XBLA @ 2012]

Ensin peli tuntu liian helpolta, kultamitalleja tippu, vaikka ei kunnolla yrittänyt.
Mutta sitten toi Sunset Stripped kenttä palautti maanpinnalle, hinkkasin kullan toivossa kauan aikaa ja viimein sain sen. Mutta se paras aika ei eilen tallentunut Trialsin servereille, mutta kultamitallin sain. Ja tuo oli Easy -vaikeustason kenttä, alkoi jännittää kyllä mitä tuleman pitää:)

Sillä Monkey mopolla sain kullan Easy radalta ja tuntui että sitä olisi helpompi hallita tässä pelissä verrattuna Trials HD:n. se ratakin oli aika helppo, eli Cliff Jumper.

ps: lähetin teille kaverikutsuja.
 
Vastaus: Trials Evolution [XBLA @ 2012]

Extremejä en ole vielä testaillut, mutta eiköhän sieltä perinteistä päänseinäänhakkaamista ole jälleen tarjolla :)

Onhan ne extrem- radat melko vaikeita, mutta tuskin päätä tarvitsee alkaa hakkaamaan vasta kun inferno 3: ssa. Inferno 3 sisältää niin paljon pikkutarkkaa työskentelyä, että meinaa alkaa itkettää, mutta läpihän se lopulta meni yli 200 kaatumisen jälkeen.
 
Vastaus: Trials Evolution [XBLA @ 2012]

Mahtava peli. Paljon parannuksia edelliseen. 250cc Phoenix tuntuu jotenkin kiikkerämmältä mitä se ennen oli. Pomppua tuntuu olevan pirusti :). Kyllä se kuitenkin hallussa pysyy ja ratoja tuli eilen läpäistyä oikein urakalla. Tänään taas jatkuu achievement tavoittelu ja platina-mitaleiden hinkkaus. Platinat tosiaan aukeaa kun saa oliko nyt 135 tähteä kasaan ja silloin on ns. single player ura "paketissa".

PS. onhan siellä taas joku glitchi löydetty eräässä skill gamessa. Taas on leaderboardi, ylläri ylläri, täynnä moisia tuloksia.

Suosittelen kyllä peliä kaikille. Ei oo 14e paha sijoitus tähän.
 
Vastaus: Trials Evolution [XBLA @ 2012]

Höh, mullakin oli moninpelitaso tippunut vitosesta kolmoseen :(
 
Jaa-a, moninpeli tökkii kyl pahasti. Kertaakaan en oo päässy pelaamaan mitään.

Searching for players...

Sit jos nyt sattuu et pelaajia löytyy niin homma päättyy "game settings corrupted" ilmoitukseen.
 
Vastaus: Trials Evolution [XBLA @ 2012]

Hyvä pelihän tämä odotetusti on. Musiikitkin rokkaa, onkohan nämä varta vasten peliä sävelletyt vai ihan lisensoidut? Mahtaisikohan jossain olla listaa mahdollisista lisensoiduista kappaleista?

Minusta jo medium -radat on aika kinkkisiä saada ilman kaatumisia läpi, tosin olen aika mämmikoura tällaisissa peleissä. :D Hauskoja myös nuo muut pelimuodot, on mäenlaskua, pallonpyöritystä ja first person shooteria. Hauska nähdä mitä pelaajayhteisö saa aikaan editorilla.

Minäkin laittelin kaverikutsuja menemään niin saatte pistelistojen häntäpäähän täytettä.
 
Vastaus: Trials Evolution [XBLA @ 2012]

Näyttäs ehkä siltä, että eka peli joka on kaatanu live palvelun! Tai ainaki pistäny polvilleen.
 
Vastaus: Trials Evolution [XBLA @ 2012]

Näköjään tuolta Leaderboards -listoilta voi katsoa toisten pelaajien Replay -videoita, mutta ei suoraan kavereiden.
Ne pitää etsiä tuolta My Score ja Overall -listoilta.

Katsoin sen Ufo taitopelin nopeimman ajan, oli se kyllä sellaista lehtelyy, ufo välillä väärinpäin ja ihan kuin se olis törmänny laskeutumisalustoihin pari kertaa. alle 30s se sen vetää.
Kiinnostaa kyllä nähdä hiihdon parhaat Replayt, kolme pelaajaa vetäny 59 volttia.
 
Ylös Bottom