Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Tulevan syksyn pelitulva

Vastaus: Tulevan syksyn pelitulva

Kuka tässä mitään syksyä jaksa odottaa.;) On kyllä ollut omaan pelimakuun ainakin kovin kuiva kausi n. viime marraskuusta. Onneksi suht pian tulossa jo tiedossa ollut Watch Dogs sekä itselleni varsin puskista ponnahtanut Wolfstein New order. Molemmissa positiivista odotusta, jotain lohdutusta. :p
 
Vastaus: Tulevan syksyn pelitulva

Ei ole kyllä mitään tulvaa tulossa. The Last of Us PS4 on ainoa minkä aion varmasti ostaa ja sekin tulee jo ilmeisesti kesällä. Watch Dogs tulee myös todennäköisesti ostettua kesän aikana.
 
Vastaus: Tulevan syksyn pelitulva

Tässähän alkaa olemaan pelattavaa enemmän ja vähemmän loppuvuodesta, kun NHL15, Project cars, DriveClub, The Crew putkahtaa ulos. Uuden CoDin kyllä jätän nyt väliin. Onko kelläään tietoa F12014 ja tulevista rallipeleistä? Jos nämäkin vielä putkahtavat ulos samoihin aikoihin niin auto/urheilupelien pelaaja on taivaassa :).
 
Vastaus: Tulevan syksyn pelitulva

- Batman Arkham night on pakko hankinta vaikuttaa niin mahtavalta paketilta.
- Driverclub myös lähtee hankintaan ja katsotaan tietty kuinka hyvin plus versio vakuuttaa, jossei vakuuta tarpeeksi niin sitten tilalle varmaankin The Crew.
- The Division myös kärkipäässä odotuslistalla, mutta tuo taisi siirtyä 2015 vuodelle, ehkä hyvä niin.
- Assasin Creed Unity kiinnostaa myös, mutta katsellaan lähemmin kummoinen paketti tulossa.
 
Vastaus: Tulevan syksyn pelitulva

Ennakkotilattuja ainakin nhl15 huurteisille viikonlopuille, project cars ajosimunälkään ja destiny joka kans vaikuttaa kiinnostavalta. Pitää kattoo muita kiinnostavia pelejä lähempänä julkasua (joita näyttää tulevan liikaa!)
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Tulevan syksyn pelitulva

Näyttää siltä että tänä syksynä hankintaan taitaa mennä:
Assasin Creed unity, Far Cry 4, BF Hardline ja Driveclub. Ihan hyvä että Batman ja The Division siirtyi ensi vuodelle kun tässäkin pelimäärässä jo liikaa tekemistä :D.
 
Vastaus: Tulevan syksyn pelitulva

Näillä näkymin syksyllä hankintaan; Diablo 3 ps4 versio, Destiny (ennakkotilattu), Far Cry 4(FC3 iski lujaa, tätä on odotettu! Tuleekohan yhtä härö dlc myös tällä kertaa..), AC Unity varauksella, uusi Dragon Age myös varauksella. Bf: hardline voi mennä hankintaan riippuen hinnasta, beta ei vakuuttanut juurikaan, sellainen bf4 dlc fiilis jäi vahvasti. Mutta beta on beta, eli odotetaan valmista tuotosta ja arvosteluja.

Mutta keväällä ne kovat paukut vasta tuleekin! Witcher 3 ja order 1886 niistä itselle kiinnostavimmat.
 
Vastaus: Tulevan syksyn pelitulva

Moni valitti, ettei PS4:lle ole riittävästi pelattavaa julkaisussa. No ei tietenkään ollut, mutta syksy korjaa nykytilanteen.

Heinäkuu
Oddworld New ´n´Tasty

Elokuu
Diablo 3

Syyskuu
Destiny

Lokakuu
Alien Isolation
Driveclub
Battlefield Hardline

Marraskuu
Advanced Warfighter
The Crew
Far Cry 4

Lisäksi missä vaiheessa vaan voi putkahtaa TODELLA paljon odottamani The Witness eli tekemistä riittää :)
 
Vastaus: Tulevan syksyn pelitulva

Evil Within on itsellä Far Cry 4.sen kanssa korkealla odotuksissa ja tietysti MGS uusin traileri räjäytti mielen :D
 
Vastaus: Tulevan syksyn pelitulva

Batman: Arkham Knight: Rocksteadyn kolmas Batman-tuotos tulee ulos niinikään lokakuussa ja innolla odotellaan. Täysin uudelle sukupolvelle tehty tuotos tuo mukaan jälleen uusia pahiksia, ilmeisesti suuremman pelimaailman ja Batmobilen, joten paljon mielenkiintoista on luvassa. Studion edelliset Batman-osat Arkham Asylym ja Arkham City olivat sellaista laatua, että tämä tuskin pettää ketään lepakkomiehen fania, pienempää tai suurempaa. Julkkarina ostoon ehdottomasti.

Arkham Origins (no okei, se ei ollut Rocksteadyn tekemä) oli jo sellaista saman toistoa - osittain sitä oli Arkham Citykin - että jää henk.koht. väliin. Vieläköhän sama Arkhamin "kaupunki" kierrätetään kolmannen kerran, ja putsataan huoneita gargoyle-patsailla pomppien? :D
 
Vastaus: Tulevan syksyn pelitulva

Päivitetäänpä nyt omalta osalta vähän tilannetta tänne, sillä syksy ei enää näytäkään läheskään yhtä hiljaiselta kuin se vielä pari kuukautta sitten tehdyssä arviossa näytti.

Jopa vanhoille laitteille on tässä ajassa löytynyt uutta hankittavaa, sillä PS3:lla tuli pelattua Tales of Xillia ja sitä myöten loppuvuoden aikana tulee julkaisussa hankittua Tales of Xillia 2. Mahdollisesti myös Gone Home on ostoslistalla, mikäli annetut konsolijulkaisulupaukset pitävät. Käsikonsolipuolella taas 3DS:n Theatrhythm Final Fantasy: Curtain Call on melko todennäköinen hankinta ja onhan sieltä myös tulossa Ruby/Sapphire-remaket. Ihan kiva silleen, että 3DS:llekin tulee jotain pelattavaa edes kerran vuodessa.

Vaan sitten isojen nykykonsoleiden pariin, joiden puolelta tuli huhtikuussa mainittua Dragon Age: Inquisition ja NHL 15. Silloin harkintalistalla ollut Murdered: Soul Suspect osoittautui nähdyn, kuullun ja luetun materiaalin perusteella valitettavaksi hudiksi, mutta onneksi myös uusia tulokkaita on noussut kiinnostavien pelien listalle. Sunset Overdrive tuntuu olevan ihan mukavilla kustomointimahdollisuuksilla varustettu värikäs ja rento ammuskelu, Forza Horizon 2 puolestaan tuo mukanaan sadekelin, näyttää hienolta ja on porukassa varmasti vähintään ihan pelattava. Battlefield: Hardline vaikuttaa ehkä pikemminkin vain hieman isommalta DLC:ltä, mutta aihepiiri on sen verran makuuni, että hankinta on tämän hetkisten tietojen perusteella todennäköinen, eikä Far Cry 4:ääkään ole vielä syytä jättää pois laskuista. Niin, ja tietysti on vielä usean pelaajan suurimpien odotusten kohde, Destiny, joka edelleen on luokassa "harkitaan" ja jonka beta omalla kohdallani ratkaissee ostopäätöksen suuntaan tai toiseen.

Näin sitä vaan ketjun otsikko ei enää niin kaukaa ohi maalista menekään. Varsinkin tuossa syys-lokakuussa tulee mahdollisesti olemaan aika hurja tahti.
 
Vastaus: Tulevan syksyn pelitulva

Syksyn peleistä kiihottaa eniten NHL15 ja Far Cry 4, tässä järjestyksessä. FIFAakin voisi harkita.
 
Vastaus: Tulevan syksyn pelitulva

Sunset Overdrive, Destiny, Dragon Age: Inquisition, COD: AW, Halo: MCC, The Last Of Us: Remastered. Kiitos T. Opiskelija
 
Vastaus: Tulevan syksyn pelitulva

PS4:lle (ps3:lle en osta mitään, enkä muillekaan, tietokoneetkaan ei edes pyöritä suht uusia pelejä mitä kämpässä on). Tässä PIENI osa mitä muistan mitkä tulee hyllyyn tai ainakin pelattavaksi.

The Crew, Watch Dogs, Dragon Age: Inquisition (heti julkkarina), Middle-earth: Shadow Of Mordor (aikalailla julkkarin aikaan), Destiny, Mad Max, Assassin's Creed: Unity, Murdered: Soul Suspect, The Order 1886, EA SPORTS UFC, Division, FF XV. Diablo 3 (sillä lisärillä tietty mikä ps4 versiossa tulee autom.), driveclub (plussalaisena, kokoversio sisältää pari rataa enemmän?), Bound by flame (?). Wolfenstein: The New Order.
+ Paljon varmaan noita räiskintä pelejä tulee hommattua, vaikka enemmän olen rpg:n perässä (noin 90%:sti) räiskinnät ihan sitä mukaan mitä kaveritkin ostavat, codit aika kuraa onkin ollut, varsinkin pari viimeistä codia.

Kuten huomattua moni siis peleistä jo tullut, joten tässä pelaillaan läpi pelejä ja vaihdellaan niitä sitten sitä tahtiin kun kerkeää tahkoamaan läpi tällä hetkellä omistamiani pelejä :) Mutta suurimpana hypenä kyllä on ehdottomasti DA: Inquisition! Final Fantasy XV:n hype erittäin kova myöskin!!. Kyllähän tässä nyt heittämällä yksi 30peliä olisi jo tulleita ja vielä mitä tänä vuonna tulee mitkä aivan varmasti tahtoisin tahkota läpi, riippuen raha tilanteesta ja ajasta miten kerkeää, myös riippuen tietty paljonko vaihtoon pelejä tulee tai myyntiin sopivalla hinnalla täällä kfin:ssä :)
 
Vastaus: Tulevan syksyn pelitulva

Päivitellää vähän listaa. Yllättäen tulee taas monta peliä lyhyen ajan sisällä. Monet pelit vielä semmoisia mihin saa aikaa kulumaan paljon.

Varmat hankinnat:
Destiny 09.09
NHL 15 11.9
Middle-Earth - Shadow of Mordor 7.10
#DriveClub 8.10
Assassin's Creed - Unity 28.10
Call of Duty - Advanced Warfare 4.11
Far Cry 4 18.11

Mietinnässä:
Evolve 21.10
The Crew 11.11
Grand Theft Auto V
 
Syksyn peliruuhka

Ajattelin että tällekin voisi kehitellä oman ketjunsa. Tarjonta on taas vaihteeksi ihan naurettavan kovaa.

Vähän summausta:

Syyskuu:

PL6


- Pelisyksy pamahtaa käyntiin 9.9:
Destiny on varmasti yksi pelivuoden isoimpia tapauksia. Bungien multiplattari MMO-tyyppinen FPS räiskintä joka sijoittuu omaan aurinkokuntaamme. Myös NHL 15 julkaistaan samana päivänä. Varmasti suosittu monien urheilupeli fanien keskuudessa ja tulee myymään taas paljon.

- inFamous: First Light julkaistaan syyskuussa fyysisenä versiona. Tämä on vain Eurooppaan tuotava versio ja se onkin varsin upean näköinen. Digitaalinen versio julkaistaan 27.8.

- FIFA 15 julkaistaan muutama viikko NHL:n jälkeen joten virtuaalifutaajat joutuvat odottamaan vuoden eepostaan hieman kauemmin.

- Hyrule Warriors on syksyn ensimmäinen Wii U -eksklusiivi joten syyskuu tarjoaa myös Nintendo-faneille sekä puristeille jotain täysin uutta.

- Forza Horizon 2 ilmestyy Xbox Onelle ja Xbox 360:lle aivan kuun viimeisenä päivänä. Kyseessä on jatko-osa erittäin suositulle X360:n Forza Horizonille ja uudessa versiossa on mm. enemmän autoja, lääniä ja dynaamiset sääolosuhteet!


Lokakuu:

twu


- Lokakuun ensimmäisen viikonlopun jälkeen läjäytellään kauhupelien faneja annoksella Alien: Isolationia sekä PS4:n omistajia joilla on bensaa suonissa Driveclubilla.

-
17.10 tiputellaan ehkä jopa hieman oudosti vain last-gen konsoleille ja PC:lle Borderlands: The Pre-Sequel, joka sijoittuu tapahtumiin ennen Borderlands 2:sta.

- Vähän yli lokakuun puolen välin päästään maistelemaan co-op pohjaista räiskintäpeli Evolvea sekä 4x strategiapeli Civilization: Beyond Earthia

- Assasin's Creed: Unity tulee varmasti olemaan yksi syksyn menestyjistä. Samana päivänä julkaistaan myös ensimmäinen Xbox One eksklusiivi, Sunset Overdrive jota kehittää ennen Playstationilta tuttu Insomniac Games (R&C pelit).


Marraskuu:

7FG


- Marraskuun alussa FPS-pelaajia hemmotellaan multiplattarin puolella Call of Duty: Advanced Warfaren kanssa joka on luultavasti taas vuoden kestomenestyjien joukossa. Hieman myöhemmin julkaistaan Xbox Onelle Halo CE, 2, 3, 4 pelit yhteen kokoava Halo: Master Chief Collection.

- Ubisoftin open-world autopeli eepos The Crew julkaistaan 11.11 PS4, XBO konsoleille ja PC:lle. The Crewssa on mm. koko Yhdysvaltain alue vapaasti ajettavissa ja tutkittavissa.

- EA:n lokakuulta pois puskema Dragon Age: Inquisition roolipeli joutui samalle julkaisupäivälle Far Cry 4:n ja Playstation yksinoikeuden LittleBigPlanet 3:n kanssa.

- Uutta Pokémon peliä tarjoillaan aivan marraskuun lopussa 3DS käsikonsolille.


Mustat hevoset ja mahd. Q3/Q4 pelit.

to5


-Teksti tulee hieman myöhemmin
:D-


Kuvat ja päivämäärät: http://dzyan.kapsi.fi/releases.html <- saitti jota ylläpidän minä ja null_ptr.

 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Syksyn peliruuhka

Todellakin, pitkästä aikaa mahtava tarjonta pelejä tulossa!

Omaan hyllyyni tulevat erittäin todennäköisesti seuraavat, kaikki PS4:lle:

- Metro Redux
- Destiny
- Lord of the Rings: Shadows of Mordor (arvosteluja odotellessa...)
- Alien Isolation
- Lords of the Fallen
- Dragon Age: Inquisition
- The Evil Within (tästä odotan arvosteluja ennen päätöstä...)
- Samurai Warriors 4

Osa noista tulee keräämään pölyä hyllyllä isompien nimien ollessa etusijalla, mutta ovatpahan valmiina!
 
Vastaus: Tulevan syksyn pelitulva

Itse tulee varmaankin ostettua

Destiny
Driveclub
The Crew

Noiden jälkeen sellasia must-have pelejä on varmaan:

Far Cry 4
Civilization: Beyond Earth
Evolve
Dragon Age: Inquisition
 
Vastaus: Tulevan syksyn pelitulva

Juu ei kyllä tule peleistä puutetta loppuvuonna, Omaan hyllyyn tulee varmuudella ainakin Destiny,Shadow Of Mordor,Assasins Creed Unity ja Dragon Age Inquisition
 
Ylös Bottom