Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Tulevan syksyn pelitulva

Oma lista näköjään eroaa muista aika paljon :D

Varauksessa:

Persona dancing endless night collection
Little dragons cafe
Starlink - Battle for atlas (switchille, koska star fox)
Labo vehicle kit
Spyro trilogia tulee kyllä vielä varattua ennen julkaisua
XC2: Torna the golden country (fyysisenä tietenkin)

Pelejä jotka saatan ostaa pian julkaisun jälkeen jos ei vaan voi vastustaa:
Forza horizon 4
Shadow of the tomb raider
 
Viimeksi muokattu:
Blackops4, RDR2 ja Fallout76 ainakin vielä ostoslistalla. Bäfä V jo ennakkoon ostettu. Ja niin, Switchille Dark Souls ja Diablo 3. Lompakko huutaa hoosiannaa...
 
Tähän ketjuunhan tämä olisi sopinut paremmin, loppuvuoden (ja syksyn) odotetuimmat pelit. Toimituksen valinnat:


Mutta voiko tätä syksyn pelitarjontaa oikein tulvaksi kutsua? Paljon on mielenkiintoista ja yleensä se syksy-loppuvuosi on ollut sitä (tuon jutun otsikno tapaan) pelaamisen kulta-aikaa.
 
Metroid Dread on allekirjoittaneen odotetuin peli loppuvuodesta (tilaus jo sisällä), jonka lisäksi ainakin The Gunk ja Astria Ascending ovat herättäneet mielenkiintoa. Saa nähdä onko näistä haastamaan Psychonautsia vuoden pelinä allekirjoittaneen listalla.

Dying Light 2 onnistui myös herättämään huomion E3:ssa, vaikka aihepiirin ei pitäisi kiinnostaa, avoimen maailman pelit eivät yleensä ole minulle ja ykkönen on pelaamatta - mutta jotain hyvinkin vetovoimaista tuossa silti on.
 
Kyllähän muuten riittää pelattavaa tälle syksylle! Hetki sitten sain Series X:llä Psychonauts 2:n päätökseen ja samoin tein aloitin Hadeksen pelaamisen. Lisäksi Boxin puolelle tuli hommattua Psychonautsin jälkihuuruissa oikein mielenkiintoiselta vaikuttava Lost in random, joka olisi aloittamista vaille valmis. Tämän lisäksi myöhemmin syksyllä odottaa vielä pari juggernauttia, Forza Horizon 5 ja Halo Infinite. Tässä kohtaa täytyy myöntää, etten ole Haloja ennen pelannut, mitä nyt 5:sta testasin ehkä vartin verran. Silti mielenkiinnolla odotan ja lähinnä moninpeli mielessä.

Ps5 tykittää myös täysillä sylintereillä. Sillä puolen peluussa tällä hetkellä Deathloop (loistava) ja Kena: Bridge of spirits (tämäkin loistava). Lisäksi tänään tuli Death Strandingin PS5 upgrade ja siinä olisi kans projekti odottamassa.

Olisihan siellä Far Cry 6 myös tulossa multiplattana joka kiinnostaa myös..

Kertakaikkiaan hyvältä vaikuttaa pelaajan kannalta tämä syksy ja tuleva alkuvuosi.
 
Enpä muuta ketjua tälle keksi, niin pistetääs tänne. Sillä nääs yksi niistä loppuvuoden peleistä, joiden saapumista odotin, on koettu ja arvioitu. Loppuvuoden toinen etsiväpeli kolmesta on Hercule Poirotin tähdittämä seikkailu, joka saa kehuja mainion tarinansa ansiosta. Yksi mutta kuitenkin on.

 
Huomannut kyllä taas, että nyt kun on ihan liikaa pelattavaa, niin sit ei jaksakaan pelata mitään.

isommista just ilmestyny
Fifa 22
NHL 22
Far Cry 6
Lost Judgment

Tänään ilmestyi Ubisoftin iso AAA peli Riders Republic, jonka kiinnostusta kuvaa yleisesti se ettei foorumilla ole edes siitä ketjua vissiin. Pojan kanssa tätä kuitenkin betassa tykättiin pelaa.

Ilmestymässä vielä:
Farming Simulator 22
Uusi Sherlock peli
GTA Trilogy

Näiden lisäksi Steamin kautta pc:lle noin 10-30 vähän pienempää peliä ilmestynyt, tai ilmestyy marras-joulukuun aikana.

Nyt tosiaan kun koneelle/pleikalle menee. Miettii ja miettii mitä pelaisi. Tarjontaa liikaa. Sit tulee olo et en jaksa pelata mitään. :D
 
Tässä on syksyn pelitulva ollut menossa jo useamman kuukauden, mutta tämä loppuviikko se vasta pahalta näyttää. Olisi koko viikonloppu aikaa pelata normaalia enemmän ja tekisi mieli ostaa joku uusi peli, vaikka vanhojakin on kesken mielin määrin. Jos nyt kuitenkin ostaisi jonkun, niin siinäkin on ongelma, kun lyhyen ajan sisään on julkaistu niin monta mielenkiintoista tekelettä.

Muun muassa nämä kaikki uudet julkaisut kiinnostaa:
Riders Republic
Guardians of the Galaxy
Project zero: Maiden of the Black Water
Metroid Dread
Disco Elysium: The Final Cut
The Caligula Effect 2

Siihen kaupan päälle Age of Empires 4 ja The Forgotten City Game Passista.

@Omenanraato :lla on pointtia tuossa, että liika on liikaa. Ei pysty valitsemaan mitä pelaisi. Minulla tätä ongelmaa ei ihme kyllä ole tänä syksynä ollut, vaan olen saanut pelattua pelejä läpi ihan kiitettävässä tahdissa. Olen pystynyt keskittymään muutamaan peliin kerrallaan. Tiedostan kyllä ongelman ja huomaan itsellä sitä samaa tapahtuvan jos selailee vaikka Netflixiä. Niin paljon katsottavaa, ettei osaa päättää mitä katsoisi.
 
Ymmärrän valinnan vaikeuden :D Itsellä on nyt jokapäiväisessä peluussa FIFA22, Far cry 6, Guardian of galaxy. Satunnaisesti jatkan eteenpäin Forgotten cityä ja tänään luultavasti Age of empires gamepassista.
 
Ylös Bottom