Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Tulevat pelit/huhut/uutiset (PlayStation, Xbox, Nintendo)

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Poistettu jäsen 3274
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Juu täysin samaa mieltä! Aivan hirvittävää kuraa tosiaankin! Ei voi todeksi uskoa mihin alennustilaan tuota upeaa pelisarjaa ollaan viemässä! PRKLE, kun OTTAA PÄÄHÄN!!!
Äläpä muuta sano. Dragon Age-raadon päälle väännettiin kyllä kohtalaisen kookas torttu tuon trailerin myötä. Ehkä pieni toivon kipinä elää vielä siinä, että pelikuvaa on tiedossa tulevalla viikolla. Tämä oli kyllä melkoinen peliliike, että tuolla trailerilla lasketaan odotukset niin alas, että pelikuvan osalta riittää melkein mikä tahansa videopeliä muistuttava. Ei tarvita edes Listerine-tason suoritusta, että tämän trailerin maku huuhtoutuu pois suusta.
 
Äläpä muuta sano. Dragon Age-raadon päälle väännettiin kyllä kohtalaisen kookas torttu tuon trailerin myötä. Ehkä pieni toivon kipinä elää vielä siinä, että pelikuvaa on tiedossa tulevalla viikolla. Tämä oli kyllä melkoinen peliliike, että tuolla trailerilla lasketaan odotukset niin alas, että pelikuvan osalta riittää melkein mikä tahansa videopeliä muistuttava. Ei tarvita edes Listerine-tason suoritusta, että tämän trailerin maku huuhtoutuu pois suusta.
Battlepassia odotellessa :)

Dragon Age: Fortnite
 
Fumes .. 1nsane on aivan huikea autokisapeli. Erinomaisia normaalista poikkeavia kisamuotoja siinä, myös fysiikat mainiot ! Yksi parhaimmista autopeleistä ikinä edelleen.

Tässä näyttäis olevan hivenen samankaltaisuutta sen kanssa, tosin taitaa olla tässä sitten aseita ja siihen puoleen painottua enempi, niitä ei 1nsanessa ollut lainkaan.Tuolta voipi demoa vaikkapas heti koklata.. peli tulossa Early Accessiin...
 
Tämä näyttää ihan mielenkiintoiselta, varsinkin toi linnojen rakennus tuossa.. jos vaan tarpeeksi monipuolisuutta sitten saatu mukaan itse noihin ”taisteluihin” niin voi olla ihan kelpoa yllättäjäainesta ilmoilla.

Cataclismo
Cataclismo, the strategy game with brick-by-brick building elements where you'll both design fortresses and train troops, will be released for PC on July 16. It features a 20+ hour campaign along with Survival and Skirmish modes. It's from Digital Sun Games, the developers of Moonlighter.”
From the creators of Moonlighter, Cataclismo is a real-time strategy game about building castles brick-by-brick and defending humanity against swarms of horrors. Design fortresses, optimize production in the citadel, train and deploy a wide range of troops, and make impactful tactical choices.”


-----------------------

Phantom Line, co-op shooter… näyttää ajoittain tuollaisen ”Lynchmäiseltä” menolta ja miksei hivenen ”japanilaiselta tukkamenolta”.


----------------------

Tuollainen sarjistyylikkyys grafiikoissa todellakin tempaisee tässä mukaansa.. mikäpä jottei tästä vois jonkimoiseen kelpo peliin olla ainekset.. toivottavasti pelilliset puolet saadaan tarpeeksi monipuoliseksi.

Fallen Aces
The A.C.E.S, watchful guardians of Switchblade City, are being taken down, one by one. Now it's up to one man, with two fists, to get to the bottom of it all. Fallen Aces is a crime noir FPS that plays right out of the '90s and looks like it's right outta the comics. ”


------------------------------------

Hivenen erilaista platformer pompiskelua kuin nuin ylipäätään.. ihan mielenkiintoiselta idealta kyllä vaikuttaa mutta toimiiko käytännössä niin että on oikeasti hauska pelata !? Se jää nähtäväksi...
Screen Bound
Screenbound is a platformer unlike any other. You move in first person view at the same time
while playing in 2d on the screen of your Qboy. Mind bending environmental puzzles will force you
to test the limits of dimensional space. Your jumping and movements are mirrored - but certain things affect
the opposite dimension. Combat is in 2d and you will receive your loot in 3d.
Find and explore many hidden areas and weird
ideas will be all around you.

------------------------------------

Suht mielenkiintoiselta vaikuttava top-down räiskyttely, joka ei kuitenkaan taida olla pelkkää menoa ja meininkiä vailla ajattelua...
Zero Sievert
”ZERO Sievert is a tense top-down extraction shooter that challenges you to scavenge a procedurally-generated wasteland, loot gear, and explore what’s left of a devastated world. When the odds are stacked against you, you’ll need to do more than just survive... ”
 
Yli 300 gigaa :oops: Huhhuh mikä möhkäle Siinä saa poistella tavaraa että tämän voi asentaa. Vaatiikohan vielä ssd vai toimiiko myös hdd?
 
Viimeksi muokattu:
Mielenkiintoisia juttuja Call of Duty: Black Ops 6:sta, muun muassa always online -vaatimus:

Sieltä löytyy sama 309.85gb vaatimus, eikä toi MW3 taida sitä ihan kuitenkaan viedä. En tosin tiiä et viekö jos asentaa kaiken mikä ton saman "pelin" alla on, eli MW2, Warzone ja MW3 ja kaikki multiplayerit, single playerit ja zombit yms. Jotain outoa kikkailua tossa oli et kaikki on ns saman nimikkeen alla ja mahollisesti sen myötä ton koon saa bloatattua tonne 300gb nurkille, mut yksittäisenä epäilen et tulee tuota viemään, etenkin kun sama tilavaatimus löytyy jo saatavilla olevasta MW3:sta.
 
Yli 300 gigaa :oops: Huhhuh mikä möhkäle Siinä saa poistella tavaraa että tämän voi asentaa. Vaatiikohan vielä ssd vai toimiiko myös hdd?
Toi 300 gigaa on sen Call of Duty launcherin täysi koko, jos sulla on MW2, MW3 ja Black Ops 6 kaikki mahdolliset jutut asennettuna, kuten @Raxama tuossa selittikin. Itse en ainakaan näe mitään järkeä siinä, että säilyttelisin vanhempien multiplayereitä ym, kun uutta tulee. Toi uutinen on hieman hämäävä, kun antaa ymmärtää, että pelkkä Black Ops 6 olisi mukamas 300 gigaa.
 
Huomenna on gameplay paljastus mutta saatiin pieni sniikpiikki. Kyllähän tuo pikku pätkä antaa jo paljon paremman vaikutelman kun koko traileri.

 
Uutta avoimen maailman peliä Tähtien Sota-nahkoilla, tällä kertaa ihan pelikuvan kanssa. Ei kyllä saa tarttumaan koukkuun, mutta ehkä joku muu arvostaa tätä enemmän:
 
Traileri ei peliä näytä mutta Anno sarja seilaa seuraavaksi erittäin kiehtovaan paikkaan. Muinaiseen Roomaan.Jos eilinen AC esittely sai innostumaan niin tämä gameplay esittely näyttää että samaa vanhaa sieltä on tulossa. Mutta pelin teema tekee siitä normaalia mielenkiintoisemman.

 
Viimeksi muokattu:
Jos eilinen AC esittely sai innostumaan niin tämä gameplay esittely näyttää että samaa vanhaa sieltä on tulossa. Mutta pelin teema tekee siitä normaalia mielenkiintoisemman.


Jotenkin alkoi puuduttamaan toi pelkkä videon kattominenkin, mut kumpaa tyylisuuntaa tää nyt edustaa? Miragea vai Valhallaa?

Jokatapauksessa näyttäis et samaa vanhaa pitää paikkansa, sama ateria uudelleenlämmitettynä. Nostan hattua niille joilla riittää vielä mielenkiinto näihin Ubisoftin massiivisiin open world-peleihin jossa sisältöä on vaan tehty sisällön vuoksi, ihan sama vaikka se toistaa itteään.
 
Ylös Bottom