Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Tulevat pelit/huhut/uutiset (PlayStation, Xbox, Nintendo)

  • Viestiketjun aloittaja Poistettu jäsen 3274
  • Aloituspäivämäärä



Uuh nyt sen voi Preloadata jännä nähdä mitä sieltä tulee, no 9.12 Game Awardsien yhteydessä se sitten selvinnee
 
Viimeksi muokattu:
Tuossa vähän tietoja tuosta Matrix:sta mielenkiintoiselta kyllä kuulostaa

Games to create The Matrix Awakens. The Xbox store listing promises “a wild ride into the reality-bending universe of The Matrix that features performances by Keanu Reeves and Carrie-Anne Moss.”

This Matrix tech demo could be equally impressive, with the teaser claiming it will offer “a glimpse into the future of interactive storytelling and entertainment with UE5 in this free, boundary-pushing cinematic and real-time tech demo.” It arrives just ahead of The Matrix Resurrections theater release on December 22nd.

Niin tämä on tehty sillä UE5:lla, eli katsoin aluksi että trailerissa esiintyi Keanu itse mut tuo tehty enginellä, ai jumalauta minkä tason visuaalinen spektaakkeli sieltä voi tulla

Reeves.png
 
Mietin eilen, että olisiko tuosta uudesta GRID:istä pitänyt laittaa ihan oma ketju. Vähän jäi vielä pelin yksityiskohdat hatariksi tuon ensiesittelyn pohjalta, mutta aika kova myyntivaltti on Lontoon keskustaan sijoittuva rata. Minulle se on oikeasti melkein yksistään syy hankintaan, sen verran legendaarisia muistoja on jäänyt Lontoossa kisailuista eri peleissä. Pitkään aikaan ei ole päässyt sinne kaahailemaan.
Eipä taida paljon kerrottavaa jäävän tuosta pelistä kun aikanaan ilmestyy: https://muropaketti.com/pelit/pelia...o-7-on-yha-alkuvuoden-2022-odotetuin-ajopeli/
 
Gridin edellinenkin osa jakoi porukkaa. Osa piti, osa ei. Minulle Grid kelpasi oikein hyvin ja tarjosi oikeastaan parhaita ratakisailukokemuksia viime sukupolvessa. Tuskin tuossa tulevassa osassa ainakaan kauheasti otetaan takapakkia siihen nähden ja luvassa on ilmeisesti ihan oikea tarinallinen uramoodi, joka alkaa olla jo autopeleissä harvinaista herkkua.
 
Eipä taida paljon kerrottavaa jäävän tuosta pelistä kun aikanaan ilmestyy: https://muropaketti.com/pelit/pelia...o-7-on-yha-alkuvuoden-2022-odotetuin-ajopeli/
En ainakaan itse odottanut tästä mitään kympin peliä. Toki toivon hyvää kaahailua silti. Vaikka linkkaamasi ennakko ei maalaile täysin ruusuista kuvaa, niin sieltä pistää muutama varsin positiivinen asia silmään.
Pelissä on täysi crossplay-tuki, joten nakkia pääsee polttamaan alustasta riippumatta. Yhteen kisaan mahtuu enimmillään 22 pelaajaa, joko tekoälyn tai ihmisten ohjastamana. Uutta on myös se, että kisaan voi hypätä mukaan lennosta, jolloin ihmispelaaja asettuu tekoälyn ohjastaman vauhtihirmun paikalle.
Toivottavasti tämä on nyt sitten suunnannäyttäjä crossplay-tuen suhteen kaikissa tulevissa autopeleissä. Katson erityisesti sinua F1-sarja.

Lisäksi tekoälykuskien täyttämät kisat ovat ainakin formulapelin onlineliigassa toimineet tosi hyvin. Näin saadaan ruudukko täyteen autoja, vaikka kaveriporukasta ei ihan 22 kuskia löytyisikään. Ei huono homma tuokaan, että kisaan pääsee mukaan kesken kaiken.
Pelisarjan edellisessä osassa (Grid) esitelty Nemesis-järjestelmä löytyy myös uusimmasta. Järjestelmä seuraa pelaajan edesottamuksia ja jos homma menee sikailuksi, niin sikailun kohde voi hyvinkin kostaa kokemansa vääryydet. Kosto realisoitui pariinkin otteeseen ja tuloksena oli spinnaus ja monta menetettyä sijaa.
Tämä oli jo edellisessä Gridissä varsin toimiva systeemi. Tekoälykuskit olivat paikoin oikeinkin aggressiivisia ja aidon tuntuisia. Hyvä että ominaisuus on edelleen mukana.
Pelin julkaisuversiossa tullaan näkemään poikkeuksellisesti tarinavetoinen kampanja, jonka kestoksi kehittäjä arvioi 8-10 tuntia. Kerrotun perusteella tarinakampanja lisää peliin hennon kerroksen kuljettajasirkusta.
Tarinatilan mukana olo ei haittaa yhtään. Edellisessä Gridissä sitä käytännössä vaan ajoi eri autoluokkia läpi. Niin hauskaa kuin sekin on, niin kyllä sitä pienen silauksen varikkodraamaa ottaa kaupan päälle.

Tähän päälle on sitten ajotuntuma, jota ennakossa sekä moitittiin että kehuttiin vähän autoluokasta riippuen. Tykkäsin edellisen Gridin ajotuntumasta, joten luottoa on.

Tottakai Gran Turismo 7 isompana IP:nä varastaa tältä parrasvalot, mutta katsotaan nyt jos tämäkin tarjoaisi viihdyttävää kaahailua. Uskon ja toivon näin.
 
Ajomallia haukkuu myös Gamereactor. Jos se ei toimi, muulla pelillä ei juuri väliä ole.
Haukkoiko Gamereactor myös edelllisen Gridin ajomallia? Jos kyllä, niin silloin en pysty itse antamaan sille paljon painoarvoa. Toki jos joku olettaa tämän olevan täysi simulaatio, niin silloin arcademaisempi ajomalli voi tulla pettymyksenä.
 
Edellisessä Gridissäkin osittain huonoon ajomalliin tottui nopeasti. Aika inhottava se oli aluksi varsinkin raskaammilla ajoneuvoilla. Toisaalta jollain formuloilla ajaminen oli nautinnollista alusta alkaen.
 
Alan Wake 2 on tulossa 2023.


 
Star Wars on aina Star Wars, mutta harmittavasti traileri ei kerro oikeastaan mitään. :)

Mukava julkistus tietysti silti.
Itse taas näin, että tämä traileri kertoi CGI-traileriksi yllättävän paljon. Prequel-aikakausi, naispuolinen protagonisti, teemana ilmeisesti kun auringonpimennys koittaa niin limainen karstaukko nousee haudastaan.

Toki yleensä vihaan CGI-trailereita jos peli esitellään sillä tapaa ensimmäistä kertaa, mutta näissä David Cagen peleissä tämä ei juurikaan haittaa koska se pelattavuus ja combat ylipäätään on mitä on näissä peleissä. Eli käytännössä olematonta.
 
Jotenkin tulee mieleen Star Wars 1-3 aikajana tästä traileristä
Aikakautena ehkä joo, mutta millainen peli tämä on? Onko syytä olettaa, että kyseessä on perinteinen Quantic Dreamin peli? Onko kyseessä samaan tapaan monen päähenkilön risteilevä tarina kuin vaikka Become Human? Varmaan kaikkea tätä, mutta traileri ei sitä juurikaan kerro.
 



Tuli testailtua tätä. sisältö on vähän suppea, mutta onhan tuo ihan Breathtaking/mindblowing, sen puolesta että miten komea se on, hyvä kun vetää ensimmäisen osion. niin sen jälkee pääsee testaa UE5/oikea kuva, on/off filteriä niin ku vaihtaa sen siihen aitoon kuvaan niin ei sitä eroa edes huomaa, tosin heti jos tuossa Matrix mapissa lähtee ajelemaan autolla niin alkaa framet tippumaan, sama sitten jos kolaroi. Hyvä testi kumminkin siitä mihin tuo UE5 pystyy.
 
Viimeksi muokattu:
Tämä taisi mennä vähän kaikilla Alan Wake 2, Hellblade 2 ja Matrix Awakens höpinöissä ohi.

A Plague Tale: Requiem - Gameplay Reveal Trailer


Ykkönen tuli vähän puskista ja osoittautui mainioksi peliksi. Aika kovat odotukset on kakkososan suhteen. Peli tulee muuten myöskin game passiin heti julkaisupäiväksi.
 
Ylös Bottom