Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Tulevat pelit/huhut/uutiset (PlayStation, Xbox, Nintendo)

  • Viestiketjun aloittaja Poistettu jäsen 3274
  • Aloituspäivämäärä
Oon muutaman kerran koittanut Muropaketin toimitusta lähestyä niiden uutisten tasosta mutta ikinä ei ole vastauksia tullut takasi.. Nytkin voisi kysyä että missä peli trek to yomi aikoo haastaa Ghost of Tsushiman? Kuulantyönnössä vai keihäänheitossa vaikko ihan Forzassa.
Kolmannen persoonan avoimen maailman peli on erisuuri kuin 2.5D toimintapeli. Molemmat on toki aika hyviä kuulantyönnössä. :D
 



Mielenkiintoisia huhuja Squarelta Front Mission 6/Front mission reboot olisi kova tai sitten Parasite Eve remake olisi myöskin kiva, mutta mieluisin noista olisi tietenkin Chrono Trigger Remake :)


Parasite Eve 1 & 2 hyvällä maulla remaketoituna kelpaisivat enemmän kuin hyvin. Tietysti mieluiten niin, että muuten pelit pidetään koskemattomana, mutta hahmomalleihin lisätään tarkkuutta ja ympäristöt tehtäisiin myös suuremmalla resoluutiolla uudelleen. Chrono Triggeristä toivoisin samanlaista julkaisua kuin mitä Final Fantasyt 1 & 2 sekä IV ovat PSP:llä.

Parasite Eve The Turd Birthday lienee liian ongelmallinen nykyajan yleisölle:

 
Kohta nähdään myös Dead Space Remaken kanssa miten EA onnistuu tässä. Ja jos onnistuu, niin alkaako siltäkin suunnalta tulemaan enemmänkin remakeja. Katalogista löytyy meinaan ihan jokunen IP.

Totta, sieltä voidaan kunnon nannukkaa pukata ulos Remakena jos Dead Space onnistuu ( ja se varmana onnistuu)
 



Mielenkiintoisia huhuja Squarelta Front Mission 6/Front mission reboot olisi kova tai sitten Parasite Eve remake olisi myöskin kiva, mutta mieluisin noista olisi tietenkin Chrono Trigger Remake :)

Ensimmäinen Parasite Eve on yksi ehdottomia suosikkeja. Oli ensimmäinen ostamani jenkkipeli modatulle pleikkarille, kun ei perkule Eurooppaan peliä saatu. Toivon todellakin, että saisi remaken tuosta.
 
Voisiko olla mahdollista että Persona 4 Arena remasterin erikoisversion mukana tulisi Persona 4 Golden. Aika veikeä keino olisi myydä Persona 4 pakottamalla ostamaan myös tuon Arena pelin.

 



uuh pitkästä aikaa uutta traileria :), itse odottelenkin tätä peliä suhteelisen paljon ja mukava vihdoin nähdä lisää pelikuvaa
 
Ja jos onnistuu, niin alkaako siltäkin suunnalta tulemaan enemmänkin remakeja. Katalogista löytyy meinaan ihan jokunen IP.
Ottaen huomioon, että tämäkin sivu sisältää pääsääntöisesti mainintoja remakeista, niin tuskin maltan odottaa jos tämä on ollutkin vain lämmittelyä tällä saralla :confused:
 
The Game Awardsissa esitelty Have a Nice Death nostettu valokeilaan etusivun jutussa. Omasta mielestä koko häppeningin mielenkiintoisin tuttavuus. Konsolijulkaisupäiviä, mahdollisia sellaisia, ei tosin ole vielä tiedossa, mutta eiköhän se aikanaan tule, jos peli paljastuu yhtä mainioksi kuin miltä näyttää.

 
Atlus on rekisteröinyt neljä persona 5 nimikettä. Voisiko ne lopettaa jo kiusottelun ja julkaista jotain persona aiheista, heittävät ilmasta rahaa hukkaan kun eivät edes tuo persona 4 porttausta konsoleille.

 
Ylös Bottom