Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Tulevat pelit/huhut/uutiset (PlayStation, Xbox, Nintendo)

  • Viestiketjun aloittaja Poistettu jäsen 3274
  • Aloituspäivämäärä
Tuleva tomb raider tehdään unreal engine vitosella
Crystal Dynamics näyttäisi olevan tekemässä. Onkohan osa porukasta auttamassa Initiativea Perfect Darkissa ja muut tekemässä Tomb Raideria, vai aloitetaanko TR:n teko kunnolla vasta PD-projektin jälkeen. Vai olisiko Initiativen auttelu jo valmiin puolella, kun tällaisia julkistavat. Tai sitten olen missannut jotain, kun melko vähän uutisia viime aikoina seurannut.

Rise of the Tomb Raider ja koko trilogia sen verran hyviä, että mieluinen uutinenhan tämä on.:)
 
Mahtavaa tuo Unreal Engine 5, saadaan kaikki näyttämään vieläkin hienommalta. Kiva uutinen myös uusi Tomb Raider. On varmasti mukava seikkailla UE 5 Laran kanssa peppua katsellen:D
 
Nyt on kolme aika samanlaista Tomb Raideria saatu ulos ja niiden viihdyttävyydestä huolimatta kaipaisin jotain uutta ja virkistävää tuohon kaavaan. Varmasti sen neljännenkin osan samaa pelaisi mutta pientä väsymystä oli ainakin kohdallani jo havaittavissa viimeistään kolmannessa osassa.

En sitten toisaalta tiedä miten tuota uudistaisi, joten...
 
Ehkä sitä voisi uudistaa sillä että tekisi siitä sellaisen kun crystal dynamic edellisen trilogian ekan kohdalla ensin suunnitteli. Eli paljon synkempi ja "pelottavampi" peli missä pelaaja miettii kahdesti haluaako mennä tutkimaan jotain luolastoa.

Pelistä löytyy tuubista kehityspätkiä, kulki nimellä Tomb Raider Ascension.
 
En tiedä oliko tästä jo aikaisemmin mainintaa, mutta tyylitelty Samurai peli Trek to Yomi on saanut julkaisupäivän. Peli julkaistaan Pleikkarilla, Xboxilla ja PC:llä 5. toukokuuta. Lisäksi peli saapuu suoraan julkaisussa Game Passiin.

Uusi gameplay video:
 
13 Sentinels: Aegis Rimin Switchin version arviot ovat muuten julkaistu hieman salakavalasti jo nyt viikkoa ennen pelin julkaisua. Arvostelujen perusteella taitaa olla aika hyvä porttaus kyseessä. En tätä koskaan pleikkarilla pelannut. Nyt pitää ehkä tämä virhe korjata Switch version kanssa.

 


Very cool :) kova uutinen tämäkin! :), Eli Max Payne 1-2 saa Remaket :)

Kuulostaa siltä, että pelit saavat RE-remakejen kaltaisen kasvojen kohotuksen, loistavaa! Next gen only myös lupaa erittäin hyvää. Remedyllä on aika monta rautaa tulessa tulessa tällä hetkellä projektien suhteen, joten on jännä nähdä mitenkä suoriutuvat tästä kaikesta.

Toivottavasti Maxin ääni ja kasvot pysyvät samoina tässä remakessa. Ikonista tavaraa.

 
Ai että! Ei siitä kovin pitkä aika ole, kun katsoin Youtubesta ensimmäisen Max Paynen läpipeluu-videota, ja tuli miettineeksi, että tästä tulis kyllä hyvä remake. Yksi toive olisi, että tarinaa kuljetettaisi eteenpäin edelleen sarjakuvana James McCaffreyn karkealla äänellä höystettynä, eikä siirryttäisi tavallisiin välivideoihin.

No ei nyt kuitenkaan luotto remedyyn on vahva

Juu, eiköhän Max Payne Remedyn esikoisena ole sen verran rakas, että eivät lähde tätä pilaamaan.

EDIT: Ja pieni oikaisu. Eihän Max Payne ole Remedyn esikoisteos, vaan Death Rally...
 
Viimeksi muokattu:
Toivottavasti Maxin ääni ja kasvot pysyvät samoina tässä remakessa. Ikonista tavaraa.
Tyylikkäämpi ratkaisu olisi ehkä kuitenkin mennä molemmat Remaket samalla naamalla. Aikanaanhan Max kävi astetta radikaalimmassa kauneus(?)leikkauksessa ykkösen ja kakkosen välillä. Eikä kolmosenkaan Max täysin tutulta näytä, vaikka muutoksia voineekin perustella iällä ja alkoholilla.

Toivottavasti Remaket tarkoittavat, että myös jatko on harkinnassa.
 
Viimeksi muokattu:
Kyllähän puheet next gen-pelistä Controlin enginellä kielivät siitä, että tähän projektiin aiotaan panostaa isosti. Myös lupaukset perinteisestä Remedyn AAA-pelin budjetista lupaavat hyvää. Vaikka Alan Waken remaster ei sieltä parhaimmasta päästä ollutkaan remake/remaster-tasolla, niin luotan että tämän kanssa on ihan eri tason panostus nähtävissä.
 
Kuulostaa siltä, että pelit saavat RE-remakejen kaltaisen kasvojen kohotuksen, loistavaa! Next gen only myös lupaa erittäin hyvää. Remedyllä on aika monta rautaa tulessa tulessa tällä hetkellä projektien suhteen, joten on jännä nähdä mitenkä suoriutuvat tästä kaikesta.

Toivottavasti Maxin ääni ja kasvot pysyvät samoina tässä remakessa. Ikonista tavaraa.


Jep, jos menevät noi muuttamaan niin eipä tarvitse edes ostoa miettiä.

En kyllä usko, että Remedy näitä menisi pilaamaan ja onneksi tekevät itse nämä Remaket, eikä Rockstar.
 
Max Payne 1 ja 2 on osa pelihistorian parhaimmistoa, nykypäivänäkin pelit lainaavat sen mekaniikkoja, myös sen tarinankerronta oli todella erinomaista. Saa nähdä miten sitä lähdetään muuttamaan remakessa ja tuleeko siitä samanlainen suunnannäyttäjä kuin alkuperäisistä, myöskin mielenkiintoista lisäävätkö cutscenejä peliin kun alunperin ne jätettiin pois budjetin takia.
 

laitetaas tännekin jos tuota KH3 ketjua porukka lue, niin huomenna klo 8.00 aamulla on Kingdom heartsin 20th anniversary eventti
tämmöisiä huhuja siellä on liikkunut. ja eiköhän siellä jonkun näköinen Kingdom hearts peli nähdä, Tuo anime/animation series olisi kyllä myös mieluinen :), KH4 olisi sitten tosiaan jätti yllätys johon en kyllä millään usko.

Tämmöisiä huhuja/predictioneita on ollut.

Kingdom hearts Dropped distance 2 (mihin viittaisi KH3 secret ending ja myöskin se että 10th annivesary:ssä julkistettiin juuri KH DDD)
Kingdom hearts Verum Rex (spinoff game tai DLC)
Kingdom hearts disney+ anime/animation series (tästä on ollut jo aiemmin juttua että semmoinen olisi tulossa.
Kingdom hearts 4 (hyvin epätodennäköistä kumminkin)
 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom