Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Tulevat pelit/huhut/uutiset (PlayStation, Xbox, Nintendo)

  • Viestiketjun aloittaja Poistettu jäsen 3274
  • Aloituspäivämäärä
"Rohkaisen osakkaitamme odottamaan innolla työmme hedelmää, sillä studiomme ovat kehittämässä teosta, jonka sisään rakentuu kokonainen maailmankuva mittavan ekosysteemin kera. Tämä puolestaan sisältää pelaajien lisäksi teosta striimaavat sisällöntuottajat sekä heidän yleisönsä."

Siinä on kyllä paljon tekstiä, josta ei ymmärrä oikein mitään. "Sisällöntuottajien" maininta tosin lähes missä tahansa yhteydessä saa niskavillat pystyyn. Lähinnä tulee mieleen erään Yakuza-pelin lisäsisällöt, joissa esiintyy näitä Youtube-naamoja. Turhempaa sisältöä on vaikea kuvitella.
Uutinen on käännetty englannin kielestä, ja kun kyseessä on ns. peliala-uutinen, niin näissä on aina vähän haasteita saada lausunnot kuulostamaan jotenkin järkeviltä suomeksi. Mutta eipä tuosta englanniksikaan saa irti oikein mitään konkreettista, lähinnä ympäripyöreää sanahelinää. :D Ja toki sen, että joka käänteessä korostetaan "superpelin" mahtavuutta ja kokoluokkaa.
 
Joo, kommenttini ei siis liittynyt suomennokseen, vaan ylipäätään tuohon mitä Sega yrittää sanoa.
Juu, hyvä homma. :) Tarkastelen näitä omia uutisiani välillä aika kriittisesti ja pyrkimyksenä on tehdä niistä mahdollisimman selkeitä, joten siksi myös varmistin. :)
 
Persona 5 Tactica julkaistiin Steamissä pari viikkoa liian aikaisin. Siellä on jo osa ehtiny olee kärppänä paikalla ja pelaa sitä. Tämä tietenkin suljettiin äkkiä mutta en tiedä pystyykö Steam estämään jo vahingossa ostettujen pelien pelaamisen.

RDT_20231108_1903581163463981635067238.png
 
En löytänyt pelille ketjua vaikka luulin että sellainen oli jo. Mutta Dragons Dogma 2 on saanut Saudi Arabiassa ikäarvion ja Capcom ilmoitti vähän aikaa sitten että heiltä on tulossa huhtikuuhun mennessä peli jonka odottavat myyvän miljoonia. Voisiko olla että se on DD2. Julkistus gameawardsissa ja julkaisu 4kk sisään olisi kova veto.

 
En löytänyt pelille ketjua vaikka luulin että sellainen oli jo. Mutta Dragons Dogma 2 on saanut Saudi Arabiassa ikäarvion ja Capcom ilmoitti vähän aikaa sitten että heiltä on tulossa huhtikuuhun mennessä peli jonka odottavat myyvän miljoonia. Voisiko olla että se on DD2. Julkistus gameawardsissa ja julkaisu 4kk sisään olisi kova veto.


aika moni uskoo tuon capcomin pelin olevan uusi Monster Hunter, ja vieläpä Monster Hunter World 2, ja että se juuri julkistetaan Game Awardeissa sen takia moni streamaaja onkin aloittanut Monster Hunter worldin uudelleen pelaamisen. itsekkin uskon että se on juuri se, Dragons Dogma 2 uskon ilmestyvän vasta 2025 aikasintaan.

tuossa vähä vielä lihaa luiden ympärille mikä tukee tätä väitettä että, 2024 maaliskuussa on monster hunterin 20-vuotis synttärit eli todennäköisesti tuo ennen huhtikuuta viittaa siihen että uusi Monster Hunter/Monster Hunter World 2 julkaisupäivään eli se ennen huhtikuuta on todennäköisesti tuo Monster Hunterin anniversary päivä tai ainakin lähellä sitä.

nettisuvuuu.png

Counting Down to the Monster Hunter Series 20th Anniversary
Dear intrepid hunters,
The Monster Hunter series will celebrate its 20th anniversary in March 2024.
We on the Monster Hunter team would like to extend our heartfelt gratitude to each and every one of our players.
We have only been able to reach this significant milestone thanks to your support.
 
Viimeksi muokattu:
South Park Snow Day saanut gameplay trailerin.


Hyvä South Park maistuu aina ja edelliset kaksi peliä olivat erinomaisia, tämä näyttää edelleen siltä ettei ole minua varten. Mutta jäädään seuraamaan ja toivotaan että yllättäisi myöhemmin kun pelistä alkaa vähän enemmän tihkumaan tietoa.
 
Ei ainakaan tämän perusteella toi 3D iske niin kovaa kuin 2D South Park. Mutta katsotaan nyt mitä sieltä tulee. Pelin huumori ja tarina tulee olemaan taas rautaa.
 
Viimeksi muokattu:
Tuon trailerin nähtyäni aloin toivomaan Plants vs Zombies garden warfare tyylistä moninpeliä tähän.
 
Ylös Bottom