Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Tulevat pelit/huhut/uutiset (PlayStation, Xbox, Nintendo)

  • Viestiketjun aloittaja Poistettu jäsen 3274
  • Aloituspäivämäärä
Luulisi että se ei mitään haittaisi että peleissä olisi aina kunnollinen fast travel ja vastapainona hyvin suunniteltu maailma jolloin pelaaja ei koe fast travelin käyttämistä pakolliseksi. Esim. Cyberpunk 2077 ja Spider-man pelit ovat mielestäni niin hyvin suunniteltuja maailmoja ja ympäriinsä liikkuminen on nopeaa ja mukavaa, joten fast traveliä ei tule käytettyä kyseisissä peleissä paljoa.

Fast travelin rajoittaminen ihan vain että ihmiset eivät käyttäisi sitä niin paljoa kuulostaa siltä että pelin kehittäjät eivät ole 100% luottavaisia maailmaansa.
 
No joo, pakko olla samaa mieltä. Monet on varsinkin kehuneet Tears of the Kingdomin maailmaa ja siinähän on oikein loistava fast travel myös lisäksi mukana.

Ehkä siis itsekin kallistun kuitenkin sen kannalle että fast travel mukaan vaikka sitten loppupelin "nuohoamista" ajatellen.

Tosin nyt kun sanoin tuon niin voihan se fast travel avautua vasta tietyssä kohtaa jne. jolloin voidaan osittain "pakottaa" maailmaa pelaajille.

Haluaisin kuitenkin uskoa että fast travelin puuttumiseen tai rajoittamiseen on jokin looginen (ja hyvä) syy.
 
Fast travelista kun on ollut puhe, niin olen nyt pelaillut jonkin verrankin Grimea. Siinäkin fast travel aukenee pikkuhiljaa, parin isomman bossin jälkeen saa rajoitetun liikkumisen ja sitten myöhemmin yhden optionaalisen bossin takana on fast travel 'bonfirejen' välillä. Aika Dark Soulsmainen lähestymistapa (eikä ole ainoa sellainen joka pelistä löytyy).

Enemmän kaiketi fast travel puuttuu sen takia ettei sovi pelintekijän visioon, tuskin siihen mitään teknisiä syitä on.
 
Ei fast travelia, yksi save slotti. Koitetaanko peliä pilata vai miksi tällainen ratkaisu? Tuntuu keinotekoiselta tavalta lisätä pelin vaikeutta. Save korruptoituu niin peli oli siinä.. Tai jos käveletkin tunnin väärän paikkaan, tulee autosave, ja ei kun marssimaan takaisin koska et voi ladata edellistä tallennusta ja fast travelia ei ole.
Täyttä paskaa tällainen pelisuunnittelu kyllä. Itselläni pudonneet ihan lyhyessä ajassa odotukset valtavasti tämän pelin suhteen. Ja juurikin näiden mainitsemiesi asioiden takia. Muutenkin peli näyttää ja kuulostaa aivan liikaa ainoastaan ulkoasultaan ehostetulta Dragons Dogma ykköseltä. Se ykkönen oli aika hyvä, mutta siihen tuli kyllä loppua kohden aikamoinen puutuminen ja siitä syystä ei ole myöskään koskaan tullut pelin lisäriä edes aloitettua.
 
Huomenna tulee Vampire Survivorsin kaltainen peli Game Passiin. )Xbox/PC(

BROTATO


Saanut erittäin hyvät arvostelut.

Voin sanoa suoraan että omalla kohdalla tähän tulee upotettua monta tuntia kyllästymiseen saakka kunnes menee uninstalliin niin kun Vampire Survivorsinkin kohdalla. Yksinkertainen mutta ihan huippu gameplay luuppi.
 
Mulle ei ole Brotato uponnut vaikka olen sitä pari kertaa kokeillut pelata Steam Deckillä. Ei ainakaan samalla tavalla kuin Vampire Survivors, jota en tosin pysty enää pelaamaan, kun liiallinen informaatio ruudulla alkoi ahdistamaan.
 
bafkreieh6vwuxamj2iym5q3yljx3bqpaweansa6kny5iw7m4y563kmv364@jpeg

bafkreih2574t3ourhzqfi6a2rsfijgitm4tgy5sctzvnluni4vkqotpjgi@jpeg

Helmikuussa ilmestyviä pelejä.
Knoebel Bluesky
 
Meni Brotato itellä Top 5 peleihin mitä tulee 2023 :D

On muuten tiukka synthwave soundträcki! Joutuu salee pöllimään omalle soittolistalle.

Tämä painu biiseistä erityisen hyvin mieleen kun työpaikalla päässä soi muutaamaan otteeseen :D
 
Viimeksi muokattu:
Silent Hill: The Short Message ilmainen peli ulkona pian.




Dragons Dogma 2 myy itseään hyvin vahvasti.





Paljastiko Kojima juuri uuden "Metal Gear Solidin" ???!!!

 
Viimeksi muokattu:
Paluu tactical espionage action genreen kyllä kuulostaa siltä että MGS tyylinen peli voisi olla tulossa.
Jep, siis varmasti ei ole MGS itsessään, kun on uusi IP ja Konamilla oikeudet jne jne, mutta kyllähän tuo MGS:ltä muuten kuulostaa. Kojima pääsee toteuttamaan visiotaan ja jatkaa MGS4:stä vielä enemmän elokuvallisempaan suuntaan, kun Konami ei ole patistamassa pelillisien elementtien kanssa?
 
Siis hetkinen, pitele puhelinta! Miten tämmöinen on mennyt minulta täysin ohi, UFOURIA 2 on tulossa konsolivehkeille ja PC:lle? Ja ei tarvitse edes odottaa kovin pitkään!

Oho. Mullekin uusi juttu tää. Tuolla artstylellä näin joskus artikkelia että olisivat tekemässä vanhasta ufouriasta remakea, mutta ilmeisesti tulossa onkin jatko-osa :eek: Vai tuleekohan myös remake?

Itse toivoisin että pelissä olisi mahdollista valita hahmojen kanssa myös vanhasta Euroopan Ufouriasta tutut hahmotyylit, mutta voi olla turha toive tämä. Huippua silti että Ufouria on palaamassa. Yksi mun pelihistorian tärkeimpiä pelejä, joka sytytti ekan kerran kunnolla rakkauden pelaamista kohtaan silloin alakouluikäisenä.

Muoks:
Tuosta Ufouria 2:sta on myös fyysistä versiota saatavilla ainakin Red Art Gamesin kautta. Tosin tuo fyysinen julkaistaan vasta kesällä. Oli pakko selvittää tämä heti, kun nyt pelistä sain tietää. Lähti pienen arpomisen (ps5 vai Switch) jälkeen tilaukseen Switchin fyysinen deluxe versio pelistä.
 
Viimeksi muokattu:
Fate Stay Night tuli bongattua pari päivää sitten redditissä ja on kyllä hienoa että se vihdoinkin julkaistaan englanniksi. Taitaa olla edelleen se THE visual novel joten onhan se hienoa päästä vihdoinkin kokeilemaan.
 
Ylös Bottom