Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Tupac

csi

New Member
Tiedän ettei tämä aihe ole kauhean ajankohtainen, mutta onko Pelkosen kuvan feikkaaminenkaan? Googlessa surfaillessani löysin nettisivun jossa epäiltiin Tupacin kuoleman aitoutta luulin sitä humpuukiksi, mutta ajattelin lukaista sivun läpi kun mietin kaikkea lukemaani niin tuntuu, että on vähän liikaa sattumia. http://members.aol.com/subseven/tupac.html , No katsokaa itse ja sanokaa mitä mieltä olette, mutta lukekaa koko juttu ennen kun tulette avautumaan. Pistin tämän siksi että haluan tietää mitä mieltä te olette jutusta kun kaikkea lukemaa miettii niin tuntuu vähän liikaa olevan sattumia..
 
Vastaus: Tupac

Kovin oli mielenkiintoista luettavaa, löytyi jopa muutamia oikeasti epäilyttäviä kommentteja. Uskon kuitenkin edelleen vahvasti että mister Tupac on ja tulee olemaan kuollut. Kyseinenkin sivu oli tehty jo vuosia sitten, eikä lisää viittauksia Tupacin "henkiinheräämiseen" ole käsittääkseni tullut enää tällä vuosituhannella.

Ja miten tällainen "katoaminen" olis käytännössä edes mahdollista? Juonessa olisi pitänyt olla mukana PALJON ihmisiä, ja tällöin se olisi aivan varmasti vuotanut julkisuuteen ennemmin tai myöhemmin. Ja mitä herra Tupac olisi kaikki nämä vuodet tehnyt? Missä hän on? Varmasti joku olisi nähnyt hänet, tuskin hänkään haluaisi loppuelämäänsä viettää jossain kellarissa, pimeässä reiässä, vailla sosiaalisen elämän hiventäkään.

Lisäksi tätä kohtaa en ymmärtänyt:
"A shooting involving Snoop Doggy Dogg occured close to the release of his album Doggystyle. The shooting made Snoop appear more "real" and showed his fans that he really was a gangsta. The shooting gave him respect because everyone that bought his album believed what he was talking about. Within one week of its release, Doggystyle went platinum. Snoop is signed to the same label as Tupac which is Death Row Records. In December '96, Tupac's new album went platinum. "
Voisiko joku valaista, miten tämä liittyy Tupacin epäilyttävään kuolemaan?
 
Vastaus: Tupac

Erittäin mielenkiintoisia juttuja sivulla oli. esim se että ei mitään kuvia kun Tupac oli sairaalassa, sekä hautajaisissakaan ei ollut mediaa (sekä hautajaiset keskeytettiin), tämä on toki ymmärrettävää, manageri tai joku on kieltänyt kaiken kuvaamisen, ei haluta "julkisuuteen"

Jotenkin tuo 7-teoria toimii ja taas toisaalta se haiskahtaa, sivun tekijä ottanut kaikkialta sen seiskan mistä vain on löytänyt "In the video "Heaven Gotta Ghetto", the license plate of the car that he gets in with the older man reads "61671". Another obvious occurance of the number seven and the sum of seven (6+1)." Itsellä tuli lukiessa sellainen olo että tuota 7-teoriaa koitetaan turhan vahvasti tuputtaa lukijalle.

JOS Tupac oikeasti olisi tuon kaiken suunnitellut, niin miksi tehdä siitä noin "selvää", jos kerran haluaa maanalle, pois julkisuudesta? Yafeu Fula ainut todistaja, ammuttiin. JOS Tupac olisi elossa, niin ilmeisesti hän olisi tapattanut hänet, mutta miksi? Ei Yafeu olisi ollut ainoa joka olisi tiennyt. Rupeaa siinä sitten kaikki lahtaamaan jotka jutusta tietävät

Ja kyllähän sitä luulisi että jos Tupac jossain päin elelee, eiköhän joku hänet olisi nähnyt ja tunnistanut..
Omamielipiteeni on että Tupac on kuollut. (joku tietenkin hauskana voi tähän heittää että mitenkäs Makaveli)
 
Vastaus: Tupac

Ehkäpä Blac Haze? Kuvan perusteella ei kyllä mielestäni samalta näyttäny
Edit:
Release Date: December 17, 2002

"Blac Haze" who some people think is a 2Pac sound-a-like is back with a new album called "So Much Drama".
- Rap news
 
Vastaus: Tupac

Ensiksi täytyy sanoa, että antaisivat miehen levätä rauhassa. Toiseksi tämä aihe on todella vanha (elänyt jo lähes miehen kuolemasta eli yhdeksän vuotta) ja aluksi kaikki salaliittosivut puhuivat 7 day theorystä ja Tupacin piti ns. nousta kuolleista vuonna 2003 (tällä sivulla asia on poistettu, toiseksi on sivuja jotka puhuvat myös kuolemaan viittaavista asioista ts. eivät ole näin mustavalkoisia). Niin paljon kuin minäkin olisin halunnut nähdä tuon ylösnousemuksen tapahtuvan, niin ei niin tietenkään tapahtunut. Afeni Shakur on myös äidin asemassa kohtalaisen tyytymätön tähän tilanteeseen ja se mitä Tupacin musiikille on tapahtunut hänen kuoltuaan on jotain mitä mies ei eläessään antaisi tehdä.

Toiseksi netti on pullollaan salaliittoteorioita ties kenen kuolemistä, tapahtumista yms.

Kolmanneksi moni noista väitteistä on hyvin hataria tyyliin Art of War levyllä Bizzy Bone sanoo "He's Alive He's Alive" kappaleessa. Sitten vuonna 2000 sanottiin Bone Thugsin levyllä Resurrection hiekassa pitäisi näkyä 2, P, A ja C - itse en edes ohjeiden avulla löytänyt niitä, ehkä minulta puuttuu usko. Moni muukin on vain keksittyä epäilyä, kaikki videot on hoidettu sijaisnäyttelijöillä. Wilen mainitsema outo kohta kääntyy mielestäni salaliittoteoriaa vastaan. Deathrow osaa tehdä bisneksensä, Snoopista tehdään aito gangsteri ja Tupacista annetaan levyillä suunniteltuja viitteitä ruokkimaan salaliitoista pitäviä ihmisiä (ja ennen kaikkea myymään levyjä). Toiseksi tuo Makavelin ensisekuntien aikana kuiskattu kohta menee "Suge shot him" ei "Suge shot me". Tuosta oli epäilyjä aikanaan, että joku asiasta tietävä olisi nauhoitusvaiheessa lisännyt tuon kohdan. Toisin sanoen tuo liittyy aivan toiseen salaliittoteoriaan, jossa Suge Knight olisi syyllinen ja itse ampunut vierellään istuvaa Tupacia, jonka epäiltiin lähtevän Deathrowlta. Levyiltä ongitut "todisteet" eivät ole todisteita mielestäni, vaikka myönnetään monen tekstin itseänikin ihmetyttäneen.

Perjantai 13 on ikävä yhteensattuma, mutta ei todista aidosti mitään ja mielestäni Tupacille tehtiin ruumiinavaus, netissä on parikin (aitoa tai ei, en tiedä?) kuvaa asiasta ja toiseksi luotien sisääntulot jne. ovat tiedossa, jotka selvitetään ruumiinavauksessa. Yksi luoti taisi osua päähän myös tällä kertaa, joten siihen eivät luotiliivitkään olisi auttaneet.

Jossain väitetään, että mies elää Briteissä jne. Wile jo sanoikin, että tällaiseen salaliittoon tarvitaan todella paljon vaikenevia ihmisiä, mikä ei ole mahdollista. Sanotaan vielä lavastuksen puolesta sen verran, että olen itsekin ihmetellyt joitain asioita, joita mainitaan joko näillä kyseisillä sivuilla tai lehdissä... haluaisin oikein kovasti, että 2Pac tulisi ja nostaisi pitämäni musiikin jälleen arvoiselleen tasolle ja kääntäisi musiikillisen tason nousuun, sillä vuodesta '98 valopilkkuja on näkynyt yhä vähemmän. Harmi vain, että vuonna '96 kaikki muuttui ja gangstarapin Elvis murhattiin. Teoriat ovat hauskoja, mutta itse en tähän usko, mutta paheksi en panisi jos joku uskoni vääräksi todistaisi.
 
Vastaus: Tupac

Lyriikoista nyt voi päätellä mitä tahtoo, reincarnated-jutut kuitenkin taitaa viitata joko vankilasta vapautumiseen tai 'pacin ensimmäisen murhayrityksen jälkeiseen comebackiin. En nyt jaksa tarkistaa aikajanaa, mutta epäilen jälkimmäistä - ainakin lyriikoissa on muutosta synkempään ja väkivaltaisempaan suuntaan. Itse pidän enemmän 2Pacin "asiallisemmista" kappaleista, kuten Changes, Life Goes On, Thugz Mansion jne. kevyemmästä kamasta, vaikka kyllähän tuota uhoakin ihan mielellään kuuntelee (kun se on kuitenkin tehty suurella sydämellä, eikä ole sellaista v*ttumaista mölyapinointia niinkuin monella muulla).

"Don't shed a tear mama cause I ain't happy here". Rip.
 
Vastaus: Tupac

Yhdyn ShereKhanin kommentteihin. Lisäksi kaiken maailman "vihjeet" musiikkivideoissa ynnä muissa eivät vielä todista yhtään mitään. Jos Tupacin tarkka kuolinaika kerran tiedetään, mikään ei estä tuottajia liittämästä sitä jotenkin esim. musiikkivideoon. Ei siinä ole mitään epäilyttävää.
Ja tosiaan, sijaisnäyttelijät on keksitty ja nykytekniikalla saadaan ihmeitä aikaan, vaikka joku heppu kuulostamaan Tupacilta jos tarvetta ilmenee.

Lisäksi Tupacin uskotaan tienneen/suunnitelleen kuolemansa/katoamisensa, joista "todisteena" ovat hänen sanansa monissa kappaleissaan. Tämäkin voi olla aivan puhdasta sattumaa. Tapausta voisi verrata vaikkapa Aki Sirkesalon kuolemaan: hänen viimeiseksi jääneen kappaleensa sanat kuvaavat uskomattoman hyvin hänen omaa kohtaloaan Aasian katastrofissa. Ja Sirkesalon kuolemaan aivan varmasti EI liity mitään salaliittoja.

EDIT: En ole ikinä mikään Tupacin fani ollut, vaikka löytyy mieheltä mielestäni hyvääkin tuotantoa. Pidän selkeästi enemmän UG-meiningistä, kun taas Tupac edustaa jonkinlaista takavuosien mainstream-linjaa.
 
Vastaus: Tupac

Jostain syystä näitä kuoleman tapauksia on jo liikaa. Elviksen väitetään/väitettiin elävän jossain hörhöjen piireissä. Samoin Jim Morrisonin. Kurt Cobainin ei käsittääkseni väitetty eikä John Lennonin, mutta Tupacin väitettiin. Kaiken maailman kuvia joissa hänellä on jalassa lenkkarit jotka tulivat markkinoille vasta kuoleman jälkeen. Lähes kuka tahansa osaa manipuloida kuvan jossa Elvis on avaruusaluksen vierellä, muttei se tarkoita että hän olisi tulevaisuudessa.

Tupac on kuollut ja kuopattu. Olen kuullut ja lukenut kaiken maailman teorioita siitä, että mies eläisi, mutta luulen että niihin uskovat vain fanaattisimmat fanit, kuten Morrisonin ja Elviksenkin tapauksissa. Ehkä vähän höyrähtäneet ihmiset. Kun lukee sivustoja joilla perustellaan "hyvin" se että 2Pac elää niin helposti sitä uskoo, mutta totuutena pidän sitä, että mies on kuollut ja kuopattu.


Notorious BIG elää!!
 
Vastaus: Tupac

ShereKhan sanoi:
tämä aihe on todella vanha (elänyt jo lähes miehen kuolemasta eli yhdeksän vuotta)

Enpäs lukiessa tajunnut tuota, sivut todella ovat hyvin vanhat ja viimeinen päivitys on vuodelta -99
Unholaan ovat jäänet nuo sivut tekijältä ainakin.


ShereKhan sanoi:
Teoriat ovat hauskoja, mutta itse en tähän usko, mutta paheksi en panisi jos joku uskoni vääräksi todistaisi.

Täysin sama.
 
Vastaus: Tupac

Uskon Elviksen elävän. Myöskään Hitler ei kuollut, kuten yleisesti luullaan. Olenkin höyrähtänyt. On kuitenkin hyvin pienestä kiinni, kun ihmiset alkavat uskoa johonkin valheeseen. Varsinkin kun näissä tapauksissa kyseessä ovat vuosikymmeniä vanhat jutut. Artistin taloudellisuus on turvattu pitkiksi ajoiksi eteenpäin, esimerkkinä Tupac, jolta tuntuu edelleen joka vuosi tulevan uusi levy.
 
Vastaus: Tupac

tota 7teoriaa en oo ymmärtäny, että minkä takia kaikkialta tulee esiin 7, vai onko joku vaan etsimällä etsinyt ja ottanut joka kohdasta 7?
 
Vastaus: Tupac

csi sanoi:
tota 7teoriaa en oo ymmärtäny, että minkä takia kaikkialta tulee esiin 7, vai onko joku vaan etsimällä etsinyt ja ottanut joka kohdasta 7?

Onhan se toisaalta aika erikoista, että tuo 7 änkeää esiin joka kolosta. Mutta mietitäänpä asiaa siltä kantilta, kuinka paljon ihmisiin liittyy kaiken maailman numeroita. Syntymäaika, osoite, ikä, auton rekisterinnumero, ym. Jos nämä kaikki käydään läpi ja nimenomaan etsimällä etsitään lukuja joissa on 7 tai ovat sillä jaollisia tai joiden summa on 7, niin tottahan sellaisia löytyy väkisinkin vino pino.
 
Ylös Bottom