Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

UFC 2007

nothing

Active Member
http://www.gamespot.com/news/6174411.html

[10:18] Finally they introduce current light-heavyweight champion, Quentin "Rampage" Jackson, to show off UFC.

[10:20] Jackson asks how the crowd is doing tonight, then realizes it's morning and apologizes. He also says he's a big gaming freak and then asks the THQ execs to hook him up with the games they showed in an intimidating manner.

[10:22] They show a clip of Rampage versus the Ice Man in a back-and-forth brawl, and Jackson howls as it ends. The clip appeared prerendered. Jackson takes exception to how much offense Chuck "Ice Man" Liddell got in during the clip.

[10:22] Jackson says goodbye to the crowd and the show is over.

Videota

Aivan törkeän hienon näköistä animaatiota (olettaen siis, että kyseessä pelikuvaa [jota vaikea uskoa kun on noin komean näköistä]).

Toivottavasti onnistuvat tämän kanssa paremmin kuin Gamecube tai Xbox versioiden kanssa, jotka olivat aivan kauheaa huttua.
 
Vastaus: Ufc 2007 [hype]

Kyllähän tämä peli menee hankintaan ehdottomasti. Ykkösosa oli yksi Dreamcastin parhaita kaksinpelejä mielestäni, joten odotan tältä peliltä paljon mukavia tunteja kaverien kanssa. Video näytti kyllä hyvältä, mutta tietyt kamerakulmat saivat minut vähän epäilemään että oliko kyseessä itse pelikuvaa vai jonkinlainen "introvideo". Toisaalta FighNight näytti 360 niin hyvältä, että en epäile yhtään etteikö tuollaista grafiikkaa saataisi puristettua boxista irti.
 
Vastaus: Ufc 2007 [hype]

Aivan mahtavan näkönen peli! millohan lienee julkaistavan! Käyn heti hakee. Ainaki ite suuri UFC fani :)
 
Vastaus: Ufc 2007 [hype]

Oli kyllä nättiä jälkee. Yleensä en ole tappelupeleistä perustanut, mutta uusimman fight nightin (oliko nyt kolmonen) demo ainakin tuntui ihan pelattavalta. Jos pelistä tulee noin heinon näköinen, tulen sen kyllä varmasti hankkimaan.
 
Vastaus: Ufc 2007 [hype]

joo kyllähän tää näyttää uskomattoman hyvältä vaikkei mitään Gameplay grafiikkaa ollutkaan. aikaisemmat osat on ollu ihme räpellyksiä eli toisin sanoen ihan paskoja. tästä odotan paljon.jos tästä tehdään joku 12v+ mätkintä peli (=ei verta) niin jää ostamatta. tuskinpa noin käy kun aikaismmissaki on ollut veri mukana. K18 peli ja kunnon mättöä!:cool::D
 
Vastaus: Ufc 2007 [hype]

MMA -fanina toivoisin peliin toimivaa mattovääntöä, eikä pelkkää tylsää näpytys tyyppistä systeemiä mikä tuntuu löytyvän jokaisesta tämän tyypin pelistä. Rosteristakin tulee puuttumaan paljon kovia nimiä, jotka eivät ole tällä hetkellä UFC:n palkkalistoilla. PRIDE never dies!
 
Vastaus: Ufc 2007 [hype]

Taitaa jäädä monelta palstalaiselta ostamatta, vaikuttaa K18-peliltä.
Mutta joo, hienon näköinen ja kuuluu kategoriaan must have.
 
Vastaus: Ufc 2007 [hype]

Taitaa jäädä monelta palstalaiselta ostamatta, vaikuttaa K18-peliltä.
Mutta joo, hienon näköinen ja kuuluu kategoriaan must have.
Aika harvassa taitaa olla pelaajat, jotka ikärajoista välittävät. Itseäni ei ainakaan kiinnostanut alaikäisenä yhtään, oliko pelissä/leffassa ikärajamerkintä ja jos jotain ei saanut ostettua piti pistää vanhemmat asialle. Tosin joidenkin muiden vanhemmat saattavat olla tässä hieman tarkempia.
 
Vastaus: Ufc 2007 [hype]

Huh. Heti ku eka pätkä pyörähti niin repesin nauramaan. Ei voi ku ihmetellä jos todellakin on noin tyylikkään näköistä touhua. Suurena rauhaarakastavana ja tappelioita halveksuvana ihmisenä kuitenkin odottelen peliä sillä Fight night oli loistava ja nämä UFC pelit ovat olleet ennen varsin kuraa, mutta tämä saattaa tehdä suurenkin poikkeuksen.
Mielenkiinnolla jään odottelemaan...
 
Ylös Bottom