Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

UFC Undisputed 2010 - turnausilmoittautumiset

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Darthmake
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Status
Uusia vastauksia ei voi lisätä.

Darthmake

KonsoliFIN Turnausisäntä<br>Jäsen / [WF]
KonsoliFIN järjestää turnauksen UFC Undisputed 2010:ssa. Ilmoittautumiset tähän ketjuun seuraavan mallin mukaan, ilmoittaen sekä KFIN- että gamertag-tunnukset:
Ilmoittautuminen alkaa heti ja loppuu 22.7 klo 20.00

KFIN: MalliPelaaja
gamertag: Malli_Pelaaja

Lisäksi vaaditaan kirjautuminen itse turnaukseen alla olevasta linkistä. Sieltä löytyy "Osallistu turnaukseen " kohta, jonka jälkeen olette vasta mukana turnauksessa. Ilmottautuminen pitää siis löytyä tästä ketjusta + KFIN -tunnus turnauskaaviosta.

Turnauskaavio


Aikataulu

1.Kierros 23 - 30.7
2.Kierros 30.7 - 6.8
Semi-finaalit 6-13.8
Finaali/pronssi-ottelu 13-27.8

Säännöt

Servusäädöt:
Match Rounds : 3 Rounds
Weight Division : Open
Fighter Privileges: UCF only
DLC Fighter:Off
Private Session : on

Säännöt:
Pelit pelataan paras 3:sta menetelmällä ja finaali paras 5:stä
Turnaus pelataan single elimination tyylisenä. Eli voittaja jatkaa ja hävinnyt putoaa.
Yksi viikko aikaa sopia ja pelata ottelu, ja jos joku jättää vastaamatta aktiivisemman pelaajan pyyntöihin eikä peliä saada pelattua määrättyyn aikaan mennessä, aktiivisempi osapuoli siirtyy suoraan seuraavalle kierrokselle. Ottelutaulukossa ylempi valitsee painoluokan ja alempi valitsee ensimmäisenä ottelijan.

Matsien sopiminen:
Pelit sovitaan vierailijaviestein. Ei siis pelin ketjussa tai yksityisviestein. Näin ylläpidolla on mahdollisuus seurata matsien sopimisista ja puuttua niihin tarvittaessa.
Hosti valitaan sen perusteella kummalla on parempi yhteys. Jos yhteyksissä ongelmia, vaihdetaan hosti ja koitetaan uudelleen.

Muuta
KonsoliFIN kannattaa rehtiä pelaamista. Kaikenlainen huijaaminen tai huijaamiseksi tulkittava käyttäytyminen sekä yhteyden manipuloinnin yrittäminen on kielletty. Pelit pitää pelata herrasmiesasenteella. Huijaaminen johtaa välittömään diskaukseen ja osanotto-oikeuden menettämiseen tulevissa KonsoliFINin järjestämissä turnauksissa.

Kaikki riitatilanteet ratkaisee turnauksen ylläpito. Kehoitamme välittömään yhteydenottoon, sillä viikon takaisia protesteja ei käsitellä. KonsoliFIN varaa oikeuden sääntömuutoksiin.

Turnausisäntänä toimii:
Darthmake

Turnaus keskustelu tänne
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Status
Uusia vastauksia ei voi lisätä.
Ylös Bottom