Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

UFC Undisputed 3 [PS3/X360]

LauriH

New Member
Puolentoista vuoden tauon jälkeen ilmestyy taas uusi UFC-peli, julkaisun pitäisi tapahtua tammikuussa 2012. Pikkuhiljaa alkaa tietoja tulemaan pelistä, tässä tähän mennessä mainittuja isompia uudistuksia:

- Uusi lukotussysteemi, matossa myös autoblock poistettu, lisäksi lukotusyritykset voi transitioiden tapaan blockata.
- Pride-mode, jossa ottelut käydään häkin sijasta kehässä, stompit ja polvet matossa sallittu jne.
- Kaksi uutta painoluokkaa: Featherweight (145lbs) ja Bantamweight (135lbs)

Lisäksi luvassa ovat tietysti päivitetyt rosterit (yli 150 ottelijaa) ja toivottavasti myös alusta asti toimivat nettipeliominaisuudet.
Seuraavaksi olisi mielenkiintoista kuulla Career moden uudistuksista, joita toivottavasti on myös paljon. Edellisessä pelissä tuohon ei oltu hirveästi panostettu, vaikka vähän yritystä jo olikin aiempaan verrattuna. Erityisesti toivoisin parannusta CAFien taitoihin, kun 2010:ssä jokainen perussnägäriheijarikin piti opetella erikseen. Perusiskujen ja mattotekniikoiden pitäisi olla mielestäni jokaisella ottelijalla hallussa, näitä taitoja sitten voisi parannella noilla campeilla ja lisäksi opetella erikoisempia tekniikoita. Tuo nyt oli se ärsyttävin asia aiemmassa career modessa, lisäksi kaikenlaisia pikku juttuja kuten bannereiden kunnollinen muokkaaminen, sponsoripaitojen muokkaaminen jne. olisi kiva lisä. Treenaamiseenkin voisi keksiä jotain muutakin kuin samaa vanhaa sparria ja fyysisten ominaisuuksien kehittämistä. Kaipa tässä kohta alkaa tuostakin puolesta infoa tippumaan.
Career moden ulkopuolella ottelijoiden tekemiseen voisi antaa myös vapaat kädet ja mahdollisuuden tehdä juuri sellaisia ottelijoita kuin haluaa.

Toivottavasti tästä pelistä tulee viimein sellainen loistava MMA-peli, kaksi aikaisempaa ovat olleet jo ihan hyviä yrityksiä, mutta jotain on jäänyt puuttumaan. UFC:n ostettua Strikeforcen EA MMA:n varaan ei oikein voi mitään toiveita pistää.

UFC Undisputed 3 Debut Trailer
E3 2011: UFC Undisputed 3 Exclusive Hands-On Preview
UFC Undisputed 3 Inside Q&A #1
UFC Undisputed community
 
Vastaus: UFC Undisputed 3 [PS3 Hype]

Hyvä että Submissionit on korjattu, edellisessä pelissä ne olivat täysin rikki. Olen pelannut kymmeniä tunteja ja vääntänyt tikkua mutta yhtään vastustajaa en oo onnistunu voittamaan submissionilla. Tuntuu että tatin vääntelyllä ei ole mitään merkitystä. Uudistuksia toivoisin äänipuolelle, niin että Bruce Buffer on energisemmän kuuloinen varsinkin main event matseja esitellessään. Myös tappelijoiden recordin sanominen alussa lisäisi tunnelmaa. (He holds a proffesional record of eight wins two losses and one draw, esimerkiksi) Tällä hetkellä ottelijoiden esittelyt on tehty hätäisesti, enemmän tunnetta ja viimeksi mainittu pikkujuttu kun tulisi lisää niin äänipuoli olisi kunnossa. Toivottavasti pelattavuus on muutenkin paljon soljuvampaa, esim matsi ei keskeydy kuin salamaniskusta heti ku tyrmää toisen, vaan voi mennä vielä "lopettaan" vastustajan maahan jolloin tuomari syöksyy väliin. Alkaa vaan tympiä kun aina tyrmäysiskun tullessa oma tappelija nostaa kädet pystyyn voiton merkiksi ja kävelee heti automaattisesti pois. Myös jos saa vastustajan rocked tilaan, niin kimppuun käyminen pitäisi olla helpompaa. Maassa makaavan päälle meneminen ja hakkaaminen kunnes keskeytys tulee, on todella jäykän näköistä, animaatiota pitäisi parantaa. Ei auta kuin toivoa että aika on käytetty viisaasti myös pienien mutta pelillisesti merkittävien asioiden viilaamiseen.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: UFC Undisputed 3 [PS3 Hype]

Taitaa mennä ostoslistalle. Itsellä oli UFC Undisputed 2009 ja oli kertakaikkiaan hyvää mättöä. Väänsin yli 500 matsia onlinessa! Ens vuonna ei taida tulla uutta Fight Nighttia, joten tää vois olla hyvä korvike. Jotenkin nää tappelupelit iskee kunnolla! :D

(Arvostelut luen tietenkin ensin, ennen kuin marssin kauppaan)
 
Vastaus: UFC Undisputed 3 [PS3 Hype]

CPU:n huijaus pois niinku EA:n lätkästäkin. Ihan ok pelejä mutta jollaintavalla saatanan paskoja.
 
Vastaus: UFC Undisputed 3 [PS3 Hype]

2010 tuli ostettua ennakkoon ja oli karvas pettymys. Meni pitä tovi että tuli jonkin sortin päivitystä peliin.
Subit ja tietokoneen huijaus ovat kyllä anteeksi antamattomia virheitä. Alussa myös oli mahdotonta saada online matsia aikaiseksi, ei puoli valmista peliä enään kiitos. Ostanen tämän ale laarista tuonnempana.
 
Vastaus: UFC Undisputed 3 [PS3 Hype]

molemmat hommattuna ja 2010 tosi kova pettymys. Kuitenkin varmaan haen heti julkkarissa :D
 
Vastaus: UFC Undisputed 3 [PS3 Hype]

Täältä löytyy Q & A videoita 6 kpl:tta ja muutenkin videoita peliin liittyen UFC Undisputed kanava Q&A

Itse olen kaikki Q&A videot katsonu ja muun muassa vastattu kysymykseen joka yksi tärkeimmistä itselle eli tyrmäysten jälkeinen toiminta. Pelissä on nyt uutena ominaisuutena "Finish the Fight" mahdolliusuus eli tyrmättyäsi jo vastustajan voit vielä käydä tämän päälle lyödä kunnes tuomari repii sinut pois. Eli ei enää typeriä "KO isku, kädet ilmaan ja pois" animaatiota mikä tapahtuu joka kerta UFC 2010:ssä kun tyrmäät jonkun. Muutenkin ovat kuulemma parantaneet tyrmäysanimaatioita jne. hyvälle vaikuttaa jos pitää paikkansa.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: UFC Undisputed 3 [PS3 Hype]

UFC Undisputedin sivuilla näyttäs olevan julkaisupäivä 14 february 2012.

Tässä pari videota pelistä:

[video=youtube;y67NBn3SbPo]http://www.youtube.com/watch?v=y67NBn3SbPo[/video]

[video=youtube;vD1GkSoBIlY]http://www.youtube.com/watch?v=vD1GkSoBIlY[/video]
 
Vastaus: UFC Undisputed 3 [PS3 Hype]

Eikös huomenna pitäs demon pamahtaa liveen? Ite odotan ainakin toooodella paljon!
 
Vastaus: UFC Undisputed 3 [PS3 Hype]

Eikös huomenna pitäs demon pamahtaa liveen? Ite odotan ainakin toooodella paljon!

Kyllä näin olin lukevani sivuilta, voi mennä keskiviikkoonkin ku store päivittyy jotenkin hitaasti meille. :)
 
Vastaus: UFC Undisputed 3 [PS3 Hype]

Kyllä näin olin lukevani sivuilta, voi mennä keskiviikkoonkin ku store päivittyy jotenkin hitaasti meille. :)

Aivan totta, no jos illalla pääsis jo treenaileen. Hakannut tota alpha testiä nyt noin 30 matsia verkossa kun ei oo enempää oikeen kerennyt ja yhteys ogenmien takia. Saldo noin 25 hävittyä ja 3 voittoo
Turhauttavaa kun ei oo mennyt kaaliin toi uus lukotus järjestelmä ainakun kaveri alkaa vääntään lukkoo niin hävinny, en vaan osaa puolustaa?? No demossa sit myllyttään ai:tä
 
Vastaus: UFC Undisputed 3 [PS3 Hype]

Tullut demoa testailtua kaveria vastaan ja kyllä vähän konettakin, mutta kyllä tää kavereiden kanssa on hauskempaa. :)
Hyvä uudistus on tuo pride mode. Tulee vähän eri taktiikalla vedettyä ja kavereiden kanssa pelatessa tulee vaihtelua. Kyllä tää tulee ostettua varmaan
heti julkkarina kun ahvenanmaalta saa halvalla.

Eniten toivon uudistuksia career modeen, josta olenkin katsellut videoita ja huomannut että siellä on menty eteenpäin.
Taitojen kehittämisessä on edelleen fyysinen kunto, erikoistaitojen oppiminen ja sitten nämä ''perustaidot''.
Fyysisen kunnon kehittämisessä käytetään jonkinlaisia mininpelejä, esim. nostellaan semmosta isoa rengasta ja toisena hakataan nyrkkeilysäkkiä.
Sparraus vissiin pysyy samana ja erikoistaitojen oppiminen tapahtuu credin avulla.
Nyt voi myös voittaa wfassa ja pridessä vyön itselleen. Ja vielä hyvänä uudistuksena on että voit aloittaa muillakin kuin oma tekemällä hahmollasi careerin, mutta näiden ''valmiiden'' ottelijoiden statsit nollaantuvat joka on ihan loogista.

Tossa vielä video mistä sain kaiken tiedon: [video=youtube_share;8UxkYWmLdps]http://youtu.be/8UxkYWmLdps[/video]
 
Vastaus: UFC Undisputed 3 [PS3 Hype]

Ehkä ärsyttävin pelaajatyyppi ikinä tuossa videossa... Kunnon spämmääjä.. Tuli tänään ennakkotilattua..Boksin puolelle kylläkin
 
Vastaus: UFC Undisputed 3 [PS3 Hype]

Jaaha, tässä mietitään ostaakko vai eikö...? Demo oli jees, tosin ei siitä paljoo mitään irti saanut. Oon pelannu tota 2010 peliä, eikä se paljoo eronnut siitä demon perusteella. Sanokaa mitä hyviä uudistuksia tähän uuteen tulee, jos tiedätte? Ahvenanmaalta tilattuna maksaisi normi versio 40,40e ja limited edition 43,44e "Limited Editionissa on mukana UFC Contenders Fighter Pack, jossa legendaariset taistelijat Nick Diaz, Jason “Mayhem” Miller, Phil Davis ja Brian Stann." Enpä nyt ainakaan 3 euroa enempää viittis maksaa tollasen lisän takia. :D
 
Vastaus: UFC Undisputed 3 [PS3 Hype]

Kovana UFC-fanina aiemmat osat ovat kovasti kutitelleet, mutta jostain syystä ei ole tullut vielä hankittua, vaikka mm. fight nightia tuli hakattua paljonkin ps2:lla aikanaan. Tässä on ulottuvuutta ja monipuolisuutta ihan eri sfääreissä. Pelkkää liikelistaa selaimella tuli sellainen ähky, että alta pois. Ehkä siinä on osasyy sille, miksi en ole vielä "uskaltautunut" hankkimaan mitään tappelupeliä PS3:lle. Lukuisten näppäinkomentojen ja kombojen ulkoa opetteleminen on jotenkin karkeaa nieltävää. Toisaalta näppäinkomentojen perusperiaate vaikutti melko loogiselta ja eri positioissa painettu näppäin teki yleensä, mitä ajattelinkin sen tekevän. Ja varsinaisia kombojahan tässä ei sinällään ole, mutta paljon erilaisia yhdistelmiä vaativimpien liikkeiden suorittamiseksi. Jotkut Virtua Fighterin kombot on asia erikseen ja niihin menee hermot millä tahansa muistihirviöllä..

Uramoodia on kehuttu ja lisäksi löytyy Pride sekä muita pieniä uudistuksia. Tällä kertaa on varmaan mahdoton enää väistää tätä. Harmi, että sohvalle ei ole säännöllistä kaveria, koska siten nämä tappelupelit ovat aina parhaimmillaan.
 
Vastaus: UFC Undisputed 3 [PS3 Hype]

Noni, uusi UFC tuli perille ja sit kokeilee :)
 
Vastaus: UFC Undisputed 3 [PS3 Hype]

Limited edition tilattu VPD:stä. Innolla odotan että pääsee Pride-muotoa hakkaamaan. Varmasti on tahkottavaa moniksi tunneiksi. Ihan hyviä arvosteluita on saanut ja demosta tykkäsin.

Jos haluat peliin Alistair Overeemin hahmon niin Facebookiin vaan ja tykkäämään UFC Undisputed (THQ) - sivustoa ja sieltä Get Your Alistair Overeem Code - linkkiä seuraamalla pääset sivulle josta saat PSN koodin.
 
Vastaus: UFC Undisputed 3 [PS3 Hype]

Jos haluat peliin Alistair Overeemin hahmon niin Facebookiin vaan ja tykkäämään UFC Undisputed (THQ) - sivustoa ja sieltä Get Your Alistair Overeem Code - linkkiä seuraamalla pääset sivulle josta saat PSN koodin.

Kiitti vinkistä! Peliä on tullu jo hakattua jonkin verran ja hyvältä tuntuu, pride-muoto on kans kova :)
 
Vastaus: UFC Undisputed 3 [PS3 Hype]

Kiitti vinkistä! Peliä on tullu jo hakattua jonkin verran ja hyvältä tuntuu, pride-muoto on kans kova :)

Harmi kun joutuu odottelemaan omaansa viel. Polte on kova. Hieman off topic mutta Pride-tapahtumissa oli kyllä jotain "maagista" verrattuna UFC:hen. Vanhoja Pride:jä onneksi saa suht halvalla netistä. Varmaan lisenssijuttuja mutta olisi ollut upeaa jos Undisputed 3:sen Pride-moodissa olisi ollut vielä Fedor ja Sakuraba. Sakuraban otteet 2000-luvun alussa oli aivan upeeta katsottavaa. Suosittelen tsekkaamista!
 
Ylös Bottom