Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

UMD kotelot ?

Mika73

Well-Known Member
Jotain hyvää koteloa UMD levyille kaipailisin..

Näkynyt on vain yksittäiskoteloita..
 
Vastaus: UMD kotelot ?

Mitä tarkoitat tuolla "näkynyt vain yksittäiskoteloita"?

Itsekin kaipaisin pelikoteloita.
 
Vastaus: UMD kotelot ?

Yksittäisille UMD levyille tarkoitettuja koteloita on näkynyt useammissa eri paikoissa, mutta matkakoteloa, johon mahtuisi esim 5-6 levyä en ole löytänyt.
 
Testailin tuossa UMD-levyjen sopivuutta CD-koteloon ja ei niitä sinne kyllä neljää mahdu, elleivät ole jotenkin limittäin.

Anyway, tilailin noita em. lootia pari kappaletta jostain britti-liikkeestä ja hinnaksi tuli toimituksineen n. 15 puntaa (22). Ilmoittelen kokemuksista ja saatanpa suositella kauppaakin, jos kotelot joskus käsiini saan. :)
 
Vastaus: UMD kotelot ?

Sainpa pikku kinastelun jälkeen sen toisenkin kotelon, jonka unohtivat ensin lähettää, mutta josta maksu kyllä kelpasi. Eli ihan varauksetta en psppalace.co.uk -putiikkia suosittele.

Kuten arvelin, eiväthän ne neljä UMD-levyä CD-kotelon sisälle mahdu, joten tuo NYKO:n loota on noin 6-7 milliä leveämpi ja korkeampi. Paksuus vastaa CD-koteloa.
Muuten tuo on kohtuullisen tukevaa tekoa ja on kestänyt pari pudotustakin. Levyt pysyvät paikoillaan keskiöihin kiinnittyvien magneettien avulla.

Varsin näppärä, mutta kohtuullisen hintava.
 
Vastaus: UMD kotelot ?

Vielä kun löytäisi sen älyn jättiläisen joka jätti UMD-levyistä suoja-luukun pois. Levyhän näyttää MD-levyltä jossa on suojana vain eri muotoinen muovikotelo, mutta luukku/läppä joka suojaa muovikotelon sisällä olevaa MD-levyä puuttuu UMD-levystä?!? Mikähän järki tässä on kun kannettavat laitteet on usein laukun pohjalla / nuorison käytössä / jonkun jonka kärsivällisyys levyjen käsittelyssä on tunnettu ;).

MD levyt pystyi heittelemään vaikka repun pohjalle ilman ongelmia, UMD levyä joutuu taas käsittelemään melkein kuin CD/DVD-levyä.
 
Ylös Bottom