Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Uusi TV ja "retrokoneet"

Airback

Member
Nyt pitäisi siirtyä pikkuhiljaa taulu telkkareiden ihmeelliseen mailmaan. Tiedän kyllä "perusasiat" taulu tv:sta, tiedän myös mitä ominaisuuksia tarvitsen että voin moisen istuttaa laitteistooni. Ainoa mikä mietityttää on että entä ne hyvät, vanhat koneet? Voinko kytkeä uuteen taulu tv:een NES, SNES, Megadriven, N64, PSX, Amiga 500 koneet? Meneekö kuvalaatu sietämättömäksi? Tai tuleeko jotain muita ongelmia?

Jos jollain on kokemusta, niin kertokaa ihmeessä.

Kiitokset etukäteen vastanneille :)
 
Vastaus: Uusi TV ja "retrokoneet"

Ite kävin hakemassa matkatelkkarin makkariin että sillä kärsii pelata retroja. :D Kyllähän kuvaa saa näkyviin tuolla taulutelkkarillakin mutta en sitten tiedä miten antennijohdon kautta saa näkyviin jos tv ei ymmärrä analogista lähetystä? Omassa sonyn littanassa pitää laittaa ana... tv päälle että saa antenni johdolla näkyviin. Kuvaa kyllä ennemmin katsoo tommosesta pikkutelkkarista. Vähän liian terävä tommonen uus telkkari noille vanhoille koneille. Paitsi jos on SVHS vai RBG kaapelilla kytkentä niin sit on ihan hyvän näköistä.
 
Vastaus: Uusi TV ja "retrokoneet"

Juu siis tottakai kaikki laitteet kytketään vähintään scart-liittimellä TV:seen. Eikä oikein matkatelkalla huvittaisi pelata kun tähän asti on pelailliut väh. 28" lajaakuva putkella :D
Mutta kokemuksia taulu TV:stä ja retrokoneista otetetaan vastaan.
 
Vastaus: Uusi TV ja "retrokoneet"

Melkein sun tarvii itte testata niin näet. Laatu on jonkin verran huonompaa vrt. kuvaputkeen.
 
Vastaus: Uusi TV ja "retrokoneet"

No itse en tykännyt oikein edes edeltävällä laajaputki töllöllä pelata noita ihan vanhimpia koneita... kyllä jotkut nes pelitkin näytti tosi kuppasilta isolla ruudulla :p mutta se on ihan miten oma silmä tykkää.
 
Vastaus: Uusi TV ja "retrokoneet"

Joo, ongelmat on ihan tuttu juttu. Oon kerran kytkenyt PSX konsolin taulutelkkuun, ja on tullut ongelmia sen kanssa. Esimerkiksi
ruutu mustuu hetkeksi ja musiikki kuulostaa kuoppaiselta. Joten pitäydyn vanhassa panasonicissa!
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Ylös Bottom