Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

uusimmat peli/varusteet hankintasi?

Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Kennedy
muutin omaan kämppään ja 4kk meni, että pääsis tulo/meno hommassa posiitiivisella puolelle. ATK tuoli ainoa kaluste minkä kotoa mukaan otin.

Onnea uuteen kotiin!!

Tuollaisissa tilanteissa täytyy ajatella positiivisesti: nyt sinulla on aikaa pelata kaikkia niitä ihania hankkimiasi DC-pelejä, kun ei ole varaa ostaa uusia. :) Enjoy!
 
Postista kolahti juuri Phantasy Star Online. Maanantaina tulee PSO ver.2 ja jossakin vaiheessa ensi viikolla Sega Smash Pack vol.1
 
Ough. Iski DC-kuume. Nenän edestä vietiin törkeästi loistava paketti Huudossa. Nyt olen Keltaisesta Pörssistä etsimässä ja löysinkin yhden.

Kiinnostaisi tietää mistä saisin Samba de Amigon (onko JAP-versio vaikea ymmärtää?) ja marakassit. Onko ne 3rd Party marakassit hyvät? Ebay ei innosta.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan NapaKettu
Kiinnostaisi tietää mistä saisin Samba de Amigon (onko JAP-versio vaikea ymmärtää?) ja marakassit. Onko ne 3rd Party marakassit hyvät? Ebay ei innosta.

Sambaa saa eBaysta ja ulkomaisilta kauppiailta, ei taida Suomesta löytyä. Minä tilasin itselleni ja Esalle ver. 2000:et viime viikolla, hinnaksi tuli reilu 50e/peli. Perus-Samba on halvempi, varmaan 20-25e postikuluineen. Kummassakaan ei ole ongelmia kielen kanssa.
 
Viimeisin hankintani on PAL- versio Shenmue kakkosesta. Olen todella tyytyväinen, kun sain ton vihdoin hommattua. Peli on vieläpä aivan uudenveroisessa kunnossa pahvikoteloineen päivineen.
 
Marakassit

Onko kenelläkään näitä sinisiä 3rd party marakasseja?

28e62780.gif


Toinen vaihtoehto ovat ne saman 3rd valmistajan punaiset. Siniset ovat vaan halvemmat. Mietin vaan, että onko ne huonommat...
 
Tulipa pitkästä aikaa hankittua pari DC-peliä, eli Wetrix+ ja Fur Fighters eBaysta. Molemmat PAL ja käytettyjä.
 
Pari kappaletta uusia tanssimattoja tuli hankittua. Vihdoin pääsee Feet of Furyn kimppuun oikein kunnolla! :)
 
RE3: Nemesis PAL (uusi). Nyt vaan odotellaan ja jännitetään onko se saksan versio vai 'kunnon' versio :)
 
Muutamia japsipelejä, esim.
* Super Puzzle Fighter II X,
* Twinkle Star Sprites,
* Mars Matrix,
* Blue Submarine #6,
* Sengoku Turb,
* Plus Plumb,
* Hanagami Taisen Columns 2,
* Hundred Sword,
* Net de Tennis ja tietysti
* Yu Suzuki Gameworks vol. 1.

USA-peleistä mm. King of Fighters Dream Match, Demolition Racer: No Exit, Armada, Seventh Cross Evolution, The Ring (kokoelma täydentyy ...)
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Nem
Golem no Maigo

Onko tämä se The Last Golem? Jos on, millaisesta pelistä on kyse? Mitenkäs pelattavuus - voiko pelata ilman kielitaitoa? Kuuluuko ehdottomasti kokoelmaan ;) ?

-=Pacdam=-
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Pacdam
Onko tämä se The Last Golem? Jos on, millaisesta pelistä on kyse? Mitenkäs pelattavuus - voiko pelata ilman kielitaitoa? Kuuluuko ehdottomasti kokoelmaan ;) ?
Sama peli (tosin taitaa olla Lost Golem). Pelattavuudesta ei ole mitään tietoa, kun en ole ehtinyt ottamaan peliä edes muoveista.

Play-Asiassa möivät peliä halvalla, joten oli pakko laittaa mukaan tilaukseen.
 
Tälläiset tuli tilattua.

- Sonic Adventure uusi
- Sonic Adventure 2 uusi

Edit. ja PAL versioita molemmat
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Ylös Bottom