Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Uusinta versiot FF7,FF8,FF9 PS2:lle

Tuosta on ollut huhuja jo aikoja sitten, mutta Square ei ole kai vieläkään vahvistanut asiaa. Jokatapauksessa toivotaan, että ne tulisivat, ja lisäisivät vaikkapa jotain extraa mukaan.
 
Olis kyl parempi ku mahtava juttu toi uudelleenjulkaisu...Jäi sitä Aeriksen perää kaipaamaan kunnon polygonimässyillä, että ehkä on viel toivoa :D
 
Muistelen, että Square ois lupaillu ensimmäistä vasta 2005. En kyllä tajua mikä järki siinä on, sillä silloinhan ne jo näyttävät yhtä vanhentuneilta kuin nytkin. Jos Square odotteleekin PS3:sta? :)
 
Kunpa Square ei olisi koskaan vihjannut tekevänsä uusia versioita Pleikkarin Final Fantasy -peleistä. Hankin kyseiset FF:t seiskasta ysiin vasta äskettäin, kun totesin, ettei ehkä kannatakaan odottaa niiden ilmestyvän PS2:lle lähiaikoina. Puuhaisivat vain NES-käännösten parissa, jotta eurooppalaisetkin pelaajat saisivat ensimmäiset osat PSonelle.
 
Vastaus: Uusinta versiot FF7,FF8,FF9 PS2:lle

^
Kiitos siitä. Olisitte vain kuulkaa nähneet ilmeeni kun tämän otsikon luin.
Vähän aika sitten meikällä kävi nääs oikein kunnon munkki ja löysin nämä yhdestä Porin divarista tähän tyyliin:
VII - Alkuperäinen ei platina versio, levyt kuin uusia eikä kotelossakaan ole kuin hintalapun tarrajälkiä. N. 15 € Ohjekirja puuttui, mutta EN VÄLITÄ...! Sen verran helmi peli!
VIII - Platina versio, kaikella tapaa kuin uusi. Jumala siunaa köyhiä opiskelijoita, jotka joutuvat nämä myymään. Tämä oli n. 18 €
IX - Uskomatonta kyllä, vieläkin paremmassa kunnossa kuin tuo 8. Hinta oli 25 €, mutta mukaanhan se lähti siltä seisomalta.
Koko setti; n. 58 € ja kassiin kiitos!

Noista ainoastaan ysiä en ole vielä pelannut, vaan seiskaa ja kasia mennyt.
Menen sen ysin sitten kaikessa rauhassa ja annan sen nyt komeilla hyllyssä iloisena.
...Joten PIIIIIK-kaisen nyki takaraivossa kun tämän otsikon näin.
Joten SIINÄ MIELESSÄ hyvä ettei näitä vielä ole tulleet.
Itse taas kuulin että nämä olisivat PS3 storessa ladattavina.
 
Ylös Bottom