Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Viewtiful Joe

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Digwiid
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä

Digwiid

New Member
Olen yrittänyt nyt pari päivää voittaa pelin viimeisen vastustajan(iso ruskea rumilus). Joe:n tyttöystävä on myös samassa kentässä vangittuna. Mitä pitää tehdä että vastustajalta vähenee energia ?
 
Fire Leo?

Kun Leo lähtee juoksemaan alueen ympäri, hyppää tämän yli hidastus päällä ja käytä vaikka Redhot Kickiä väistääksesi järkäleet. Tämän jälkeen laita nopeutus päälle ja räiski kiviä kunnes Joe syttyy liekkeihin. Nyt Leon tulipallot eivät voi vahingoittaa sinua.

Seuraavaksi juokse Leon lähelle, hyppää ilmaan, jonka jälkeen suorita Redhot Kick. Laita zoom päälle kesken potkun, antaen näin iskuun rutkasti lisävahinkoa. Tämän jälkeen väistä Leon huitaisu, ja aloita Slow Red Hot One Hundred (Slow + Zoom + lyöntinappi pohjaan). Leon kilpi menee rikki. Väistä jälleen, jonka jälkeen lyö pomoa kunnes se alkaa pyöriä.

Väistä pyörivän Leon lyönti viisi kertaa, jonka jälkeen leijona menee pyörälle päästään. Slow Red Hot One Hundred, ja Leo hyppää takaisin laavaan. Aloita kierros alusta.

Muista, että jos Joe menettää kuumuutensa ennen Redhot Kickiä, keskity vain väistelemään tulipalloja ja odota uutta kivisatsia.

Kun Leolla on enää alle 1,5 energiamittaria jäljellä, se muuttuu valtavan nopeaksi. Sama strategia toimii siitä huolimatta.

Ja viimeistään tässä pisteessä peliä pitäisi ehdottomasti olla VFX Super Charger ja Ukemi hankittuna. Kolmannen tason Mach Speedikään ei tee hallaa.
 
Paras taktiikka on muuten sama kuin yllä selitetty. mutta kun spin attack on väistetty ja Leo on sekaisin (tähtiä pään ympärillä) niin käänny leosta poispäin ja heitä Voomerang. Sitten käänny ja lätki SlowZRHOH. Voomerangi iskeytyy sen aikana leoon ja antaa hirmuisesti vahinkoa.
 
Jees. tota miten noi punaset laatikot saa rikottua jotka on sillee syvyys suunnassa niin kaukana et niihin ei pysty lyömään?? oon varmaan tyhmä mut kaikista yrityksistä huolimma en oo niitä saana rikottua. zoomauksestakaan ei ole apua. pieni juttu tässä vaiheessa. (pelaan 3 kenttää) mut toi vaivaa.
 
Vastaus: Viewtiful Joe

Peli on jäi kesken ja nyt uudelleen alotettua tuli ongelma jota en vain tajua... episode 4 jälkeen kun tuon another joen voittaa. ni pako aluksesta päättyy mulla tohon ohjukseen mitä en saa lähteen mitenkään edestä pois... gamefaq:sista kattelin mutta laihoin tuloksin.. kertokaapa tyhmälle miten tosta pääsee...
 
Vastaus: Viewtiful Joe

Muistaakseni tuossa kohdassa piti tehdä jotain hidastuksen kanssa. Jos hidastettu uppercut ei edistä tilannetta, niin hyppää raketin päälle ja anna sitten moottoreille tehoa hidastuksella..
 
Vastaus: Viewtiful Joe

Kiitoksia avusta... Kaba kerkes jo avittaa tuolla irc puolella... Tosiaan slow autto ku vielä tajus lyödä sitä eka ohjusta :)
 
Ylös Bottom