Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Viimeksi katsomasi elokuva(t)

Aikapommi

Member
Ketjun ideana kertoa minkä tai mitkä elokuvat viimeksi katsoit. Ja ettei tule vain turhaa viestimäärää lisäävää spämmiketjua, niin muistetaanhan kertoa vähän mielipiteitä siittä elokuvasta ;) Ei ketään kiinnosta minkä katsoit viimeksi jos lyöt vaan nimen.

Viime päivinä katsottuja:

Kielletty Hedelmä http://www.imdb.com/title/tt1188998/

Dome Karukosken ohjaama elokuva, joka kertoo kahdesta lestadiolaisesta tytöstä, jotka lähtevät "kaupunkiin" kokeilemaan erilaista elämää. Ei ainakaan minua vakuuttanut, aika sekava ja loppukin huono. Sinänsä aika rohkea aihe, mutta kun lopussa kaikki pistetäänkin niin ettei mitään "mielipidettä leffalla" olekkaan...

**½

Jurassic Park III http://www.imdb.com/title/tt0163025/

Odotin jotain keskivertoa huonompaa, toinen osa kun jo oli omasta mielestäni roskaa ja kolmatta pidetään yleisesti huonoimpana. Mutta kolmas osa kyllä yllätti, ei nyt aivan ensimmäisen tasoa, mutta huomattavasti toista osaa mielenkiintoisempi! Toinen osa niin väkisin väännettyä. Mutta kyllä tässäkin heikkoutensa on. Mm. William H. Macy (Paul Kirby) ja Téa Leoni (Amanda Kirby) jättävät aika kylmäksi, ja miten helvetissä lapsi (en nyt enää tarkkaa ikää muista) selviää siellä 8 viikkoa kun heti osa muusta porukasta aseiden kanssa kuolee.

***

Predator 2 http://www.imdb.com/title/tt0100403/

Loppua venytettiin liikaa, muuten ihan hyvää viihdettä. Juoni tosin hajoaa heti alun jälkeen, mutta tää onkin toimintaleffa :D

***
 
Vastaus: Viimeksi katsomasi elokuva(t)

Paul http://www.imdb.com/title/tt1092026/

Odotin paljon, sain vähemmän. Simon Pegg/Nick Frost ovat Spacedin myötä nousseet omassa tutkassani hyviksi koomikoiksi, mutta tässä yhteiskirjoitelmassaan kummatkin onnistuvat pettämään odotukset. Hymysyin katsottavaa viihdettä, mutta aiempien meriittien perusteella leffan olisi pitänyt olla paljon, paljon, paljon parempi.

***/5

Heroes http://www.imdb.com/title/tt0813715/

Ei nyt elokuva, mutta menköösä tämän kerran kun vapaa-aikaa on tämän kanssa tullut tuhlattua mukavasti. Kolmoskauden puolivälissä ollaan menossa, ja täytyy sanoa että aika pakkopullaa on ollut katsella. Ensimmäinen kausi on kaiken suitsutuksensa ansainnut. Erinomaisesti koostettu supersankarisarja, joka hyödyntää sarjisuskollisuutta taidokkaasti kerronnassa (mm. rinnakkaisulottuvuudet) sekä ylläpitää mielenkiintoisen juonikuvion.

Valitettavasti jo ensimmäisellä tuotantokaudella meno astuu kuoppaan puolivälissä ja lopun lovelove-kliimaksit saivat voimaan pahoin, mutta kokonaisuudessaan kyse on kuitenkin uniikista entranssista sarjaformaattiin. Sen sijaan kakkos ja paraillaan meneillään oleva kolmoskausi on katsottu sivusilmällä ja pakkopullana. Juonet alkavat olemaan niin teennäisiä, jatkuva "vuoden päästä kohtaa taas täystuho"-skenaariot uuvuttamaan ja kaikkien hahmojen näennäinen kuolemattomuus vie viimeisenkin terän jännitteestä. Noh, onneksi ei tartte katsella enää kuin puoltoista kautta.

?/5

Tucker & Dale Vs. Evil http://www.imdb.com/title/tt1465522/

Tämä on itse asiassa kuukauden takaa, ja välissä on katsottu monta muutakin leffaa, mutta yksi niistä harvoista mieleen jääneistä. Aivan loistava homage mökkikauhuleffoille, jossa asetelma käännetään ylösalaisin. Takapajulan juntit ovatkin ystävällisiä ja rauhaa rakastavia kalastajia, joiden tekemiset näytetään nerokkaasti kauhukliseasetelmia hyväksi käyttäen perinteitä kunnioittaen. Juonellisesti ei mitenkään erikoinen, mutta tutuista asetelmista on saatu herkullisia tilanteita aikaiseksi. Loistavaa läppää kaikille B-luokan kauhuleffoista kiinnostuneille. Huom! Älä katso/lue minkäänlaista informaatiota/traileria elokuvasta ennen katsomista. Varsinkin traileri näyttää oikeastaan kaikki hauskat kohdat koko leffasta.

****/5
 
Vastaus: Viimeksi katsomasi elokuva(t)

Simpsons the Movie

Katsottava viritelmä jopa, vaikka mitään erikoisia tuntemuksia ei tullutkaan. Muutama hauska kohta ja vinoilua vähän joka suuntaan. Ennalta-arvattavaa settiä, parempaakin olisi ollut vara.

3/5

Enemy at the Gates

Draamaa ja sotaa. Ja pieni rakkaustarina. Pääsääntöisesti elokuva pyörii tarkka-ampujien ympärillä. Elokuvan vahvin osuus ehdottomasti lienee alku, jossa ankeat olot kuvataan todella vahvasti. Selviytyminen on veitsenterällä ja juoksu kohti vihollisen luotisadetta alkaa. Elokuvassa on osattu kuvata erilaiset tilanteet todella hyvin, esim. hetkelliset rauhoittumiset ja "kodin" rauha jyrinästä huolimatta. Hyvä sotaelokuva, vaikka lohduton onkin monella tapaa.

4/5
 
Vastaus: Viimeksi katsomasi elokuva(t)

Vares - Pahan suudelma http://www.imdb.com/title/tt1604231/

Aiemmin ei oikein ole ollut kiinnostusta näihin Vares -leffoihin, vaikka niitä on telkkaristakin tullut. Mutta kun ei muutakaan katsottavaa ollut ja tämän olin jostain hyllyyn saanut, niin tuli katsottua. Ja se kyllä yllätti. Ei mikään mestariteos, mutta sopivan yksinkertainen ja viihdyttävä. Tuskin tätä toista kertaa tulee ainakaan ihan heti katsottua, mutta ihan hyvää viihdettä.

***

Vares - Yksityisetsivä http://www.imdb.com/title/tt0372594/

Ja kun kerran tuo Pahan suudelma olikin ihan viihdyttävä, niin täytyihän muutkin osat katsoa. Yksityisetsivä on hyvin erilainen kuin Pahan suudelma, mikä johtuu tietenkin siittäkin että Vares on Juha Veijonen. Muutenkin paljon enemmän komedian puolelle menevä, eikä niinkään rikoksen ratkomiseen. Ihan kohtalaista viihdettä silti, kyllä katsoa jaksoi, mutta kyllä itse pidän enemmän Pahan suudelmasta.

**½

V2 - Jäätynyt enkeli http://www.imdb.com/title/tt0489325/

Ja täytyihän tämäkin osa katsoa. Heikoin näistä kolmesta. Ja Pääkkönen mukana edelleen :D Hahmot aika mitäänsanomattomia, vitsit kulutettuja, tämäkin enemmän komedian puolelle menevä.

**
 
Vastaus: Viimeksi katsomasi elokuva(t)

Eilen katsottiin alelaarista joskus poimittu Echelon - Salaliitto.
Kaikenlainen salaliitto ja valtionvaltojen harrastama kähmintä toimii aina elokuvien aiheina eikä tämäkään ole poikkeus. Juoni ei ole mitenkään erityisen mieleenpainuva, mutta riitti viihdyttämään reilun puolitoistatuntisen verran. Köyhän miehen Bourne.
3/5

EDIT:
Ja maanantaina vuorossa oli Paul Newmanin tähdittämä klassikko Lannistumaton Luke (Cool Hand Luke). Hieno elokuva, joka jokaisen täytyisi katsoa ainakin kerran elämässään.
5/5

EDIT:
Ja torstaina oli vuorossa Kunniattomat Paskiaiset (Inglourious Basterds). Tiedän, jälkijunassa tullaan tuuut tuuut :D Tuntui lähtevän käyntiin todella hitaasti ja sitten kun se viimein lähti, alkoikin loppu jo häämöttää. Ihan ok leffa, joskin mielestäni yliarvostettu eikä suinkaan Tarantinon parhaimpia.
3/5
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Viimeksi katsomasi elokuva(t)

Canalilta tuli katsottua The Crazies (linkki Canal+:n sivulle).

Minulla ei ollut mitään ennakko-odotuksia, mutta yllättävän hyvä pätkä. Suosittelen varsinkin 28 päivää / viikkoa myöhemmin -tyylisistä elokuvista pitäville. Onhan tässäkin epäloogisuuksia vaikka kuinka paljon, mutta ne nyt kuuluvat genreen. Ja minua ne eivät häirinneet. Viihdyttävä elokuva.
 
Vastaus: Viimeksi katsomasi elokuva(t)

Viikonlopun aikana on tullut kahmittua Mad Menin neljäs tuotantokausi kokonaisuudessaan.
Jos piti aiemmista kausista niin pitää luultavasti tästäkin. Tosin jäin kaipaamaan hieman enemmän mainostapauksia, nyt henkilöiden väliset kuviot olivat enempi pinnalla. Extroissa näyttäsi olevan ihan mielenkiintoista tavaraa, joten ne on katsottava vielä.
 
Vastaus: Viimeksi katsomasi elokuva(t)

Tuli vappuna kaivari piknikin jälkeen kateltuu muutama Indiana Jones leffa pitkästä aikaa :)
 
Vastaus: Viimeksi katsomasi elokuva(t)

Book of Eli. Hienosti tehty elokuva. Perus-hyvät näyttelijäsuoritukset ja elokuvaan on saatu tunnelma kohdilleen. Ja kerrankin jätetään asioita ja taustoja auki, eikä anneta kaikkea valmiiksipureskeltuna.

Arvosana 4,5 / 5.
 
Vastaus: Viimeksi katsomasi elokuva(t)

Tuli tänään katsottua 3 elokuvaa:

Machine gun preacher:

Pääosan esittäjä butler on yllättävän vakuuttava, toiminta toimivaa ja yleisestikkin ottaen näyttelijä suoritukset ovat ihan ok tasoa. Elokuva pureutuu aiheeseen johon emme halua puuttua koska se ei ole meitä lähellä, mutta sen se tekee tehokkaasti ja sydäntä riipaisevasti! perustuu tositapahtumiin

4

The Condemned:

Odotin elokuvan olevan susi huono, mutta elokuva yllätti positiivisesti. Pääosan esittäjä on toki aivan hirveän huono näyttelemään , sen kestää koska elokuvan toiminta on toimivaa ja muut näyttelijät paikkaavat pääosan esittäjän lahjattomuutta.

3

Rec 2

Odotukset kovat ykkösosan jälkeen mutta ikäväkseni jouduin pettymään, yllätyksetön, tylsä ja vanhaa kierrättävä.

1 ½
 
Vastaus: Viimeksi katsomasi elokuva(t)

mukavaa luettavaa täällä!
Itse viimeinen katsomani elokuva oli The Expendables 2 !!! aivan mahtava!!! Kuka muu kävi katsomassa kyseisen elokuvan?
 
Vastaus: Viimeksi katsomasi elokuva(t)

Hard Candy (2005)

3/5

Ihan kelpo trillerimeininkiä, välillä sai jopa ahdistavan tunteen mutta melkein kuten aina niin loppu oli nyt mitä oli. Valitettavasti sillä muuten elokuva oli tasapainoinen suoritus.
 
Vastaus: Viimeksi katsomasi elokuva(t)

The Amazing Spider Man


Todella tylsää kauraa verrattuna Maguiren leffoihin. Tyhmiä sloganeita jne. mut silti ihan katottava. 5/10





___________________________________
Hotelli Helsinki
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Viimeksi katsomasi elokuva(t)

La vita è bella (Life is beatiful) italialainen leffa, vähän vanha jo (-97) mutta aivan loistava leffa!

Tais saada jopa parhaan ulkomaisen leffan Oscarin joskus:)










_________________________________________
katon huoltokartoitus
 
Vastaus: Viimeksi katsomasi elokuva(t)

Tänään menossa katsomaan the last stand! odotukset ovat korkealla. Onko muut käyneet jo katsomassa?
 
Vastaus: Viimeksi katsomasi elokuva(t)

Pakko sanoa että oli kyllä harvinaisen kova yllätys tää leffa! Suosittelen kaikille lämpimästi,
 
Vastaus: Viimeksi katsomasi elokuva(t)

Ketjun ideana kertoa minkä tai mitkä elokuvat viimeksi katsoit. Ja ettei tule vain turhaa viestimäärää lisäävää spämmiketjua, niin muistetaanhan kertoa vähän mielipiteitä siittä elokuvasta Ei ketään kiinnosta minkä katsoit viimeksi jos lyöt vaan nimen.
 
Ylös Bottom