Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Virtual Consolen pelit

Vastaus: Virtual Consolen pelit

Mega man 9 ja 10 viimeisimmät hankinnat ja ai että kun on vaikeita pelejä!! myös majora's mask, kirby's fun pack ja pari-viis muuta klassikkoa on tullut ladattua.
 
Vastaus: Virtual Consolen pelit

Square jatkaa vanhojen klassikoidensa tuomista Virtual Consoleen. Tänä perjantaina tulee Euroopassa ladattavaksi SNES:n Chrono Trigger 900 pisteen hintaan.

Peliähän ei aikanaan julkaistu Euroopassa lainkaan. Siitä on tosin olemassa jo pari vuotta vanha DS-versio, jossa pelattavuutta on hieman sujuvoitettu alkuperäisestä. Konsolirajoitteisille VC-julkaisu on silti mainio tilaisuus testata kyllästymiseen asti ylistettyä JRPG:tä.
 
Vastaus: Virtual Consolen pelit

Metroidvania-tyylisistä peleistä kiinnostuneiden kannattaa katsastaa tänään julkaistu Super Adventure Island II, sillä kyseessä on aikaisempien suoraviivaisten tasoloikkaseikkailujen sijaan toimintaroolipelin ja tasoloikan yhdistelmä, samaan tapaan kuin esimerkiksi Wonder Boy in Monster World (MD) / The Dynastic Hero (Turbografx).

Tänään on tulossa jälleen samantyylistä tavaraa, sillä erinomaisen Dynastic Heron / Wonder Boy in Monster Worldin jatko-osa Monster World IV on iskeytymässä Virtuaalikonsoliin. Julkaisu on siitä merkittävä, että tämä on Segan ensimmäinen englanninkielinen julkaisu Monster World IV:stä koskaan, aiemmin peliä ei ole virallisesti julkaistu länsimaissa. Samalla tarjolle tulee arcade-versio sarjan aiemmasta osasta Wonder Boy in Monster Land, mutta tätä esiosaa en ole pelannut.

Nintendo Download: 10th May 2012 (Europe) - Nintendo Life
 
Vastaus: Virtual Consolen pelit

Onko kukaan pelannut Snesille aikoinaan ilmestynyttä Uncharted Waters: New Horizonia? Se kai on vielä Wiin virtual consolessa ladattavissa? En ole Wiin vc:ssä käynyt aikoihin, joten en tiedä tilannetta.

Kyseinen peli kiinnostaisi, sillä se taitaa olla melkoista yksityiskohtien parissa säätämistä. Olisi huomenna pitkästä aikaa mahdollisuus viettää vuorokausi täysin yksikseen (jos kahta mielenvikaista kissaa ei lasketa) ja olisi kova halu uppoutua jonkun monitasoisen retropelin maailmaan. Xboxille löytyisi toki Pirates! hyllystä, mutta jostain syystä en ole siihen oikein koskaan (edes silloin C64/Amiga -aikoina) päässyt sisälle, vaikka se periaatteessa kiinnostaa kovastikin. Jostain syystä tuo Uncharted Waters kiehtoo paljon enemmän.

Millaisia kokemuksia teillä on pelistä? Ilmeisesti peli ei juuri kädestä pitele ja asiat on opeteltava itse. Ymmärtääkseni se kuitenkin tarjoaa syvällisen ja koukuttavan kokemuksen, jos vain jaksaa sinnikkäästi opetella pelin hienoudet.

Edit: Ei ollut Wiin VC:ssä enää, jos on koskaan ollutkaan (voi olla, että kuolasin vain aikoinaan jotain arvostelua, kun tuo ilmestyi jenkkilän VC:ssä). Hyvä uutinen on kuitenkin se, että tällä viikolla peli ilmestyy Wii U:n eShopiin. :) Pakko kai se on silloin ladata ja itse kokea, kun kenelläkään ei ilmeisesti ole mitään erityistä kokemusta tästä.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Virtual Consolen pelit

Ilmestyykö tuonne enää pelejä ollenkaan?

Ei ilmesty, ei ole tainnut enää pariin vuoteen tulla mitään. On siellä kuitenkin jonkin verran parempi tarjonta kuin Wii U:n vastaavassa, jonka kokoelma ei ole ihan toivotulla tavalla kasvanut. On kyllä koko Virtual Console ollut hieman hukkaan heitetty mahdollisuus molemmilla laitteilla, vaikka joidenkin julkaisujen suhteen on yritystä ollutkin - tai sitten olen vain vähemmistöä, jota ei kiinnosta ostaa NES:in Tennistä useampaan kertaan.
 
Vastaus: Virtual Consolen pelit

Wikipedia listaa Wiille Euroopassa 385 Virtuaalikonsoli-peliä.

Sieltä löytää helposti kymmeniä huippupelejä, ja erityisesti Wiillä Virtuaalikonsoli oli ja on mahtava palvelu. Kaikkea mahdollista ei löydy, mutta todella paljon laatupelejä on tarjolla. Castlevania: Rondo of Blood ja muut Castlevaniat, Star Parodier, Dynastic Hero, Adventure Island -sarja, Bomberman-pelit, Final Fantasyt, Chrono Trigger, Mega Turrican, Sonicit, M.U.S.H.A., Streets of Raget, Shining Forcet, Ogre Battle 64, Secret of Mana, Baseball Stars 2... aivan mahtava kokoelma myös niiden Marioiden ja Zeldojen lisäksi.

Toivottavasti NX:lle tulee myös Virtuaalikonsoli-palvelu ja päästäisiin ainakin lähelle Wiin kokoelmaa.
 
Ylös Bottom