Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Vuoden 2017 odotetuimmat julkaisut

Vastaus: Vuoden 2017 odotetuimmat julkaisut

Kaksi sanaa: Crash Bandicoot, noihin sanoihin tiivistyy koko meikäläisen lapsuus ja en ole löytänyt paikkaajaa kyseiselle pelisarjalle sen loppumisen jälkeen (2005, sen jälkeiset pelit olivat pelkkää nimellä ratsastusta). Yksikään muu tasohyppelypeli ei ole yltänyt samalle tasolle, toki hyviä tasohyppelyitä on tehty senkin jälkeen kuten R&C, Rayman etc. mutta ei pussirotan voittanutta ja tämä julkaisu tuleekin olemaan todellinen flashback nuoruuteen. Pelonsekaisin tuntein odotan onko vain aika kullannut muistit :D

Myöskin Final Fantasy VII Remaster ansaitsee maininnan. Aloin tahkoamaan FF uudelleen myöhemmällä iällä PS3 saatuani, mutta useiden mielestä sarjan paras osa eli seiska jäi välistä, koska grafiikat olivat vain liian karua katsottavaa jopa sen aikaisesta 32'' televisiosta. Kyseisestä remasterista on kauan puhuttu ja itsellä kiinnostus remasteria kohtaan loppui kun kuulin että alkuperäinen taistelutapa päivitetty reaaliaikaiseen, mutta FFXVn pelaaminen todisti että olenkin vain yksi menneisyyteen jämähtänyt dinosaurus ja FFXV taistelumekaniikka toimi erinomaisesti, joten ehdottomasti toinen odotuksessa olevista peleistä

Remastered on tullut jo, kai tarkoitat remakea? ;)
 
Vastaus: Vuoden 2017 odotetuimmat julkaisut

Tälle vuodelle varmistuneet pelit:

Resident Evil 7
Yksi rakkaimmista pelisarjoista koskaan ihan ykkös osasta lähtien, joten uudet Ressat kiinnostaa aina. Tyyli on muuttunut jälleen kerran niin paljon että on vielä vaikea sanoa tuleeko RE7 olemaan pettymys, yllätys vai jotain siltä väliltä mutta odotus on kova joka tapauksessa, varsinkin kun julkaisuun on enää pari viikkoa jäljellä.

Nioh
Alpha-testi ei napannut yhtään, Beta huomattavasti paremmin ja sai jopa odottamaan innolla tätä tekelettä. Team Ninja yhdistettynä Souls apinointiin kuulostaa ja tuntuu erittäin hyvältä yhdistelmältä. Menee hankintaan heti, en usko että kovin pahasti pystyvät tätä kusemaan.

For Honor
Ensi paljastuksista lähtien tämä on vaikuttanut erittäin mielenkiintoiselta tapaukselta eikä perus liukuhihna Ubi-tauhkalta. Helpommin lähestyttävä Chivalry tulee mieleen, jota varsinkin konsolit mielestäni kaipaa moninpeli rintamalle. Betaa innoissaan odottaessa että pääsisi testaan ja voisi jonkinlaista arviota tehdä, kannattaako hankkia heti julkkarissa vai ei.

Nier: Automata
Vuonna 2010 julkaistu Nier teki niin kovan vaikutuksen että suorastaan rakastuin Nier/Drakengard pelisarjaan. Yoko Taro on niitä harvoja japanilaisia pelialan virtuooseja, jolla on täysin uniikki tapa kirjoittaa traagisia tarinoita, hyvin epätavallisia hahmoja ja käsitellä erilaisia tabuja videopelien muodossa. Nierin ainoa heikkous oli pelattavuus, joka parannettuna olisi voinut nostaa sen pelkästä kulttipelistä sinne 10/10 action roolipelin silloiseksi kuninkaaksi. Automatan pelillisessä kehityksessä on tällä kertaa mukana maineessa oleva Platinum games, joten nyt on sekin osa-alue hyvissä käsissä. Demo tuli testattua ja on valehtelematta yksi parhaimpia mitä vuosiin olen pelannut. Erittäin suurella mielenkiinnolla odotan koko peliä, vaikka pelilliseen loistoon ei päästäisikään, tarina tulee varmasti olemaan jälleen kerran jotain unohtumatonta.

Final Fantasy XII: The Zodiac Age
Pakollinen FF remaster myös tähän vuoteen. FFXII on omalla FF listallani häntäpäässä mutta kaikesta huolimatta kyseessä on kuitenkin hyvä peli. Nyt nähdään kuinka se on kestänyt ajan hammasta ja ovatko kultaiset muistot vain harhakuvia.

Kingdom Come: Deliverance
Kaiken japanivouhotuksen ja vinosilmävaloshown keskellä (älkää ottako liian tosissaan :p) on myös raikasta nähdä uuden ison, länsimaisen, realistisen keskiaikaisen roolipelin tuleminen. Elder Scrolls kutosta on näillä näkymin turha odottaa vuonna 2017, joten tämä teos saattaa hyvin paikata sitä aukkoa. Viime aikoina en ole paljon tsiigaillut pelin kehitys videoita tai muuta, mutta jo aikaisemmin näkemäni perusteella vaikuttaa erittäin kiinnostavalta tapaukselta.


Turhat toiveet 2017:

Uutta Fromsoftilta (jotain uutta mielellään, miksei myös Bloodborne 2 mutta todellakin turha toivo)
Megaman X1-6 collection (Capcon nyt pää pois perseestä, tehkää sama kuin Megaman collectionille, pikku vaiva, iso raha)
FF1-9 trophy tuella (huhuttu 30th anniversary setti, kuulostaisi liian hyvältä ollakseen totta mutta selvinnee piakkoin)
Cyberpunk 2077 (en muista oliko jo varmistettu myöhemmäksi mutta 2017 olis aika kova sana)
 
Vastaus: Vuoden 2017 odotetuimmat julkaisut

Mä en hirveästi seuraa mitä on tulossa, koska en pidä pitkistä odotteluista. Souls-sarjaan ei taida tulla tänä vuonna uutta, joten yksi kestosuosikki taitaa jäädä välistä tänä vuonna. Muiden listoista bongattu Nioh herätti kiinnostusta

Gran Turismo
Harmittavasti VR-tuki kuihtui joihinkin demotiloihin, muuten tämä olisi ollut ehdottomasti vuoden odotetuin peli. Kyllähän tätä nytkin toki odottaa. Tähän liittyy myös tuleva Thrustmasterin uusi ratti jota pitää seurata tai Fanatecin PS4 optiot.

Resident Evil VII
En varsinaisesti odota tätä kuin uutena kokemuksena, mutta ennakkotilasin tämän silti ja onhan se kiva päästä vähän testailemaan kokonaisvaltaisempaa VR kauhua.

PSVR pelit
Toivottavasti tänne sarjaan tulee joitain hyviä uusia julkaisuita, esim. Farpointtia pitää seurata ja joku F1 2017 VR nappaisi kuten mikä muu vaan ajopeli. Ace combat vaikuttaa mahdollisesti ihan kivalta, mutta en tiedä ostanko täysihintaisena.
 
Vastaus: Vuoden 2017 odotetuimmat julkaisut

Tällä hetkellä ei oo kun muutama peli mitä odottaa, mutta sitten varmaan lähempänä pelien julkkareita rupee useempikin peli kiinnostamaan mutta tässä on nyt nämä mitä tällä hetkellä odotan.

-South park Fractured but whole
Eka South park oli varmaan paras lisenssipeli pitkiin aikoihin, huomattavasti parempi imo mitä batman arkham sarja. Harmittavasti pelin julkkari siirtyi tälle vuodelle mutta parempi niin kuin rikkinäinen peli julkkarissa.

-Mass effect Andromeda
Tämän kanssa pitää olla hieman skeptinen, toki alkuperäinen trilogia on varmaan paras scifi trilogia olemassa mutta tälläisillä jatko-osilla ei ole kauhean hyvä track record. Tulee hommattua julkkarin jälkeen kun kuulee ihmisten mielipiteitä sekä näkee millainen pc porttaus on.

Kiinnostavat mutta ei välttämättä hankintaan päätyvät pelit
-Resident evil VII
Ei varmaan oma pää kestä pelata enää tätä demon perusteella vaikka kiinnostavalta vaikuttaakin
-Ghost recon Wildlands
Tämä menee mass effectin kanssa kategoriaan katsotaan mitä sieltä tulee, tosin huomattavasti pienemmällä hankinta todennäköisyydellä. Jotenkin ei ubisoftiin ole enää hirveätä luottoa kun tuntuvat jokaisen pelin kohdalla kusettavan huolella, joten pakko nähdä ensin mitä tästäkin tulee toivottavasti betaa pääsee kokeilemaan. (Ja kyllä, tiedän että South park on myös ubin julkaisema mutta siinä ei niinkään tarvitse huolehtia suorituskyky yms ongelmista)
 
Vastaus: Vuoden 2017 odotetuimmat julkaisut

Ylivoimaisesti suurimmat odotukset kohdistuvat maaliskuussa ilmestyvään Mass Effectiin. Pelisarja on ollut yksi kaikkien aikojen suosikeistani jo ykkösosasta lähtien. Satoja ja taas satoja tunteja on vietetty Shepardin ja kumppaneiden seurassa.

Jos Red Dead Redemption 2 ilmestyy tänä vuonna, niin hienoa.

Uusi Ghost Recon on myös ihan kiinnostava rykäisy.

Loput vuodesta varmaan menee backlogia tyhjentäessä ja Project Scorpiota odotellessa. Pitää vain toivoa, että konsolista heruu julkaisussa nyt erä Suomeenkin.
 
Vastaus: Vuoden 2017 odotetuimmat julkaisut

Detroit: Become Human

Ei välttämättä tule vielä tänä vuonna, mutta tätä odotan eniten. Ansaitseeko ihmisen kaltainen kone samat oikeudet? Samoilta tekijöiltä kuin Heavy Rain ja Beyond: Two Souls. Tunteisiin mennään ja hämmennetään oikein kunnolla.

Tämä on oikeastaan ainoa mitä ensi vuodelta varsinaisesti odotan, tai milloin se nyt sitten tuleekaan. Sen verran olis vielä vanhaakin pelattavaa rästissä että hirveästi uutta ei edes tarvi :D

Ehkä "seurantalistalle" mahtuvat myös nämä:
- Resident Evil VII
- NHL 18, jos EA saa aikaan jotain olennaista parannusta sarjaan pelimekaniikan puolella. 17 jäi hankkimatta.
- Old Time Hockey :) (https://www.youtube.com/watch?v=DMFvpoOxbLk)
- Tekken 7 - pitäisi sitä varmaan yksi kunnon mätkintäpelikin kokoelmasta löytyä
 
Vastaus: Vuoden 2017 odotetuimmat julkaisut

Aiemmassa viestissäni unohdin mainita kyyniset odotukseni: odotan, että kaikki VR-pelit ja virtuaalitodellisuus ylipäätään floppaavat, koska tulen aina pelaamaan pelini tavalliselta ruudulta. Ei VR-tuesta valinnaisena lisäominaisuutena ole haittaa, mutta varsinaisten VR-pelien kehittäminen on kuitenkin toisinaan pois "oikeiden" pelien kehityksestä.

Lisäksi odotan, että Xbox Scorpio floppaa. Kyse ei ole fanittamisesta, sillä otin yhtä raskaasti myös PS4 Pron esiinmarssin. En vaan tykkää konsolien ja pelien pirstaloitumisesta enkä siitä, että PC- ja konsolipelaamisen raja on häilymässä. Yleinen mielipide on, ettei päivitysmahdollisuudesta ole kenellekään haittaa, mutta kyllähän usean version kehittäminen syö aina jonkin verran pelinkehityksen resursseja.
 
Vastaus: Vuoden 2017 odotetuimmat julkaisut

Cyberpunk 2077 onkin mainittu jo pari kertaa, ja se unohtui omalta listalta. En usko että julkaisua voi toivoa vuodelle 2017, mutta jotain materiaalia saatetaan hyvinkin nähdä - onhan The Witcher 3:n julkaisusta keväällä jo kaksi vuotta.

Witcher 3:n ensimmäisestä pelikuvatrailerista julkaisuun kului hieman vajaa kaksi vuotta. Jos tämä antaa yhtään oikeanlaista suuntaa ja tänä vuonna nähdään Cyberpunkin pelikuvaa, voisi alustavaa julkaisupäivää odottaa aikaisintaan vuoden 2018 puolivälin paikkeille - ja todennäköistä julkaisupäivää vielä reilusti myöhemmäksi.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Vuoden 2017 odotetuimmat julkaisut

Etukäteen tuleva vuosi on aika paljonkin parempi kuin viime vuosi.

God Of War
- Ehkäpä se vuoden odotetuin peli itselle. Pelisarja on yksi suosikeistani ja muutokset sarjaa kohtaan on todella mielenkiintoiset

Nioh
- Beta vakuutti tosi paljon, ja jos sieltä tulee samaa laatua täyden pelin verran niin päihittänee Dark Souls 3:n. Lisäksi samurai-teema on hyvinkin kiinnostava.

FF XII HD Remaster
- XII on mielestäni ehdottomasti pelisarjan parhaimmistoa ja jopa toiseksi suosikkipeli koskaan VII jälkeen. Olen jo monta vuotta halunnut päästä kokeilemaan pelin International-versiota, jossa on erilaiset hahmokehitykset.

Horizon: Zero Dawn
- Peliä jo odotellut siitä saakka kun se ensi kertaan esiteltiin, kiinnostavaa settiä

RE 2 HD
- Viime vuotena annoin uuden mahiksen RE1:n remakelle, ja kyllä kannatti. Sen läpäisyn jälkeen tuli myös hankittua ja läpäistyä Zeron HD-versio. Sanomattakin selvää, että odotan pääseväni RE2:n pariin

Resident Evil VII
- Tottakai myös uusi Ressa kiinnostaa jonkinverran. Uudistukset myös aina mielenkiintoisia

Detroit: Become Human
- Tykännyt kovasti QD:n aikasemmista peleistä, joten mielenkiinto tätäkin kohtaan

Nier: Automata
- Platinum osaa tehdä toimintapelejä, joten ihan siksi odotuslistalla

Southpark: Fractured but whole
- Edellinen peli oli rautaa ja sarjakin on hauska.

Mass Effect Andromeda
- Pidin kahdesta aikasemmasta Mässystä paljonkin, joten odotukset suht korkealla
 
Vastaus: Vuoden 2017 odotetuimmat julkaisut

Kyllähän se persona 5 taitaa olla se odotetuin.
Ilman lykkaystä tuo tulisi jo kuukauden päästä, mutta odotellaan nyt sitten sinne huhtikuuhun asti prkle.
Toivottavasti tykästyn hahmoihin yhtä kovin kuin persona 3:n ja 4:n kohdalla. Muutenkin nuo kaksi + spinoffit (p4:arena / ultimax, dancing all night ja persona Q) on olleet aivan loistavaa pelattavaa.
 
Vastaus: Vuoden 2017 odotetuimmat julkaisut

Tällä hetkellä suht lyhyen odotuslistan kärjessä taitaa olla Nintendon Switch, ainakin huhujen perusteella. Lähestyvä esittelytilaisuus osoittanee onko laite odotuksen arvoinen. Peleistä on vaikea sanoa, kun niistä ei tiedä vielä oikeastaan mitään. Mikäli harmistus laantuu, saattaa Nes Mini nousta vielä jossain vaiheessa odotuslistalle, sillä tuostahan tuli käytännössä tämän vuoden julkaisu toimitusongelmiensa vuoksi. No, ehkä sitä voi toivoa kesällä synttärilahjaksi. :cool:

Pelipuolella kestosuosikki Zelda jakaa ensimmäisen sijan Mass Effect: Andromedan kanssa. Yllättäen odotuslistalle nousi myös Resident Evil VII. Vitonen oli vielä jossain määrin pelattava, joskaan ei mielestäni enää erityisen hyvä (co-op pelasti paljon), mutta kutonen oli jo täyttä roskaa, enkä jaksanut kovin pitkälle pelata. Seiskaa en odottanut yhtään, mutta hetken mielijohteesta kokeiltu demo kuitenkin herätti kiinnostusta.

Periaatteessa myös Shenmue 3 on erittäin odotettu peli, sillä kahdella ensimmäisellä osalla on erityiset paikat sydämessäni. Toisaalta en kyllä tiedä onko peli sen arvoinen, että viitsisin ostaa konsolin pelkästään sitä varten, sillä Sonylla ei muuten ole minua kiinnostavia pelejä, ainakaan sellaisia jotka eivät tulisi Xboxille. Hyvällä tuurilla tuo toki saattaa joskus kääntyä myös Xboxille, mutta Sony taitaa olla yksi pelin rahoittajista ja saattaa laittaa vastaan - myyntimäärä on varmasti tässä ratkaisevassa osassa. Kolmannen osan menestys ei ole itsestään selvää, sillä kaksi ensimmäistä osaa jäivät kuitenkin melko pienen yleisön pelattavaksi. Tässä toki auttaisi mahdolliset hd-versiot kahdesta ensimmäisestä osasta, mutta niiden pelimekaniikka saattaa tuntua nykypelaajista liian vanhentuneelta, mikäli sitä ei hiota nykystandardien mukaiseksi. Itse kyllä pelaisin hd-versiot, vaikka grafiikka olisi ainoa ehostettu osa-alue, mikäli vain tulevat Xboxille tai Switchille. Aika näyttää.
 
Vastaus: Vuoden 2017 odotetuimmat julkaisut

Final Fantasy XII: The Zodiac Age
Yksi parhaista Final fantasy peleistä
 
Vastaus: Vuoden 2017 odotetuimmat julkaisut

Red Dead Redemption 2 kirkkaana ykkösenä omalla listalla. Heti kun tulee saataville niin tämä ja Ps4 Pro kantoon. Ensimmäinen RDR antanut parhaimmat pelikokemukset vaikka alunperin ostin tuon hieman sillä mielellä, että koitetaan nyt jos hetken jaksaa pelata. Vei kyllä täysin mennessään ja teki suuren vaikutuksen.

The Last Of Us Part II myös pakkohankinta mutta taisi olla turhaa toivoa julkaisua vielä tänävuonna?

edit: Unohtui mainita Gran Turismo Sport joka nostatti isoa hypeä jo hetken mutta hieman into laantui ja vähän epäilyttää tuleeko sieltä jälleen ainoastaan silmäkarkki lisällä höystetty GT5.
 
Vastaus: Vuoden 2017 odotetuimmat julkaisut

Kyllä nyt Switchin myötä muuttui aikalailla odotukset tälle vuodelle. PS4 ei tarjoa oikein mitään nyt tiedossa olevia pelejä, paitsi RDR2. Mutta Nintendo:

- Zelda näyttää mielettömän hyvälle ja pakko hankinnalle
- Mario, näytti todella hyvältä, se oli pieni ongelma jopa katsella Mariota realistisessa ympäristössä, mutta hyvältä tuntui.
- Fifa, tähän kun tuovat jotain omaa ohjaukseen tms, niin reissunpäällä aivan huikea.
- Sonic, Megadriven jälkeen kokeilemani pelit ovat olleet shaissea..josko nyt ois pelattava?
- Farming Simulator, en tiedä onko edes tämä peli, mutta jokin maajussi peli näkyi. Jälleen loistava reissupeli.
- 1,2 minipeli, tätä on taatusti kiva pelata lasten kanssa. Vihdoin liiketunnistukseen ja minipeleihin vähän uutta näkemystä.
- Mario Kart on nyt vain pakko ostos.

Näiden lisäksi:
- Huhuttu Pokémon peli otettaisiin koko perheessä kirkuen vastaan.
- Mahdolliset virtual consol ostokset reissupelaamista varten (NES/snes ajoilta..jotka tosin joutunee uusiksi ostamaan, vaikka on jo wiiu:lla)
- Virtual Consoleen ilmestynee WII pelejä liikkeentunnistuksella..kelpais.
 
Vastaus: Vuoden 2017 odotetuimmat julkaisut

RDR2
"TLOU2"
South Park: Fractured But Whole
Pro Evolution Soccer 2018 PS4
Full Throttle Remastered

PS4 tulee sykyllä ostettua ja odotan kovasti tuota PES-peliä sille. The Last of Us 2 ei taida tulla tämän vuoden puolella, mutta odotus silti niin hiton kova että laitetaan varalta listalle.
 
Vastaus: Vuoden 2017 odotetuimmat julkaisut

Resident Evil 7
Ressa on aina ressa. Pakko hankkia tämä. Demon perusteella meno on aika jännää. Ehkä tälläistä uudistusta Resident Evil kaipasikin parin pahan takaiskun jälkeen

Dragon Quest VIII Journey of the Cursed King
3DS saa taas klassikkoropen. DQ7 julkaistiin tuossa syssyllä, enkä ole vieläkään päässyt läpi. Aloitin tämän aikoinaan PS2:lla mutta korkean vaikeustason takia se vain jäi. Annetaan nyt uusi mahdollisuus

Tekken 7
Kyllä Tekken kuuluu jokaisen pleikkaripojan tai tytön pelihyllyyn

Final Fantasy XII The Zodiac Age
FF XII ei ikinä meikäläiseen kolahtanut, mutta ehkä nuo Zodiac Agen ammattimuutokset tuo jotain uutta. Tai no, tietysti ne tuovat. Enää hahmot eivät ole samanlaisia. Uskomatonta, että FF XII on jo edennyt kymmenen vuoden ikään.

Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue (ja tietysti 1.5 & 2.5)
BBS oli minusta paras KH-peli, ja viimeinkin se saa jatkoa. En oikein tiedä miten suhtautua tähän. Toivottavasti tuo Aquan osuus ei ole mikään 2 tunnin pikaseikkailu. En ole myöskään Dream Drop Distanceakaan pelanut, joten koko kolexööni on minulle täysin uusi.

Ja tietysti Resident Evil 2:n remake ja uusi Final Fantasy Dissidia. Jos ne nyt täksi vuodeksi edes ehtivät
 
Vastaus: Vuoden 2017 odotetuimmat julkaisut

Zelda Breath of the Wild - Pelaan tän WiiU:lla. Switch saa odottaa laajempaa katalogia ja hinnantarkistusta.

Shenmue 3 - Toivottavasti ehtii suunnitellusti loppuvuoteen. Ostan vaikka olisi pelimekaanisesti surkea ja buginen. Laitoin tänään PS4 tilauksen vetämään.

South Park: The Fractured But Whole - Nyt kun se PS4 on kohta näpeissä, niin tämä täytyy saada. Ensimmäinen osa yhdessä veljen luona parhaita pelimuistoja ikinä.
 
Vastaus: Vuoden 2017 odotetuimmat julkaisut

Ostin Playstation 4 Pro -konsolin viime vuonna Unchartedin ja The Last Guardianin vuoksi. Nyt kumminkin Xbox Onelle ilmestyy tänä vuonna niin paljon uusia pelejä mitkä kiinnostaa minua, niin saattaa Playstation 4 Pro:n käyttö jäädä vähiin. Xbox One on ollut tämän sukupolven ykköskonsoli minulle, sen selkeän käyttöjärjestelmän ja pelien ansiota. Playstationin käyttöliittymä on jotain aivan kamalaa ja vanhaa, kun edes käyttäjänimeä ei voi vaihtaa. Yksi Playstation peli kiinnostaa lievästi ja se on Horizon: Zero Dawn.

Xbox One Scorpio
Xbox One on ollut minulle tämän sukupolven ykköskonsoli, joten jatko-osa maailman parhaimmalle konsolille on jotain mieletöntä. Jo pelkästään 4K-ominaisuuksien vuoksi aion ostaa tämän. :)

Halo Wars 2
Ensimmäinen Halo Wars oli hyvä, toivottavasti jatko-osa vielä parempi. Kaikki muut RTS-pelit aiheuttaa minulle päänsärkyä, mutta Halo Wars yllätti miten RTS-peleistä voi tehdä hyvän PC:llä niin kuin konsolilla.

Red Dead Redemption 2

Ehkä itselleni se odotetuin multiplättäri, jonka aion hommata Pleikalle. Muuten olisin odottanut Scorpio-versiota tästä pelistä, mutta kun peli kuulemma saa jotain PS-yksinoikeuksia.. :rolleyes:

Horizon: Zero Dawn
Vaikuttaa oikein mukavalta peliltä pelivideoiden perusteella. Juuri sellainen peli joka voi iskeä muhun enemmän kuin nyrkki. :) Toivottavasti on hyvä!

Nier: Automata
Varmaan yksi PlatinumGamesin parhaimmista peleistä demon perusteella. En muista milloin viimeksi olen nauttinut näin paljon yhdestä demosta, joten täällä odotellaan jo pääpeliä.. :rolleyes:
 
Vastaus: Vuoden 2017 odotetuimmat julkaisut

Tacoma - Fullbrightin seuraava tuotos on käynyt kuoppaisen tien, mutta ilmeisesti nyt ollaan takaisin raiteilla ja taattua laatua on tulossa mikäli viime E3:n kulisseista kantautuneita huhupuheita on uskominen.

Red Dead Redemption 2 - Rockstar osaa hiekkalaatikon rakentamisen paremmin kuin kukaan muu ja uskon, että taas asetetaan uutta rimaa tällä saralla.

Below - Yksi indiemyöhästelijöistä, mutta tämä on todennäköisesti (toivottavasti) se vuosi kun Capybaran tuotos näkee päivänvalon. Luolaseikkailua ja darksoulahtavaa menoa luvassa.

Cuphead - Tätä visuaalista karkkia on odoteltu jo pari vuotta. Jokohan tämä olisi se vuosi?

Prey - Arkanen meininki maistuu meikäläiselle, joten tätäkin kohtaan isot odotukset. Vuoden scifipläjäys?
 
Ylös Bottom