Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin [XX.X.2023, Open Beta 7-10.7.]

Gimble

Well-Known Member
aDiaIsRLWEFIMylZ.jpg

Julkaisupäivä: XX.X.2023
Kehittäjä: Frontier Developments
Julkaisija: Frontier Developments
Lajityyppi: Reaaliaikastrategia (yksinpeli & moninpeli)
Alusta: PC, PS5, Xbox Series X/S

Tämä ehkäpä ihan lupaavanoloinen RTS-naksuttelu pääsi hiipimään meikäläisen tutkalle vähän puskista. Open BETA alkoi tänään ja kestää viikonlopun yli. Betan voi ladata tämän Genin konsoleille tai Steamista.

Ainakin tässä olisi nyt crossplay out of the box, sekä vissiin vielä silleen reilulla tavalla että input-pohjainen. Jos konsoliin siis laittaa Hiiren ja Näppis kiinni, niin pelaa muita hiirinäppis komentajia vastaan. Ja jos Tietsikan kanssa, jostain syystä haluaa pelata ohjaimella niin siinä tapauksessa pelaa muita ohjainpelaajia vastaan riippumatta siitä onko konsolilla, vaiko PC. Näinhän se olisi paras olla näissä aina. Täytyy koittaa keretä viikonlopun aikana ottaan selvää mikä homma! Betaa pelataan konsolilla pelkästään ohjaimella ja PC-versiota hiirellä, koko peliin tulee sitten molemmille plattiksille myös se toinen vaihtoehto. Äkkiseltään vilkaistuna Pad-kontrollit näyttää kyllä ihan soivilta.
 
Viimeksi muokattu:
On tämä joo ihan mielenkiintoinen, hieno tunnelmakin grafiikan ja äänien kanssa. Tässä esim. hyvä striimi seurattavaksi, jos ei jaksa eikä ehdi itse nollasta opetella ja käsittää kaikkea tässä ja nyt. Ymmärrettävistä syistä ei toki osaa vielä älyttömän hyvin pelata, mutta ihan täyspäistä kommenttia ja analyysiä tulee.

 
Ylös Bottom