Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Watch Dogs: Legion ylikuumentaa Xboxin – arvostelijat kertovat ongelmista

Tarja_pk

Toimitus
Arvostelijat raportoivat Watch Dogs: Legionin aiheuttavan Xbox One X:n ylikuumenemista ja sammuilua.

Xbox One X on Ubisoftin suositus Watch Dogs: Legionin arvostelupelaamiseen. Useat arvostelijat ovat ilmoittaneet, että pelin julkaisua edeltävä versio on ylikuumentanut konsolia, sammuttanut sen, ja siten estänyt tarinassa etenemisen.

Eurogamer kertoo ongelman ilmenevän noin 6–8 tunnin kohdalla pääkampanjassa, ironisesti 404 -tehtävän kohdalla. EGM:n arvostelija koki myös ylikuumenemisongelman. Hän kuitenkin kertoi pelin toimivan paremmin tavallisella Xbox Onella, jolla se törmäsi ruudunpäivitysongelmiin, mutta ei sammunut.

The Guardianin Keza MacDonaldin puolestaan ei saanut Xbox One X:äänsä käyntiin muutamaan tuntiin ongelman ilmenemisen jälkeen.

Ubisoft työskentelee parhaillaan tilanteen korjaamiseksi: "Olemme tietoisia tästä asiasta ja 30. lokakuuta julkaistaan pikakorjaus, jonka pitäisi auttaa."

Watch Dogs: Legion julkaistaan PC:llä, PS4:llä, Xbox Onella ja Stadialla 29. lokakuuta sekä Xbox Series X:llä 10. marraskuuta ja PS5:llä 12. marraskuuta.

► Watch Dogs: Legion saa Assassin's Creed crossoverin – naispuolinen salamurhaaja Darcy esittäytyy







I've been playing Watch Dogs Legion for a few days, but like several other reviewers I spoke to, I encountered a critical bug that bricked my console a few hours into the story content. I'm delaying the review until it's patched - but I can only suggest you don't buy it yet.
— Keza MacDonald (@kezamacdonald) October 28, 2020








We've deployed a hotfix on Xbox One and PlayStation 4, with a PC patch coming on Friday. Here is a list of fixes included in the hotfix: https://t.co/HMN29WdCLq pic.twitter.com/M73ldAGX8O
— Watch Dogs: Legion (@watchdogsgame) October 29, 2020









Lue juttu sivustolla...
 
Ylös Bottom