Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

wii+tietokoneen näyttö

Vastaus: wii+tietokoneen näyttö

Pistetäänkös noita suoraan näyttöön vai keskusyksikköön?Ja kiitos jo näistä!
 
Vastaus: wii+tietokoneen näyttö

Suoraan näyttöön. Itselläni VGA BOX. Tosin iso miinus täytyy antaa siitä, että ainakaan minun LCD näyttö (22'' Samsung 225BW) ei pysty näyttämään kaikkia Virtualconsolesta ladattuja pelejä. Peli lähtee käyntiin mutta näyttöön tulee ilmoitus "Monitor resolution 1680X1050 60Hz".

Eli mahtaako tämä johtua siitä, että konsoli vaihtaa joidenkin virtualconsolen pelejä varten herzejä niin alas (50Hz) ettei LCD näyttöni sitä enään tunnista? Tähän voisi, joku viisaampi ehkä osata vastata ja antaa mahdollisesti vinkkejä tämän ongelman kiertämiseksi.

Muuten tuo VGA BOX ihan toimiva laite.
 
Vastaus: wii+tietokoneen näyttö

Tuolla on myös hieman halvempi kaapeli jolla onnistuu myös Wiin kiinnitäminen VGA liittimeen.
http://www.play-asia.com/paOS-13-71-zp-49-en-70-2jp6.html
Ihan hyvin tuo näyttää toimivan ainakin PS3:sen kanssa.

Onko kellään kokemuksia tuosta kaapelista Wiin kanssa? Tilasin tuon itselleni tänään, kun komponentti/vga-boksien ja muiden viritelmien takia johtohelvetti alkoi näyttää jo melko hirvittävältä. Haluaisin tietää, että toimiiko tuon kauppa Cuben ja virtual consolen pelit vai joudunko edelleen käyttämään myös rgb-kaapelia? Käyttämieni komponentti/vga-boksien kanssa Cuben ja VC:n pelit eivät toimi, elleivät tue 480p-resoa.

Sekin myös kiinnostaa, että toimiiko PS3:lla dvd:t ja PS2:n pelit tuon kaapelin kautta?

Viimeistään perjantainahan tuo itsellekin selvinnee, mutta jos joku voi päästää piinasta jo nyt niin se olisi mukavaa. :)
 
Vastaus: wii+tietokoneen näyttö

^ Mites kävi, oliko kaapeli hankinnan arvoinen? Itselle olisi myös moinen tarpeen
 
Vastaus: wii+tietokoneen näyttö

Minuakin kiinnostaisi.
Eikö noita muuten saa mistään lähempää kuin play-asiasta?
 
Vastaus: wii+tietokoneen näyttö

Onko jollakin käytössä viestiketjussa mainittu kaapeli? Perheelle tuli hankittua Wii joululahjaksi, mutta nyt tuli ongelmaksi sen liittäminen monitoriin. VGA box tuntuu turhan tyyriiltä, kun noita kaapeleita saa parilla kympillä ebaysta. Toimiiko kaapeli vai joko Wiin yhdistäminen monitoriin on tehty helpommaksi?

Monitorissa VGA/DVI/HDMI.
 
Ylös Bottom