Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Wii U:lle tulevia pelejä

Vastaus: Wii U:lle tulevia pelejä

Minun mielestäni tuo tulevien kuukausien pelitilanne ei näytä ihan niin epätoivoiselta, miltä aluksi vaikutti. Yksi oletettavasti ostamisen arvoinen peli per kuukausi.

Touko: RE: Revelations
Kesä: Game & Wario
Heinä: Pikmin 3
Elo: The Wonderful 101

Ymmärrän, ettei tässä ole mitään sellaista, joka saisi massat ostamaan Wii U:n ja "pelastaisi" konsolin, mutta puhun nyt ihan subjektiivisesti kaikkiruokaisen pelaajan perspektiivistä. Tuossa on jo ihan helvetisti enemmän pelattavaa, kuin mihin minulla on aikaa ja varaa. Erityisesti ottaen huomioon, että Lego City Undercover ja Monster Hunter 3 Ultimate on vielä ostamatta.
 
Vastaus: Wii U:lle tulevia pelejä

Minun mielestäni tuo tulevien kuukausien pelitilanne ei näytä ihan niin epätoivoiselta, miltä aluksi vaikutti. Yksi oletettavasti ostamisen arvoinen peli per kuukausi.

Kieltämättä tilanne on nyt vähän parempi. Kesän julkaisu laittoi Super Luigi U:n tutkalle, ja Game & Wario näyttää nyt paremmalta kuin aikaisempien esittelyjen perusteella. Lisäksi tulossa on Shovel Knight (joka sisältää 4 pelaajan moninpelimoodin) ja DuckTales Remastered, muiden latauspelien ohella.
 
Vastaus: Wii U:lle tulevia pelejä

Kaikki tämän jo varmasti tietääkin, mutta: Seuraavassa Directissä sitten valokeilassa tuleva 3D-Mario, Kartti sekä... seuraava Smash Bros. muiden Wii U -tuotosten kera.
Näin Twitteri kertoi tästä heti tuon edellisen tynkä-Directin jälkeen.
 
Vastaus: Wii U:lle tulevia pelejä

Tuo ylläoleva video on siis jonkun fanin tekemä. Laatutyötä.
 
Vastaus: Wii U:lle tulevia pelejä

Nintendo Direct - Nintendo.com.au

Antina:

-3D Mario
-Mario Kart
-Donkey Kong "2"
-Smash Bros

Sitten on kasa jo entuudestaan esiteltyjä nimikkeitä


3D Mario-Bundlea vaan pihalle jouluksi, hintalappuun ~250e. Nähdään sitten kiinnostaako Mario vielä suurta yleisöä:)
 
Vastaus: Wii U:lle tulevia pelejä

Nintendo petti ja pahasti. Kyllä tuli Wii U -omistajalle orpo olo tuon Directin jälkeen. Wii Fit U lykkääntyy taas, Wii Party U lykkääntyy, Wii Sports U:sta ei ole tietoakaan. Nintendo tarjoaa Mariota, Mariota ja Mariota, ja trailereita vanhoista peleistä. Oli kovin surkeaa katsottavaa. Mitä tällä mustalla mötikällä oikein pitäisi pelata? Kyllä nyt pahasti vaikuttaa siltä, että Wii U:sta tulee köyhä kakkoskonsoli, jolla pelataan se yksittäinen Shovel Knight tai Wii Party U, mutta muuten konsoli jää pölyttymään ja pelattavaa pitää etsiä muualta. Wiin pelivalikoiman laajuudesta ei ole tietoakaan.
 
Vastaus: Wii U:lle tulevia pelejä

Ensimmäinen kunnon Bayonetta 2 -traileri sai kyllä kylmiä väreitä aikaan. Ehdoton system seller, ensimmäinen osa kun on itselleni nykyisen konsolisukupolven ykköspeli. Viimeistään kyseisen pelin ilmestyessä juoksen melko varmasti lähimpään kauppaan, ja tungen rahani väkivaltaisesti myyjän kurkusta alas. Siihen mennessä ilmestynyt kenties jo muutakin pelattavaa.
 
Vastaus: Wii U:lle tulevia pelejä

Nintendon Direct oli tasainen informaatiovirta ilman yllätyksiä. Isoin juttu oli Super Mario 3D world, joka menee ehdottomasti ostoslistalle. Odotin Mario Galaxy sarjan jatkoa, joten koin hieman yllätyneeni. Nelinpeliä 3D-mario maailmassa, jauh!

Muista odotuksia kohdistuu uuteen Mario Karttiin, sekä Donkey Kong -peliin (Donkey Kong Country Returns Wiillä oli kerrassaan mainio (ja haastava) peli). Zeldaa odotan myös, sillä minulla on vielä alkuperäinen Zelda: The Wind Waker pelaamatta (vaikka se tuolla GameCube -pelihyllyssä komeileekin). Voisinhan sen tehdä niin, että korkkaan Wind Waker -tarinan sitten HD -julakisuna :).

Tämmöisiä mietteitä pelitarjonnasta, ei kovin monipuolista myönnän, mutta itseäni kiinnostaa. Wii U:ta en vielä omista, ja tarkoitus hankkia vasta loppuvuodesta (joku Super Mario 3D World -budle olisi hyvä). Yhden pelin ehdin jo tilata konsolille: New Super Luigi U, sillä kyseessä Limited Edition (fyysisenä julkaisuna).
 
Vastaus: Wii U:lle tulevia pelejä

Huonosta E3-esityksestä huolimatta Wii U:n välitön lähitulevaisuus ei ole pelien kannalta hirveän huono. Tällä hetkellä tulossa olevia pelejä:

Koodi:
Game & Wario - 28. kesäkuuta
New Super Luigi U - 26. heinäkuuta
Wonderful 101 - 23. elokuuta
Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist - 23. elokuuta
Rayman Legends - 30. elokuuta
Turbo: Super Stunt Squad - 30. elokuuta

Just Dance 2014 - 1. lokakuuta
Batman: Arkham Origins - lokakuu
Wii Party U - lokakuu
Zumba Fitness World Party - lokakuu
Assassin's Creed IV Blackflag - 1. marraskuuta
Watch Dogs - 22. marraskuuta
Call of Duty: Ghosts - marraskuu
Donkey Kong Country: Tropical Freeze - marraskuu
Wii Fit U - joulukuu

Adventure Time: Explore the Dungeon Because I DON'T KNOW - 2013
Angry Birds Trilogy - 2013
Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure - 2013
Sonic: The Lost World - 2013

Bayonetta 2 - 2014
Mario Kart 8 - 2014
Project CARS - 2014
Super Smash Bros. - 2014
'X' (Monolith Soft) - 2014

Wii U:n tulevien pelien kannalta enemmän mietityttääkin se pidemmän tähtäimen tulevaisuus vuonna 2014 ja siitä eteenpäin. Julkaisun jälkeinen pelikuivuus onneksi näyttää olevan helpottamassa. Tiedot kerätty erinäisistä lähteistä, joten joitakin heittoja saattaa olla.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Wii U:lle tulevia pelejä

Nintendon E3-directin suurin ongelma oli ehkäpä se, että ne suurimmat paukut olivat jo etukäteen tiedossa. Jos ajatellaan Nintendon perinteisten sarjojen ystäviä, niin heillehän kuitenkin tarjoiltiin tavaraa ihan kiitettävästi: Uusi 3D-Mario, Mario Kart 8, Smash Bros ja yllätyksenä uusi Donkey Kong. Sitten tietenkin uudelleen lämmittelyjen ystäville se Wind Waker. Esitetyt 3rd partytkin olivat jo tiedossa, joten niissäkään ei yllätyksiä ollut, mutta lupaavan oloisia tuotoksia kuitenkin. Varmuudella on tiedossa uuden Zeldan olevan kehitteillä ja henkilökohtaisesti uskon, että se esitellään vielä tämän vuoden puolella. Veikkaisin myös, että Retro palannee Donkey Kongin jälkeen Metroidin pariin, sillä olivat ilmeisesti saaneet itse valita kumpaa sarjaa jatkavat ensimmäisellä Wii U -pelillään. Uudesta 3D-Mariosta on todella vaikea sanoa mitään, sillä itse en ainakaan saanut siitä kovin kattavaa käsitystä lyhyen videon perusteella. En edes vielä ole oikein sulatellut edes ajatusta moninpelin sisällyttämisestä siihen.

Kannattaa sekin ottaa huomioon, että Nintendo nykyisin ei juuri tulevista julkaisuistaan huutele kuin vasta muutama kuukausi ennen julkaisua. On siis ylipäänsä ihme, että saimme mitään tietoa Mario Kartista tai Smash Brosista - tosin joillakin julkaisuillahan firman on yritettävä hypeä nostaa. On siis vaikea sanoa mitä firman sisällä tällä hetkellä tapahtuu, mutta tuskin lepäävät laakereillaan ja panostavat pelkästään tuttuihin sarjoihin. Itse olisin tosin odottanut jo ilmoitusta hinnanalennuksesta, mutta eipä sitä hyödytä tehdä jos käsillä ei ole potentiaalista system selleriä. Jos Nintendolla ei ole jotain salaista ässää hihassaan, alennettua hintaa voinee odotella 3D-Marion kylkeen. WW-remake tuskin on mikään system seller, eikä välttämättä edes Donkey Kong, ainakaan ilman kunnon markkinointia.

Mikäli perinteiset sarjat eivät kiinnosta niin silloin tilanne varmasti vaikuttaa huonolta tulevaisuutta ajatellen. Joka tapauksessa Wii U:n tilanne on tällä hetkellä kummallinen ja on todella vaikea ennustaa, että meneekö asiat tästä parempaan vai huonompaan suuntaan. Luulen, että parin kuukauden sisällä on tulossa uutta directiä, joka ehkä hieman valottaa tilannetta enemmän, mutta nähtäväksi jää.

Voi olla, että jotakin pelejä unohtui mainita (Wii U Fit?), sillä directin streamaus oli niin surkeaa oman vanhentuneen modeemin (jatkuvia dns-ongelmia) kautta, että directin katsominen oli varsin tuskallinen kokemus aivan muista syistä kuin pelitarjonnan vähäisyydestä.

Edit: Tätä onkin näköjään käsitelty jo aiemmin tuolla E3-ketjussa. Vasta tänä aamuna ehtinyt tehdä hieman pidemmän foorumikatsauksen ensimmäistä kertaa messujen jälkeen.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Wii U:lle tulevia pelejä

Nintendon E3-directin suurin ongelma oli ehkäpä se, että ne suurimmat paukut olivat jo etukäteen tiedossa. Jos ajatellaan Nintendon perinteisten sarjojen ystäviä, niin heillehän kuitenkin tarjoiltiin tavaraa ihan kiitettävästi

Kyllä. E3 krapulan laskeudutta ja pahimmasta pettymyksestä selviydyttyä olen voinut todeta, ettei tilanne pelien suhteen näytä ollenkaan niin epätoivoiselta, mitä sitä voisi kuvitella. En edelleenkään tiedä lähtisinkö suosittelemaan muille Wii U:n ostoa tuohon hintaan, mutta itselle ainakin lähitulevaisuus ja nykyhetki tarjoaa paljon laadukasta pelattavaa. Todennäköisesti ostamisen arvoisia pelejä julkaistaan tasasta tahtia ensi vuoden puolelle, jolloin todelliset hittipelit alkaa ilmestyä. Ensi vuonna sitten Zelda U, joka voisi olla se maailmoja mullistava system seller.

Tällä hetkellä pelailen erinomaisen hauskaa (ja ahdistavaa) Zombi U:ta ja seuraavaksi varmaan lähtee kaupasta Lego City ja Pikmin 3.
 
Ylös Bottom