Wii U:n eShop-pelit

Mahewcoro

Active Member
Vastaus: Wii U:n eShop-pelit

Tuoreen Yacht Club -indiepelistudion ensimmäinen peli Shovel Knight on tulossa PC:n lisäksi myös Wii U:lle ja 3DS:lle. Kyseessä on retrotyylinen toimintatasoloikka, joka hakee vaikutteita mm. Mega Manista, Ducktalesista ja Castlevania-peleistä. Lisäksi Yacht Club kertoo sen sisältävän vaikutteita Dark Soulsista. Toteutus jää nähtäväksi, tässä sillä välin traileri:Shovel Knight Confirmed For Wii U And 3DS - Wii U eShop News @ Nintendo Life
 

Peelo

Well-Known Member
Vastaus: Wii U:n eShop-pelit

^Näyttää eeppiseltä. Todennäköisesti pakko-ostos. Traileri toi hymyn huulille moninpaikoin muistuttaessaan lapsuuden Neíntendo pelejä, tuttuja kohtauksia uusissa maisemissa yms.
 

Mahewcoro

Active Member
Vastaus: Wii U:n eShop-pelit

^ Yllämainittu Mighty Switch Force on muuten vielä huomiseen saakka tarjouksessa. Nyt kannattaa napata peli talteen!

Mutta jos se on jo hankittu niin taas olisi joku kerjäämässä rahaa Kickstarterissa. Sega Megadriven ja PlayStationin motarikaahailusta Road Rash inspiraatiota hakeva Road Redemption on tulossa Wii U:lle, kunhan 160 000 dollarin Kickstarter-tavoite täyttyy. Tällä hetkellä ollaan $60 000:ssa. Peli saattaa tulla myös muille konsoleille, mutta Wii U on ensimmäinen varmistettu konsoli PC-alustojen lisäksi.

Lähde: Road Rash-Inspired Road Redemption Confirmed For Wii U Release - Wii U News @ Nintendo Life
 
Viimeksi muokannut moderaattori:

Mage

Member
Vastaus: Wii U:n eShop-pelit

Zen Pinball 2:seen alennuksia pöytiin:

Zen Pinball 2 Marvel DLC:

Marvel Pinball: Avengers Chronicles Pack - 4,99 € (ovh 9,99 €)
Marvel Pinball: Original Pack - 4,99 € (ovh 9,99 €)
Marvel Pinball: Vengeance & Virtue Pack - 4,99 € (ovh 9,99 €)
Fantastic Four Table - 1,49 € (ovh 2,99 €)
Captain America Table - 1,49 € (ovh 2,99 €)
Civil War Table - 1,49 € (ovh 2,99 €)

Toukokuun 9.päivään ovat voimassa.
 

Mahewcoro

Active Member
Vastaus: Wii U:n eShop-pelit

Retrotyylistä grafiikkaa hyödyntävä RTS-peli C-Wars on läpäissyt Kickstarter-kampanjansa, ja se on tulossa PC-alustojen lisäksi Wii U:lle ja 3DS:lle:

C-Wars Smashes Kickstarter Stretch Goals to Confirm Wii U and 3DS Releases - Nintendo Life

Lisäksi aiemmin mainittu Road Rash -vaikutteinen Road Redemption saavutti myös Kickstarter-tavoitteensa, tosin sen Wii U:lle tulemista joutuu odottamaan pitkälle vuoteen 2014 saakka. Pelistä tulee myös XBLA-versio.

Road Redemption Hits Its Kickstarter Target - Wii U eShop News @ Nintendo Life
 

JTahti

Well-Known Member
Vastaus: Wii U:n eShop-pelit

Peli työnimellä Cider tulossa Wii U:lle ja varmaankin myös PS4:lle.

What is Project Codename CIDER?
It is a top-down 3D mythic sci-fi action-adventure game designed & built by me, Xander Davis of Astrogun, with feedback from players as early in development as possible. It is already at Prototype 1. First for PC (Win / Mac / Linux), then I want to try getting it on PlayStation 4, PS Vita, and Wii-U.

www.cidergame.com

It's official! My indie studio @Astrogun is now a licensed Nintendo developer! http://cidergame.com is coming to Wii-U!
twitter
 

Jaxu

New Member
Vastaus: Wii U:n eShop-pelit

näin unettomana ja tylsänä yönä päätin ostaa eshopista Cloudberry Kingdomin n.10 eurolla.. hyvä ja intensiivinen tasoloikka jos ei haastavuutta pelkää!
 

Mahewcoro

Active Member
Vastaus: Wii U:n eShop-pelit

Ensi torstaina Wii U:n eShopiin tulee erikoinen party-peli Spin the Bottle: Bumpie's Party. Pelin on kehittänyt Knapnok Games, jonka aikaisempiin tuotoksiin kuuluu kokeilevaa pelisuunnittelua kuten Dark Room Sex Game (sivu on nimestä huolimatta SFW).

Traileri Spin the Bottlesta:Peli on seurapeli, jota pelataan pelkästään Wii U:n Gamepadilla ja 1 - 2 Wii-ohjaimella ilman televisiota. Ideana on, että pelaajat katsovat toisiaan, eivät televisioruutua.

Julkaisussa peli maksaa 7 euroa, ja tämän pelin kohdalla ei ehkä kannata odotella alennuksia. Peliin on nimittäin jo lupailtu päivityksiä julkaisun jälkeen, mutta tarkoitus on ottaa käyttöön Minecraft-tyylinen hinnoittelumalli, jossa pelin hinta saattaa nousta julkaisun jälkeen kun ominaisuuksia tulee lisää:

Spin the Bottle to introduce a Minecraft-like pricing structure on Wii U • News • Wii U • Eurogamer.net
 

JTahti

Well-Known Member
Vastaus: Wii U:n eShop-pelit

Eurooppalaisten tekemiä eShop pelejä, mukana myös ennennäkemättömiä.
 
Viimeksi muokattu:

Mahewcoro

Active Member
Vastaus: Wii U:n eShop-pelit

Traileri Spin the Bottlesta:

Spin The Bottle: Bumpie's Party Official Trailer - YouTube

Peli on seurapeli, jota pelataan pelkästään Wii U:n Gamepadilla ja 1 - 2 Wii-ohjaimella ilman televisiota. Ideana on, että pelaajat katsovat toisiaan, eivät televisioruutua.

Spin the Bottle testattu. Tämä peli ei tosiaan tarvitse lainkaan televisioruutua, koska Gamepad toimii näyttönä ja siltä tehdään valinnat pelien välissä. Samalla Spin the Bottle kuitenkin jälleen osoittaa, kuinka turha Gamepad on: jos konsoli on kytkettynä televisioon, ohjeet ja valinnat voisi aivan yhtä hyvin tehdä television ruudulta, varsinainen pelaaminen kun vaatii useimmissa tapauksissa pelkkiä Wii-ohjaimia ilman Gamepadia. Itse peli on kuitenkin varsin kekseliäs vaikka erilaisia minipelejä ei olekaan tällä hetkellä paljoa. Pelaajat saattavat pelata esim. "näkymätöntä tennistä", jossa palloa "lyödään" Wii-ohjaimen äänien perusteella, tai resiinapeliä, jossa pelaajien täytyy painella resiinan "kahvoja" yhteisessä rytmissä. Pelit valitaan pullonpyöritys-periaatteella, mutta Gamepadin ruudulta pyöritettävä "pullo" on melko tasapuolinen: se suosii pelaajia, jotka eivät ole vielä päässeet mukaan. Peli on parhaimmillaan 2:lla tai useammalla Wii-ohjaimella ja 4:llä tai useammalla pelaajalla.

Tällä hetkellä Spin the Bottle maksaa eShopissa vain 7 euroa, joten seurapelinä se tarjoaa sopivasti pientä hupia hintaansa nähden ja lukeutuu tällä hetkellä Wii U:n pienessä tarjonnassa genren parhaimmistoon.
 

ExPReS

New Member
Vastaus: Wii U:n eShop-pelit

Spin the Bottle testattu. Tämä peli ei tosiaan tarvitse lainkaan televisioruutua, koska Gamepad toimii näyttönä ja siltä tehdään valinnat pelien välissä. Samalla Spin the Bottle kuitenkin jälleen osoittaa, kuinka turha Gamepad on: jos konsoli on kytkettynä televisioon, ohjeet ja valinnat voisi aivan yhtä hyvin tehdä television ruudulta

Jos mietitään party-pelejä ja sitä milloin näitä pelataan on ihan hyvä kun TV on vapaana, voi vaikka samalla katsoa leffaa tms.
 
Ylös Bottom