Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

World of Warcraft

Vastaus: World Of WarCraft

Ajattelin taas päivittää kuulumisia..vaikka ketään ei kiinnostaiskaa :D
Nyt ollaan killan kanssa jo edetty AQ40 Huhuranille..siinä nyt sit wipetetään ja harjoitellaan
(ja hankitaan nature resistance kamaa) helppo pomo 30% asti..ja sit se helvetti alkaa..
Omalla hunterilla on nyt 269 nature resistance.
Mut en sit taas tiedä onko toi niin tarpeellista huntalle ku melee classeille mut ne taitaa olla niin laiskoja farmaa NR gearia..

Tässä pari hauskaa temspeak nauhotusta..(ei meidän :D )
http://media.putfile.com/ony_wipe Onyxia
http://www.spargris.org/dives/gademis.mp3 Razorgore
 
Vastaus: World Of WarCraft

Milläs serverillä pelaat rossi? Löytyykö profiilia hunsseristasi? :)

Nuo teamspeak jutut on tullut kuunneltua, hauskaa settiä, suosittelen kuunneltavaksi myös ei wow ihmisille
 
Vastaus: World Of WarCraft

Serverinä toimii Bloodhoof. Profiilia ei ainakaan vielä löydy..jos sen sais aikaan tässä joku päivä.:)
Kävi ikävä homma kiltalaiselle pien varotuksen sana kaikille et hahmot ei välttämättä ole kovin pysyviä.. Kiltalaisen loggas serverille ja oli hahmo hävinny (lvl60 epickejä omaava Dr00d).
Otti yhteyttä GM:ään joka ilmoitti että hahmoa ei voida palauttaa. Toki niillä on"varmuuskopiot" hahmoista mutta oli päässy kiltalaisen hahmo "korruptoitumaan" ja ilmeisesti Blizzard oli tehny korruptoituneesta hahmosta kopion.. Joten se hahmo meni sinne.. Takas ei saanu. Blizzard korvas tän antamalla 2 vuotta ilmasta peliaikaa. Onhan se jotain mut kyl sylettäs jos menettäs hahmon mitä on pelannu noin vuoden.
Yritän säätää sen profiilin joskus nyt tuntuu liian vaikealta :D
 
Vastaus: World Of WarCraft

Tässä on nyt joulukuun 4. päivästä lähtien tullut pelailtua melko aktiivisesti. Tällä hetkellä on neljäs oma hahmo menossa.

Ensimmäinen oli orc warrior, johon kyllästyin yhdeksännellä levelillä. Seuraavaksi aloitin tauren druidin, jota pelasin levelille 25 asti. Tämän jälkeen aloitin orc hunterin, joka jäi levelille 29, koska halusin kokeilla RP-Realmia. Aloitin siis Scarshield Legionilla human roguen, joka on tällä hetkellä lvl25. Sama level pysyy toukokuun alkuun asti, jolloin pääsen takaisin pelaamaan.

Hunterilla oli mukava pelata, kun isommatkin mobit voitti melko helposti yksinkin.
 
Vastaus: World Of WarCraft

GerbeRossi sanoi:
Noni sain ton profiilinkin säädettyä kasaan..

http://wow.allakhazam.com/profile.html?1081833

Näyttää hyvältä ;)

Kerta olet hunsseri, niin pistän sinulle tälläisen kysymyksen, pärjäätkö paladineja vastaan?
Tosin olet alliancen puolella, mutta jos otat rehdin duelin, niin miten käy. Sinä kovilla kamoillasi vastaan kovilla kamoilla varustettu paladin.

Kuitenkin kunnon duelissa on rajat, niin huntterina et pääse niin hyvin peltipurkkia juoksuttamaan : )
 
Vastaus: World Of WarCraft

Pallydanit..heh kyllä noita on tultu voitettua varmaan suurinosa mitä dueleja olen ottanut. Taitoa vaatii ja tuuria. Tokin helpottaa jos toinen ei osaa pelata luokkaansa :D Mutta tokin löytyy pallyja joita en ole voittanut. Killastakin löytyy vanha GM Pally ja toinen on kovaa vauhtia tulossa..toisaalta epäilen että se ehtii vielä enne sitä tulla hulluksi..
 
Vastaus: World Of WarCraft

Nostetaanpa tätä ketjua.

Vieläkö joku konsolifinistä tunnustaa wowia pelaavansa? Mielipiteitä uudesta honori päivityksestä? Nyt on helppoa hommata nuo r14 kamat ja aseet, tosin tekeekö niillä sitten enää mitään kun BC tulee? Itse ainakin keräilen setit kasaa (prkl tänään maintenancessa tiputtavat honorin saantia 30%:lla) Eiköhän niillä sitten hetken pysty nostamaan shamun levua 60 - 70 :)
Dualwield, r14 axet <3 Kyllä niillä yksinkin grindaa mukavasti
 
Vastaus: World Of WarCraft

Podu sanoi:
Vieläkö joku konsolifinistä tunnustaa wowia pelaavansa?

Pääsin tästä addiktiosta eroon jo vuosi sitten. Hieno peli ja vaikka siinä nyt yksi kevät, kesä ja syksy menikin - ovat muistot voittopuolisesti positiivisia. Kun ei kerralla opi, on tässä odotuksen alla seuraava vastaavanlainen kokemus, mutta nyt konsolilla.
 
Vastaus: World Of WarCraft

Menin sitten hatkahtamaan uudestaan kyseiseen peliin jo vuoden tauon jälkeen. Pelimekaniikkaa on vuoden aikana parannettu huomattavasti ja PVP on oikeasti palkitsevaa. Ei muuta kun Azerothiin seikkailemaan ja uutta Burning Crusadea estämään \o/
 
Vastaus: World Of WarCraft

Karvapallo sanoi:
Menin sitten hatkahtamaan uudestaan kyseiseen peliin jo vuoden tauon jälkeen. Pelimekaniikkaa on vuoden aikana parannettu huomattavasti ja PVP on oikeasti palkitsevaa. Ei muuta kun Azerothiin seikkailemaan ja uutta Burning Crusadea estämään \o/

Joo.. näin tässä sitten kävi. Burning Crusade Collectors Edition sekä aiheeseen liittyvä hiirimatto kainalossa ja uudet seikkailut odottavat. Vielä kun äsken luuli jo tästä pysyvästi eroon päässeen :eek: Ei siinä mitään, hieno peli ja mielellään sitä haluaa tutustua uusiin mantuihin. Jos vielä sen vanhan 60 lvl Gnome Warrun saisi henkiin herätettyä (yli vuoden ollut eläkkeellä) :confused:
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: World Of WarCraft

Lehditötiedote

Blizzard Entertainment® ilmoittaa että World of Warcraft®: The Burning Crusade(tm) on rikkonut day-one myyntiennätykset Pohjois-Amerikassa sekä Euroopassa. Maailmanlaajuisesti myytiin liki 2.4 miljoonaa peliä 24 tunnin sisällä. Molemmilla mantereilla ensimmäisen päivän myyntien jälkeen yhteensä yli 1,7 miljoonaa pelaajaa oli kirjautunut sekä päivittänyt World of Warcraftin päästääkseen pelaamaan The Burning Crusadea.

MEDIA ALERT - FOR IMMEDIATE RELEASE

23 January, 2007

World of Warcraft®: The Burning Crusade Shatters Day-1 Sales Record

PARIS, France -- Blizzard Entertainment® today announced that World of Warcraft®: The Burning Crusade has broken the day-one sales record to become the fastest-selling PC game ever in North America and Europe, with a worldwide total of nearly 2.4 million copies sold in the first 24 hours of availability. The Burning Crusade, the first expansion set for World of Warcraft, was simultaneously released in North America, Europe, Singapore, Thailand, and Malaysia on 16 January, and on 17 January in Australia and New Zealand.

Blizzard had supplied more than 4 million game boxes to retailers worldwide, and more than 5,000 stores throughout the world had their doors open at midnight to welcome thousands of expectant players.

Day-one sales totals on both continents were similar, with an estimated total of nearly 1.2 million copies sold on the first day in North America and an estimated total of more than 1.1 million copies sold in Europe within the first 24 hours of launch.* By the end of the first day of availability on both continents, a total of more than 1.7 million players had already logged in and upgraded World of Warcraft to play The Burning Crusade.

The Burning Crusade has already exceeded even our most ambitious expectations, said Mike Morhaime, president and cofounder of Blizzard Entertainment. We're pleased that so many players are eager to see all of the new content that the expansion has to offer, and we look forward to seeing everyone online as additional players continue to upgrade in the days ahead.

Retailers are continuing to report sustained demand, so if players have not yet purchased their copy of The Burning Crusade, they are advised to call ahead to make sure their store has copies on hand. Additional shipments of the expansion have been routed to retailers to help maintain stock levels.

Prior to the launch of The Burning Crusade, World of Warcraft was played by more than 8 million players around the world -- with more than 2 million on North American realms and more than 1.5 million on European realms -- making it the most successful subscription-based massively multiplayer online role-playing game in PC-gaming history.

For more information on World of Warcraft: The Burning Crusade, please visit the official website for the expansion at www.wow-europe.com/en/burningcrusade.

*Based on internal company records and reports from key distribution partners.

Aika hulppeesti käynyt kaupaksi.
 
Vastaus: World Of WarCraft

Kyllä sitä rahaa virtaa nätisti :cool: Eikä pelissä mitään vikaa ole, hieno kokemus joko yksin seikkaillen tai porukassa, valinnan varaa on vaikka mihin..

Itse pääsin juuri ennen TBC:n tuloa irti wowista [noh, näin uskottelen itselleni ainakin]
Toki foorumeita seuraan, kirjoittelen ja juttelen kaverin kanssa kuinka blood elf paladin on imba jne : )

Hieno peli jota parisenvuotta tulikin pelailtua ja ihan mukavia saavutettua porukalla, instoja koluttu ja hauskaa on ollut, kiitos blizzardille !

Ja vielä vakio vinetys loppuun:
[Voisivat silti oppia pitämään servut kunnossa, maksaahan se mutta kyllähän sitä rahaa virtaakin niin pirusti sisään]
 
Vastaus: World Of WarCraft

Ikinä en oo peliä nähnyt muutakuin Leeroy videon. En tule omistamaan vaikka olin aikoinaan D2 + lod fanboy
 
Vastaus: World Of WarCraft

Oh noes. Sorruin. Kävin ostamassa Burning Crusaden tänään. Oli pakko, kun hintaa jäi vaivaiset 4,90e (Puijon Divarin etukortti tuli täyteen Wiin ostosta).

Saas nähdä mitä uutta peliin on tullut, taukoa on jo ollut lähemmäs vuosi. Asennuksessa kesti ainakin mukavan pitkään (lähes 1h 30min). Nyt pelailemaan ->
 
Vastaus: World Of WarCraft

Tässä nyt jokusen viikon tätä lisälevyä vääntänyt. Uudet maisemat on koluttu alun osalta ja paluu vanhaan on ollut väistämättä edessä. Tänään juostiin Menethil Harborista Iron Forgeen hakemaan lentoluvat ja todetaksemme linnan olevan lähes tyhjä. Kontrasti reilun vuoden takaiseen oli raju, kun silloin pankin ja huutokaupankin välllä oli niin paljon jengiä ettei meinannut kone enään takkuilematta sitä esittää. Huomenna Stormwindiin metrolla ja sieltä maagi-tyttönen (15 lvl) matkaan ja menoksi :)

Kuvissa Leevi, Draenei Paladin 23 lvl & Rento, Draenei Shamaani 21 lvl. Tänään ja eilen :eek:
 
Vastaus: World Of WarCraft

Asentelin tässä toissapäivänä tuon 10 päivän ilmaisen kokeiluversion WoW:sta ja eipä voi ainakaan vielä sanoa että olisin peliin jäänyt koukkuun. Olen nyt kuutostasolla hahmollani ja kasan mitäänsanomattomia tehtäviä olen läpäissyt (tyyliin mene luolaan, tapa 10 hämähäkkiä ja palaa sitten palkkiota varten). En oikein ole ilmeisesti vielä ymmärtänyt miten tätä peliä kuuluisi pelata että se on oikeasti hauskaa. Tehtävät kun tuntuvat olevan aika tylsiä ja muuta tekemistä ei sitten levelihuorauksen lisäksi pelissä tunnu olevankaan.
 
Vastaus: World Of WarCraft

Entisille ja nykyisille WoWi addikteille terapiaohjelma: http://www.eurogamer.net/tv_video.php?playlist_id=2046&s=l

Pakko katsoa, tästä ei neuvotella :D

Lloopelle: tästä pelistä löytää tai jättää löytämättä ne omat aspektit, jotka pistävät päivä toisensa jälkeen kuluttamaan osan vapaa-ajasta tämän pelin parissa. Itselle se on yhteistyö muiden kanssa. Kun toista kertaa kelaa samoja alliancen maastoja, ei jäljelle jää juuri muuta mielenkiintoista, kuin instanssit ja muu seikkailu tutussa porukassa. Pitää pelaajan kiireisenä kun jauhaa tätä ja Traviania samaan aikaan :)
 
Ylös Bottom