Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

WRC [X360]

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Kekko
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Vastaus: WRC [360 Hype]

Jåå, eihän tämä esim. graafisesti niin kamalalta näytä (sinällään). Mutta nuo ajofysiikat... Faabio puhuu realismista taustalla kun WRC sudittelee asvaltilla satasen vauhdissa, ja myöhemmin osuu pikkuiseen pusikkoon ja kaatuu siitä sievästi kyljelleen.

Siinä on kylläkin märkä asfaltti ja vesisuihku joka nousee, ei rengassavu. ;) Puhuvatkin siitä videon aikana.
 
Vastaus: WRC [360 Hype]

Siinä on kylläkin märkä asfaltti ja vesisuihku joka nousee, ei rengassavu. ;) Puhuvatkin siitä videon aikana.

Jaa... enpä sitten ollut tarpeeksi hereillä tuon videon aikana kun en tuota puhetta huomannut. :D

Mutta joo, demoa odotellaan edelleen pelonsekaisin tuntein.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: WRC [360 Hype]

Haastislinkkihän olikin mainio ja siitä sai jo ihan hyvän käsityksen millainen tuotos tulossa on. Aikalailla samaa mieltä muiden kanssa, että arcade painotteinen vaikuttaisi olevan. Arcadet voi olla hyviä mutta tässä näyttäs esim. autot kimpoilevan törmäyksissa jotenkin oudosti. No niinhän ne kimpoili takavuosien Rally Trophyssä pc:llä ja on kyllä edelleen hauska peli sekin. Olikohan gameplay pätkät pelattu padilla kun oli niin kulmikkaan näköistä menoa? Yhtä kulmikasta menoa Dirtti kakkosessakin padilla mutta ratin kera jo sulavampaa.

Muutamia pointteja haastiksesta:
- radat ei aitoja, sijainnit ovat. Tiimi käynyt kuvailemassa paikanpäällä jotta radan "luonne" saadaan mallinnettua
- julkaisu syyskuussa 2010 euroopassa
- demo ennen julkaisua
- vauriomallinnus aika vähäistä (naarmuja, ovet, puskurit, yms voivat irtoilla)
- erilaisia ajopintoja "iso liuta": hiekkaa, kivistä, asfalttia, hiekkaista asfalttia jne
- kehitystiimi keskittynyt kahteen pääasiaan: grafiikka ja fysiikka (heh :) )
- äänien perusteella pitäisi pystyä kuulemaan jopa rengaskohtaisesti jos jostain lähtee pito alta

No juu, hyviä puolia tietty sitten on ettei tarvitse ajella mitään kummallisia kisamuotoja vaan kaikki on rallia nuottien kera. Demoa odotellessa...
 
Vastaus: WRC [360 Hype]

Nonni. Näinkö tässä taas käy että kovasti odotettu hyvä rallipeli saa jäädäkkin ostamatta. Ei kyllä hyvältä vaikuta. Perhana, Dice sais pitää taukoa niiden Battlefieldien vääntämisestä ja tehdä vihdoin rallipeli nykykonsolille. Rallisport Challenge 3 edelleen odotellessa...
 
Vastaus: WRC [360 Hype]

Minua jonkun verran ärsyttää se, että rallipelit ei edes tuo mitään uutta, niinkuin tämäkin tekele.

Tehdään saman tyyppinen peli periaatteessa uudestaan, jota on jo nähty aikaisemmin, paremmin toteutettuna.

Jo Lombard RAC Rally pelissä Amiga 500:sella oli mielestäni alkeellinen vahingonmallinnus:) joten vähän on rallipelit kehittyneet vuoden 1988-2010 välisenä aikana.

Tuntuu että mennään siitä mistä aita on matalin, eli tehdään arcade peli miellyttämään mahdollisimman monia, joka ei kuitenkaan ole tarpeeksi arcade ollakseen oikeasti hauska mutta ei tarpeeksi realistinen miellyttääkseen realismin hakuisia.

Joten taidan pelata Burnsia ja kun sen mestaruuden saavutan joskus niin Dirt 2 on jo odottamassa:)
 
Vastaus: WRC [360 Hype]

Telkusta tuli WRC lähetys, jossa näkyi ennakkoa tästä pelistä ja jos nyt ei ihan loistavalta peli näyttänyt, niin ainakin mukiinmenevältä, esim kojelautanäkymä oli ihan jees.

Aika näyttää sanoisin, paljon riippuu pelin ajettavuudesta, jos se on "kääntyy yhden pisteen ympäri arcadea" niin antaa olla.

Nyt kun sain pelattua itseni Burnsissa mestariksi championship tasolla niin vois vähitellen vaihtaa peliä, eihän tuota tullut pelattua kuin enemmän ja vähemmän 6v ajan:D
 
Vastaus: WRC [360 Hype]

Pelistä on jälleen julkaistu uusia kuvia:
Pelaajalehti.com:Kuvia tulevasta rallipelistä.

Hienon näköisiä kuvia ainakin omasta mielestäni. Grafiikka ainakin näyttäisi olevan kunnossa, toivottavasti pelattavuuskin on samalla tasolla...

Ylimmässä kuvassa näyttäisi olevan pelin Main Menu.
Alin kuva taas osoittaa, että virallinen WRC-lisenssi tuo mukanaan myös todenmukaiset nimet erikoiskokeille.
 
Vastaus: WRC [360 Hype]

Olkoonkin vaikkakuinka hienon näkönen, mutta jos ajetaan rännissä arcade tyyliin niin ei kyllä meikäläistä saa tätä ostamaan. Vielä jos peliin on ängetty joku hemmetin Ken Block niin ei vois vähempää kiinnostaa. Ehkä se on vaan uskottava, että hyvän rallipelin tekeminen on mahdotonta.
 
Vielä jos peliin on ängetty joku hemmetin Ken Block niin ei vois vähempää kiinnostaa. Ehkä se on vaan uskottava, että hyvän rallipelin tekeminen on mahdotonta.
Tottakai siinä block on ku se sarjassa ajaa.

Ja ei mahdotonta toki ole, vaan rahallisesti kannattamatonta tehdä mitään rbr:ää, vanhojen wrc tyyliset pelit myy varmasti enemmän ja sellaista odottelenkin, peli on ollut ennakkovarattuna ja maksettuna jo viikon :)
 
Vastaus: WRC [360 Hype]

Voi olla et jo tänään ilmestyy tää peli, ainakin Gamestoppiin.

Lähdettä tälle väitteelle? Virallinen julkkari on ilmoitettu lokakuun alkuun, joten tuskinpa kannattaa ihan vielä lähteä kaupan ovien taakse jonottamaan. Tätä teoriaa tukee myös vain reilu viikko sitten julkaistu uutinen, jonka mukaan peli on 90% valmis ja valmistumassa juurikin em. aikataululla.
 
Vastaus: WRC [360 Hype]

Lähdettä tälle väitteelle? Virallinen julkkari on ilmoitettu lokakuun alkuun, joten tuskinpa kannattaa ihan vielä lähteä kaupan ovien taakse jonottamaan. Tätä teoriaa tukee myös vain reilu viikko sitten julkaistu uutinen, jonka mukaan peli on 90% valmis ja valmistumassa juurikin em. aikataululla.

Noku Gamestopis kyselin rallipelien perään tos joku aika sit ni myyjä sano "no se uus WRC tulee 10.pvä" ja päättelin heti et tarkotti elokuuta. Mut voihan se olla et se tarkotti myös syys tai lokakuuta. Tiedä sitten.
 
Vastaus: WRC [360 Hype]

Kyllä se virallinen julkaisupäivä taitaa edelleen olla lokakuussa. Tarkemmin 8.10.2010.
 
Vastaus: WRC [360 Hype]

Täytyy sanoa että ite ainakin sain häädettyä pahimmat möröt päästäni tän pelin kohalla...Testailin peliä GamesCom messuilla ja täytyy sanoa vaan että: Tykkäsin pirusti...=)! Ajaminen oli tosin pikkusen hankalaa ku mulla on vasemmas kädes kipsi..Pelasin yhellä kädellä, manuaalivaihteilla, joten tuntumasta on vähän hankala sanoo..=)! Arcadeahan se on ja vaikutti yhtäkkiä pikkusen WRC: Evolvedilta, mitä ny siitä pelistä pikkasen muistan...Ja itteä ilahdutti kovasti se että mukana on B-ryhmän "hirviöitäkin", tosin se kohta oli lukittuna joten ei päässy edes kattelemaan mitä autoja pelillä on tarjottavana...Mutta tosiaan, yhen suomipätkän pelanneena, muutaman minuutin testin perusteella, peli lähti ennakkotilaukseen HETI...=)!
 
Vastaus: WRC [360 Hype]

Demo oli julkaistu xbox livessä. Sen perusteella peli ei kyllä kauheasti vakuuttanut. Demon suomen pätkä oli liikaa itseään toistava. Auton käyttäytyminen oli kyllä ihan ok omaan makuun myös ratilla pikaisesti kokeiltuna. Grafiikat oli aika pettymys.

PS 3 demo tulee syyskuun 24 ja pc 29. Tarvii nekin kokeillu löytyykö eroa.
 
Ylös Bottom