X-Files-boksit Suomeen?

Karri

New Member
Onko tietoa X-Files-DVD-boksien tulemisesta Suomeen suomalaisilla tekstityksillä? Ovatko suomalaisjulkaisijat osoittaneet minkäänlaista kiinnostusta näihin? Ei tässä jaksa ikuisuuksia odotella, pitänee kohta hommata ne Amazonista, jos ei ala kuulua.
 

Jarmo Hänninen

New Member
Vastaus: X-Files-boksit Suomeen?

Noistahan on tulossa uusintapainokset oikein (tai siis..) ainakin R2UK-versioina. Joten kyllä luulisi niiden eksyvän meillekin päin jossain vaiheessa. Onneksi FilmiFIN moderaattoreiden joukosta löytyy yksi hardcore X-Files-spesialisti, joka vastannee tämän päivän aikana kysymykseesi tarkemmin ;)
 

Jouko Luhtala

New Member
Vastaus: X-Files-boksit Suomeen?

Fs-Filmi nuo sitten joskus luultavammin julkaisee. 1.10-04 piti tulla kolme ensimmäistä kautta, sitten ne siirrettiin joulukuulle ja nyttemmin niiden julkaisupäivämäärä on taas avoin. Ovat tosiaan noita ensi vuodelle luvanneet.

Tällä boxien julkaisun pitkittämisellä ovat kyllä tehneet hallaa myynnille, noita nimittäin pitää myydä aika halvalla jos meinaavat niistä jotain saada kun ottaa huomioon, että nuo R2UK -boxit ovat olleet jo aika monasti edullisessa tarjouksessa. Luulisi, että lähes kaikki halukkaat ovat nuo jo hankkineet.
 
Ylös Bottom