Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Xbox 360 -kilpailu (2.12.-16.12.2005)

Status
Uusia vastauksia ei voi lisätä.
Vastaus: Xbox 360 -kilpailu (2.12.-16.12.2005)

Ninja Gaiden

Torjunta, torjunta, kierähdys valkoisen ninjan sivulle ja aluksi pari sivallusta jonka jälkeen yhdellä sivalluksella vastustaja yläilmoihin ja voltilla takaisin maan pinnalle. Veriräjähdys!
Takaa hyökkää toinen ninja ja antaa armoniskun varomattomalle. Game over. -PRKL ja ohjain saa kyytiä!
 
Vastaus: Xbox 360 -kilpailu (2.12.-16.12.2005)

Halo:
En ollut kuullut koko pelistä mitään "tämähän on niitä perus scifi räiskintöjä" tokaisin,
kun peliä ensimmäisen kerran testasin. Mutta hetkessä huomasin kuinka addiktoitunut olin peliin.
Grafiikka, tekoäly, loistava fysiikka ja pelin koko yleisolemus oli parasta A luokkaa.
Tapahtuneesta viikko eteenpäin komisteli olohuoneessa xbox ja halohan siellä pyöri.
 
Vastaus: Xbox 360 -kilpailu (2.12.-16.12.2005)

Paras peli täytyy olla sellainen, että siitä on vain hyviä muistoja. Fight Night 2004 onnistuu välittämään poikkeuksellisen autenttisesti nyrkkeilyottelun tunnelman. Se on samalla hauska ja haastava. Oman nyrkkeilijän uran seuraaminen vie mukanaan. Peli onnistui yllättämään ja ylittämään odotukseni enkä keksi siitä mitään valittamisen aiheita tai puutteita.
 
Outrun 2

Outrun 2 on legendan arvoinen jatko ja yksi Xboxin parhaista peleistä. Nykyaika ja 80-luku lyövät kättä, kun tuttu musiikki ja tyyli yhdistetään nykyaikaiseen ohjaukseen ja Xboxin tehoon. Kiva, että realismi on kerrankin unohdettu. Yksinkertaisuudella pärjää, kun perusta on kunnossa. Outrunia pelatessa tulee hyvälle tuulelle.
 
Vastaus: Xbox 360 -kilpailu (2.12.-16.12.2005)

Silent Hill 2

Ehkä tämän hetken pelottavin ja tunnelmallisin peli. Tässä pelissä surround-äänet antavat täysin uuden ulottuvuuden, kun kuulee jonkun juoksevan takanasi, mutta kääntyessäsi siellä ei olekaan ketään. Kaverini ei edes uskaltanut pelata tätä läpi, ja ymmärrän kyllä miksi. :p
 
Mediapeli

Microsoft onnistui kehittämään pelin, josta pääsivät nauttimaan paitsi laitteensa jo lunastaneet, myös kaikki ne ruojat, jotka olivat päätyneet japanilaisjätin kaupittelemaan kilpailijaan. Prosessorin tunnevammaisuuden korvasivat messevät megahertsit ja pyhimyksen Sädekehä, eikä laite ohjannut Saddamin kuolemanohjuksia, vaan päinvastoin olisi heräävä Eloon.
 
Vastaus: Xbox 360 -kilpailu (2.12.-16.12.2005)

Project Gotham Racing

Tuli koettua koko Xbox skene lähinnä kyseisen pelin takia. Tätä ennen olin liki vannoutunut pc-pelaaja, ja edellinen konsolini oli Super Nintendo. Kuitenkin sain työpaikaltani jenkkiboksin heti julkaisussa itselleni testiin. Kyseinen peli koukutti minut aivan täysin, ja oli pakko maksaa viimeisetkin pennoset "Säkkieni" pohjalta, jotta saisi ikioman laitteen sitten joskus kun se julkaistaan euroopassa :)

---> Itse kisateksti :)
PGR oli loistava, kudoksia ropisi päässäni unissanikin kun lensin sängystäni "nice slidessa" lattialle ja suoraan koirankuseen. Koiralle ei onneksi käynyt kuinkaan, mutta itse näin koko tapahtuman jälkeen kudoksien sijaan pelkkää D'OH -kirjainyhdistelmää. Jatko-osan tultua osaan jo sen verran ajaa, että enää ei liiemmälti kyseinen kirjainyhdistelmä näy.
---- end of kisateksti ----

Liven tultua taloon pelatuin peli ikinä oli PGR2. Kiitos Bizarre.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Xbox 360 -kilpailu (2.12.-16.12.2005)

Osallistujien kannattaa tarkastaa perustelujensa merkkimäärät. Täällä on monia enemmän tai vähemmän merkkimäärän ylittäviä kirjoituksia.

Mm. Wordissä työkalut/rakenne -valikosta näkee merkkien määrän.
 
Vastaus: Xbox 360 -kilpailu (2.12.-16.12.2005)

Halo

Peli jonka takia Xbox tuli hankittua ja heti ilmestyttyä tietenkin. En voinut henkeni salpaantui kun ensimmäisen kerran pelin käynnistin, uskomattoman kaunis grafiikka ja se pelattavuus. Pelistä tuli kaveriporukassa LAN iltojen suursuosikki kun parhaillaan 4 Boxin voimin väänsimme lipun ryöstöä, lisäksi co-op pelimoodi lisää tämän mestariteoksen arvoa. PARAS

Tasan 360 merkkiä välilyöntien kera. ;)
 
Vastaus: Xbox 360 -kilpailu (2.12.-16.12.2005)

Soul Calibur II
Etkö olekkin aina halunnut hakata ihmistä ylivoimaisesti.
Olet halunnut aina tehdä Super Combo liikeitä, jotka ovat mahdottomia omassa elämässäsi.
Olet aina halunnut olla se paras taistelija.
Olet aina halunnut tietää miltä tuntuu olla super sankari.
Ja olet aina halunnut voittaa kaverisi näyttävästi.
Siinä syy, miksi se on Soul Calibur II.


Kiitän lukemisestanne ja kumarran.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Xbox 360 -kilpailu (2.12.-16.12.2005)

Shenmue 2

Shenmuen muodostamaa mahtavaa pelikokemusta on vaikea pukea sanoiksi. Mukaansa tempaava juoni, helposti samaistuttavat hahmot, vaihteleva ja samalla erittäin hyvä pelattavuus sekä useat kekseliäät minipelit ja oheisajan vietteet, joita pelailee todella mielellään itse tarinan ohella. Erityismaininta täytyy antaa vielä taistelusysteemille. Kuningaspeli!
 
Vastaus: Xbox 360 -kilpailu (2.12.-16.12.2005)

Dead or Alive 3

Pelaamisessa on ollut aina kyse hauskanpidosta, ja hauskuus on aina moninkertaista kaveriseurassa. DOA3 onkin se peli, jonka ääressä kaikki pitävät hauskaa, oli se sitten voiton iloa, vahingoniloa tai hämmästystä kun keksii uuden siistin tempun. Ja mikäs siinä kun samalla seuraa naiskauneutta (sopeutuu myös mieskauneuteen suuntautuville).
 
Vastaus: Xbox 360 -kilpailu (2.12.-16.12.2005)

Halo

Muistan aina, kun veljen kanssa vedettiin warthog jumppeja, ja cooperativea jaksettiin tahkoa jopa legendary tasolla.
Loistava peli!
 
Vastaus: Xbox 360 -kilpailu (2.12.-16.12.2005)

Kisa on päättynyt. Kiitos kaikille osallistuneille! Ylläpito tarkastaa vastaukset viikonlopun aikana ja ilmoittaa voittajat ensi viikolla.
 
Vastaus: Xbox 360 -kilpailu (2.12.-16.12.2005)

Xbox 360 -kilpailun voittajat selvillä

XboxFINin hiljattain järjestämän kirjoituskilpailun voittajat ovat selvillä. Kilpailussa osallistujia pyydettiin perustelemaan mielestänsä paras Xbox-peli maksimissaan 360 merkin mittaisella vastauksella.

Pääpalkinnon vei nimimerkki Rocky_Balboa, joka onnistui vakuuttamaan raadin omaperäisellä ja kuvaavalla perustelullaan. Suorituksestaan hän saa langallisen Xbox 360 -ohjaimen, Xbox 360:n vaihdettavan etupaneelin ja kolmen kuukauden Xbox Live Gold -tilauksen.

Lisäksi ylläpito arpoi kaksi etupaneelia kaikkien osallistuneiden kesken. Arpaonni suosi nimimerkkejä Dan ja Morred.

XboxFIN onnittelee voittajia ja kiittää kaikkia osallistuneita!
 
Status
Uusia vastauksia ei voi lisätä.
Ylös Bottom