Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Xbox 360 + Mokkula (Windows 7) -yhteysapu

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja versku13
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä

versku13

New Member
Noniin eli netissä ei ole näköjään vielä tietoa tästä yhteys menetelmästä.

Elikkäs väitetään että Xbox 360 on erittäin vaikea yhdistää uusimpien käyttöjärjestelmien kautta mokkulaan.

Tässä olisi ohjeita:

1. Yhdistä mokkula tietokoneeseen ja yhdistä tietokone ja Xbox verkkokaapelilla.

2. Laita mokkulan nettiyhteys päälle.

3.Sen jälkeen paina ikonia joka löytyy tuolta tehtävä palkin oikeasta reunasta nimeltään Internet-yhteys,sen jälkeen pitäisi tulla valikko eteen,esim minulla siellä on että 1,3G yhteys. Paina oikealla hiiripainikkeella tätä ja valitse Ominaisuudet.

4. Mene kohtaan Jakaminen ja sieltä jaat netin eli ruksitat ''Salli muiden verkon käyttäjien muodostaa yhteys Internettiin tämän tietokoneen kautta''

5.Testaa Xbox 360 Test Connection osiossa että toimiiko yhteys,jos ei niin mene Ohjauspaneeliin > Verkko > Jakaminen ja jaat netin sieltä kautta.

Jos nettisi ei toimi näiden kautta niin yritä löytää lisää asetuksia Ohjauspaneelista,ja jos sinulla ei ole tuollaista ''Verkko-yhteys'' kuvaketta niin jaat sen tälläisen ''Mobiililaajakaista'' ohjelman asetuksista.

HUOM. Tämä ei välttämättä toimi kaikilla mokkuloilla,mutta ainakin Saunalahden mokkulalla toimii,ja en noista Vista ja XP yhteyden muodostamisista tiedä.

Iloisia pelihetkiä.

Edit: Pahoittelen,tämä sattui menemään väärään kategoriaan.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Xbox 360 + Mokkula (Windows 7) -yhteysapu

Ei kyllä toimi vaikka mokkulan ja verkon asetukset muutin että niit voi käyttää lähiverkko... :confused:
 
Vastaus: Xbox 360 + Mokkula (Windows 7) -yhteysapu

Vista, nokian cs-15mokkula toimii juuri tällä tavalla. Semmoista vinkkiä vielä että kannattaa vielä hankkia reititin ja usb-hub niin lagit välttää lähes varmasti:)
 
Vastaus: Xbox 360 + Mokkula (Windows 7) -yhteysapu

Vista, nokian cs-15mokkula toimii juuri tällä tavalla. Semmoista vinkkiä vielä että kannattaa vielä hankkia reititin ja usb-hub niin lagit välttää lähes varmasti:)

Mokkulalla ei lagia oikein vältelläm, oli mitä tahansa härpättimiä välissä. Pääsääntönä vielä, että lisälaite välissä lisää vielä oman osansa tuohon aikaan.

Ja kyllä, sitä lagia on vaikka se ei teille itsellenne näkyisikään. Lagi näkyy nimenomaan muille pelaajille, mutta vaikuttaa myös omaan peliinne (vaikkette sitä huomaisikaan).

Käyttäkää kiinteää laajakaistaa pelatessanne.

PS. Tästäkin on jo hyvä ketju olemassa tuolla "Yleistä keskustelua Xbox 360 -konsolista"-osion alla, tämä ei liity millään tapaa "peliapuun" (olemassa olevan ketjunkin voisi ylläpito siirtää tuonne LIVE-tukilinjan alle?)
 
Ylös Bottom