Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Xbox 360:n eri mallit (Falcon, Jasper...)

Vastaus: Xbox 360:n eri mallit (Falcon, Jasper...)

Ehkä tätä voisi kysäistä tässä threadissa.
Löytyykö suomesta lainkaan noita Halo Reach malleja? Vai ovatko ne jo loppuneet.. pixmaniassa oli pari päivää sitten vielä listattuna, mutta eipä ole enää. Tekisi mieli päivittää uuteen malliin, ja voisi samalla sitten tuollaisen ehkä hommata.
 
Vastaus: Xbox 360:n eri mallit (Falcon, Jasper...)

Tässä tullut jo parisen vuotta ihmeteltyä, että mikäköhän malli iteltä löytyy kuitenkaan vastausta löytämättä.

Sain omani siis jouluna 2006, joka sai RRODin jouluna 2007 ja meni saksan reissulle, jolta palasi uudenveroisessa kunnossa. Silloin ei kuitenkaan nämä kiinnostanut mitä oli uusittu jne. sen kuitenkin huomasin, että levyasema oli vaihdettu ja siitä päätellen luulin sen olleen uusi boxi, sillä ainakaan levyasemassa ei ollut muuta vikaa kuin se että hieman täristi kun sen avasi.

Sitten meni tämäkin rikki E74 virhekoodin kera jouluna 2008 (ilmeisesti laitettu vuoden ajan kestämään:D) ja lähti samallalailla huoltoon tällä kertaa ilman takuuta, joka maksoi sitten sen 90e. Sieltä tuli sitten takaisin tämä nykyisinkin toimiva boxi vaihdettuna emolevy ja DVD-asema.

Sitten aloin tovi sen jälkeen pohdiskelemaan mikähän malli olisi kyseessä. Koneen takaa löytyy merkintä 16.5A, sekä virtalähteen johdon paikka konsolissakin pätee tuohon Xenoniin ja tietysti kun virtalähdettä ei huoltoon lähetetä niin se on pysynyt samana se mikä lie 2**W olikaan.

Kuitenkin ekasta huollosta lähtien tippui koneen lämmöt paljonkin verrattuna alkuperäiseen. Ja ottaen huomioon, että tullut viimeksi huollosta jouluna 2008 niin wikipedian tietojen mukaan pitäisi kyllä olla Falcon, mutta pystyykö ne vaihtamaan sitä pötikkää mihin virtalähteen johto tulee? Eli siis meneekö Xenonin virtalähde esim. Falconiin vaikka sen pää on erilainen?

Löytyiskö teiltä siis apuja miten selvittää tämä.. Koneen sisälle en kuitenkaan rupee kurkkimaan. :)
 
Vastaus: Xbox 360:n eri mallit (Falcon, Jasper...)

Onkos siinä HDMI? Tuossa pari viestiä ylempänähän on tuo kohtuullisen hyvin selventävä kuva...
 
Vastaus: Xbox 360:n eri mallit (Falcon, Jasper...)

Ei ole HDMI:tä. Voiko tosiaan olla, että edes 2008 vuoden lopulla ei ole voitu korvata Xenonia Falconiin tai vastaavaan? :eek: Niin ja sitä ihmettelin kun käy paljon viileämpänä kun nuo Xenonit..
 
Vastaus: Xbox 360:n eri mallit (Falcon, Jasper...)

Taitaa tämä olla osuvin ketju kysyä.

Ostin tuttavalta RRoD:anneen Arcaden ilman johtoja, kovalevyä jne.
Piti tuo laittaa kuntoon jouluksi veljelleni, mutta oman Eliten virtajohto ei mahdu tuohon?
Keskellä virtajohtoa, noiden kuuden pinnin välissä on sellainen muovitikku/tulppa, joka estää johdon menemästä kokonaan paikoilleen.

Onko tosiaan niin ettei nuo eri mallien virtajohdot ole yhteensopivia?
 
Vastaus: Xbox 360:n eri mallit (Falcon, Jasper...)

Onko tosiaan niin ettei nuo eri mallien virtajohdot ole yhteensopivia?

Jos en hirveästi valehtele, niin kyllä. Muistaakseni vanhojen mallien virtajohdot käy myös uudempiin, mutta uudempien mallien johdot ei käy vanhempiin, koska uudemmat virtalähteet ovat tehoiltaan pienemmät.
 
Vastaus: Xbox 360:n eri mallit (Falcon, Jasper...)

Operaatio joululahja tyssäsi taas, sain ja löysin hetkisitten vihdoin powerin eräästä peliliikkeestä tampereelta, mutta tarvisin vielä muuntajaan istuvan virtakaapelin (seinä -> muuntaja.)
Ongelmaksi ilmeni nyt se että tuo perus virtajohdon liitin (joita on myös vedenkeittimissä, tietokonemonitoreissa ja olisiko jopa tv-ruuduissa) ei menekkään virtalähteeseen vaan powerissa on sellainen pieni nyppylä edessä joka estää perus liittimen paikalleen menemisen.
Onko tuo nyppy vain joku mikkisoftan kiusa jonka sivuleikkureilla nappaamalla irti saa pelaamaan?

Kuvaa en pysty liittämään ennenkuin illalla koska nyt rullaan tätä viestiä kännykällä, toivottavasti viesti oli selkeä
 
Vastaus: Xbox 360:n eri mallit (Falcon, Jasper...)

Pitäsköhän tässä alkaa huolestumaan; opus-boksi on alkanut jäätyilemään epäsäännöllisesti, ensin vain Crysiksen (tunneittain) kanssa, nyt tuntuu että oireita on useimpien pelien kanssa. Sinänsä harmittaa, koska kuitenkin olen rakkaastani pitänyt hyvää huolta antamalla imuria ja paineilmaakin toisinaan ja hengitystilaa on ympärillä mielestäni varsin riittoisasti. Jännä silti, että battlefieldiä pystyy jauhamaan tuntikausia ja silloin ei jäätymisiä tule niin hirveästi. Oireina siis jumittuminen (ei reagoi mihinkään) ja joskus harvemmin äänetkin jää soimaan taustalle looppina. Ei olisi varallisuutta uutta laittaa. :(
 
Vastaus: Xbox 360:n eri mallit (Falcon, Jasper...)

Kysyn sitten vaikka täällä, eli saako sillä HD kaapelilla (ei HDMI piuha) HDMI piuhan tasoista kuvaa? Nimittäin itsellä on niin vanha malli ettei pelikuulokkeet pelitä HDMI piuhan kanssa.
 
Kysyn sitten vaikka täällä, eli saako sillä HD kaapelilla (ei HDMI piuha) HDMI piuhan tasoista kuvaa?
Jos tarkoitat komponenttikaapelia (sininen, punainen, vihreä kaapeli kuvalle ja punainen + valkoinen stereoäänelle), niin sillä saa ihan 1080p-kuvaa.
 
Ylös Bottom